Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2-3 ποστ παραπανω καποιος εξηγει για το api key που χρησιμοποιει το elysium για οτι λειτουργια εχει. Χωρις αυτο, ολο το elysium ειναι αναπηρο, εκτος απο το κομματι στο οποιο ο χρηστης εχει περασει δικα του πραγματα (αγαπημενες ταινεις, σειρες κλπ), δηλαδη το my elysium.

Δημοσ.

Πως τα έχει καταφέρει έτσι το elysium και είναι όμηρο του (api του) tmdb? Tα covenant, exodus (και τα προηγούμενα αυτών) ποιο σάιτ χρησιμοποιούν ως indexer και δεν είχαν ποτέ τέτοιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήτε το Metalliq για αναζήτηση και επιλογή ταινίας και από την λίστα με τους διαθέσιμους players να επιλέγεται το Elysium για τα περαιτέρω!

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχουν και άλλα addons εκτός του covenant και του Elysium. Δεν χρειάζεται να κολλάμε μόνο σε αυτά.

Τελευταία χρησιμοποιώ τα stream hub και death stream.

Πολύ γρήγορα και τα δύο στις επιστροφές αποτελεσμάτων, πηγές 1080p και 720p.

Δουλεύουν με λογαριασμούς real debrid και trakt tv, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης το stream hub είναι πολύ καλό στα αθλητικά και έχει τεράστια επιλογή σε τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο, για όποιον ενδιαφέρεται για live tv.

Δημοσ.

Το streamhub απο που το εχεις περασμενο;

Παιδιά υπάρχουν και άλλα addons εκτός του covenant και του Elysium. Δεν χρειάζεται να κολλάμε μόνο σε αυτά.

Τελευταία χρησιμοποιώ τα stream hub και death stream.

Πολύ γρήγορα και τα δύο στις επιστροφές αποτελεσμάτων, πηγές 1080p και 720p.

Δουλεύουν με λογαριασμούς real debrid και trakt tv, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης το stream hub είναι πολύ καλό στα αθλητικά και έχει τεράστια επιλογή σε τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο, για όποιον ενδιαφέρεται για live tv.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω συνεχεια οτι τα περισσοτερα add-ons  χρειαζονται (???)  vpn   οσοι εχουν και χρησιμοποιουν vpn μηπως μπορουν να δωσουν τα φωτα τους απο την χρηση ? Μπαινει vpn σε ρουτερ και αν ναι προστατευει ολες τις συσκευες ή χρειαζευε καθε συσκευη και δικο της? Αν δεν ειναι σωστο το μερος εδω ,μηπως να δημιουργηθει μια σχετικη κατηγορια?

Δημοσ.

θα σου πρότεινα ένα φτηνό tp link που παίρνει ddwrt..

Το σεταρεις εύκολα και όσοι συνδέονται σε αυτό ασύρματα η ενσύρματα "βγαίνουν μέσα από το vpn.

Ακόμα μπορείς να το βάλεις δίπλα στο tvbox και να το συνδέσεις με καλώδιο αν το box δεν έχει καλό wifi κλπ.

Το θέμα είναι ποιόν provider να διαλέξεις.

Δημοσ.

Το streamhub απο που το εχεις περασμενο;

Από εδώ:

https://archive.org/download/repository.streamhub

Το σεταρεις εύκολα και όσοι συνδέονται σε αυτό ασύρματα η ενσύρματα "βγαίνουν μέσα από το vpn.

Ακόμα μπορείς να το βάλεις δίπλα στο tvbox και να το συνδέσεις με καλώδιο αν το box δεν έχει καλό wifi κλπ.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφοριες για το tp link, μοντέλο, τρόπο σύνδεσης κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ από εκεί δοκίμασα να το βάλω πριν λίγο, αλλά δεν γίνεται εγκατάσταση λόγω εξαρτήσεων που λείπουν. Δυο από αυτές τις έψαξα και τις έβαλα απευθείας, αλλά ήθελε κι άλλες προφανώς κι έτσι το παράτησα. Δοκίμασα και το άλλο το death stream, το οποίο εγκαταστάθηκε αλλά δεν λειτουργούσε καμία πηγή απ' όσες δοκίμασα. Μετά τις 8-10 που δοκίμασα και δε λειτούργησε καμία, το άφησα κι αυτό να ξεκουραστεί εν' ειρήνη. Το κράτησα βέβαια επειδή έχει μια επιλογή για εμφάνιση λίστας των ταινιών/επεισοδίων που έχεις δει και είναι αρκετά βολικό. Κατά τ' άλλα Covenant λοιπόν.

Δημοσ.

Αν αναφερεσε στην ερωτηση μου ,δεν ρωτησα τι ρουτερ χρειαζετε.

Ρωτησα πως γινετε και αν γινετε η διαδικασια.

το ddwrt . τι ειναι? Εγω εχω σαν ρουτερ ενα asus dsl-n55u.

Δημοσ.

Το death stream είναι το fork του salts. Με real debrid μου έβγαλε πολλές πηγές που δούλευαν. Είναι ακόμη στην αρχή, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα βελτιωθεί στο μέλλον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...