drdedus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 φίλος θέλει να αγοράσει συνδρομή vpn. ποιά θεωρείται καλή σε λογικά χρήματα? Τι τιμές παίζουν για την υπηρεσία αυτή αλλά και τι να προσέξει?
giannisag17 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 φίλος θέλει να αγοράσει συνδρομή vpn. ποιά θεωρείται καλή σε λογικά χρήματα? Τι τιμές παίζουν για την υπηρεσία αυτή αλλά και τι να προσέξει? το cyberghost αρκετα καλο!Το εχω ενα τριμηνο με εξι ευρω τον μηνα!
drdedus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα το τσεκάρω το cyberghost. τα pureVpn, ipvanish, private internet address έχετε
jogatore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 το cyberghost αρκετα καλο!Το εχω ενα τριμηνο με εξι ευρω τον μηνα! Ερωτηση... θελει ξεχωριστη συνδρομη για καθε λειτουργικο? ή μπορει να μπει σε ρουτερ και να εχουν ολα?
Anorymous Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχα κανει απεγκατασταση στο kodi και σημερα το εβαλα ξανα πηγα να βαλω το plug in απο την greek diamond αλλα δεν μπορω δεν βρισκω καθολου επιλογη απο zip αλλαξε κατι απο οτι διαβασα λογο πνευματικων δικαιωματον, τωρα πως το περναω ?
jimmyl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ερωτηση... θελει ξεχωριστη συνδρομη για καθε λειτουργικο? ή μπορει να μπει σε ρουτερ και να εχουν ολα? με το αναλογο πακετο μπορεις μεχρι 5 αν θυμαμαι καλα , το κανεις εγκατασταση σε καθε συσκευη και περνας τα στοιχεια σου
papars Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σταδιακά εδώ και μερικές μέρες έχασα τα HD. Συμβαίνει κάτι; Μιλάω για το covenant. Ότι δείχνει είναι εγγραφές από τηλεοπτικά κανάλια. 1
speedy23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι και γω που εψαξα τελευταιες δυο μερες εβλεπα μονο SD. Elysium ξανα.
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πεφτει κανεις αλλος πανω σε αυτο? Δικο μου ειναι το bug report, το ανοιξα πριν λιγο https://github.com/Colossal1/repository.colossus/issues/140
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ειδους μαγικα πρεπει να κανω για να δω κατι απο acestream? Εβαλα το plexus, το ετρεξα μια φορα για να κατεβασει οτι θελει για sopcast και acestream και οταν παταω σε καποιο λινκ στο sportsdevil για να δω λεει οτι το acestream δεν ειναι εγκατεστημενο. Το ιδιο πραγμα λεει και οταν παω απο το plexus να παιξω ενα .torrent αρχειο απο το σκληρο. Εχει ενα δικιο, μιας και στο ~/.kodi/userdata/addon_data/program.plexus/ υπαρχει μονο ο φακελος sopcast. Στις αλλες 2 εγκαταστασεις που εχω με openelec (5.0.8 32αρα με kodi 14.2 και 8.0.4 64αρα με kodi 17.3) το acestream παιζει κανονικα, ακομα και τα σκετα .torrent, και υπαρχει ο φακελος /storage/.kodi/userdata/addon_data/program.plexus/acestream και στις 2, αρα γιατι δεν μου κατεβαζει και μενα τα παρελκομενα για το acestream?
stefanidisg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι γίνετε με το exodus ? Σήμερα μου έκανε update και έχει και τις καινούργιες ταινίες .
Federacion Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ειδους μαγικα πρεπει να κανω για να δω κατι απο acestream? Εβαλα το plexus, το ετρεξα μια φορα για να κατεβασει οτι θελει για sopcast και acestream και οταν παταω σε καποιο λινκ στο sportsdevil για να δω λεει οτι το acestream δεν ειναι εγκατεστημενο. Το ιδιο πραγμα λεει και οταν παω απο το plexus να παιξω ενα .torrent αρχειο απο το σκληρο. Εχει ενα δικιο, μιας και στο ~/.kodi/userdata/addon_data/program.plexus/ υπαρχει μονο ο φακελος sopcast. Στις αλλες 2 εγκαταστασεις που εχω με openelec (5.0.8 32αρα με kodi 14.2 και 8.0.4 64αρα με kodi 17.3) το acestream παιζει κανονικα, ακομα και τα σκετα .torrent, και υπαρχει ο φακελος /storage/.kodi/userdata/addon_data/program.plexus/acestream και στις 2, αρα γιατι δεν μου κατεβαζει και μενα τα παρελκομενα για το acestream? Τζιμ συγνώμη αλλά δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις ν απαντήσω. Συγνώμη γιατί εσύ πάντα απαντάς σ όλους και βοηθάς. 2
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη ο rte του insomnia ειναι σκετος καρκινος και μπλεκει τα μπουτια του με τα διαφορα tags και δεν με αφηνει να εχω tags μεσα σε αλλα tags (code tags μεσα σε spoiler ή quote tags συγκεκριμενα), παραθετω λινκ στο χτεσινο μηνυμα μου στο adslgr για το θεμα του plexus σε λινουξ https://www.adslgr.com/forum/threads/805363-Kodi-media-center?p=6239899&viewfull=1#post6239899 Οποτε plexus (για acestreams) σε λινουξ που να μην ειναι *elec δεν προκειται να δουμε αν δεν ξαναγινει καποιο project σαν το plexus-streams --- Για την ξαφνικη επιστροφη του exodus δειτε εδω και μαθετε επιτελους οτι δεν βαζουμε προσθετα που εχουν ανακοινωθει επισημα νεκρα και τα αναστενουν ολοι οι τυχαρπαστοι. Η μπαλα παιρνει και το metalkettle btw. https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/707sw6/dont_install_that_new_exodus_update/ --- Και τελος. δειτε αυτο το βιντεο (το βαζω σε code tags γιατι ο καρκινο-rte του φορουμ θα τα βαλει σε preview), για να μαθετε γιατι δεν βαζουμε προσθετα απο τυχαρπαστα howtos, wizards κλπ. Ο τυπος (solo man) κλαφτηκε πως ο τυφωνας του κατεστρεψε το σπιτι και τα διαφορα προβατα-followers του του κανανε δωρεες! https://www.youtube.com/watch?v=htboIqLFXvE 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις