jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μπορεις να τα βαλεις με το χερι... αλλα δεν θυμαμαι πως. Το εκανα παλια, στην 10 ή 11 εκδοση του xbmc.
akilas13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ξερω οτι μπορεις να τα βαλεις με το χερι αλλα δεν ξερω πως.Εχω κανει καποιες προσπαθειες αλλα τιποτα!
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πας στη video library του kodi, εκει που τα δειχνει ολα σε λιστα και με τα εξωφυλλα να λειπουν, επιλεγεις την ταινια που θες, πατας i να βγαλει τις πληροφοριες, πατας choose art και αλλαζεις οτι θες απο εκει.
akilas13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Με αυτη την μεθοδο ψαχνει στο ιντερνετ.Εγω ψαχνω πως να φτιαξω το φακελο της καθε ταινιας και πως να φτιαξω .nfo αρχειο για να τα αναγνωρισει απο εκει.
nikosxalilis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα υπάρχει καποιο add on για nova η ote tv?...ξερω ειναι παρανομη η ερωτηση που κανω αλλα εχω βρει χιλιάδες λίστες που υπάρχουν αλλα δεν λειτουργεί κανενα αν γνωρίζει παρακαλω καποιος ας μου στειλει pm 1
spaka279 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά όταν το είχα πρωτοεγκαταστησει πετούσε το εργαλείο. Τώρα τελευταία βλέπω ότι αργεί να φορτώσει τα mirrors μιας ταινίας ή σειράς και πολλές φορές ενώ ξεκινάει το playback αρχίσει να κυλάει και άντε δοκιμάζω αλλά 10 Λίνκ για να καταφέρω να δω ταινία. Για το Genesis μιλάω. Και σας έτσι δουλεύει η θέλει καμία αναβάθμιση τίποτα; το έχω βάλει από το tvaddons
dancer_69 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα και μάλιστα τελευταία εμφανίζεται και σχετικό μήνυμα. Δε σου το έβγαλε στις 14 Οκτωβρίου που έγινε η τελευταία αναβάθμιση? Πάντως και σε μένα κατά διαστήματα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.
Hellaslover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ανοικω σε ενα group για κοdι στο φβ και τωρα τελευταια εχω προσεξει πολλοι εχουν προβλημα με το genesis, μαλλον γενικο το κακο. Εγω προσωπικα δε το χρησιμοποιω και δε το χω κοιταξει.
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Οι εχοντες προβληματα, ποια εκδοση του genesis εχετε και απο που?
kostakiss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει καποιος οδηγος για το ανανεωμενο kodi? γιατι δεν μου δουλευουν ολα τα αντονς
spaka279 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Οι εχοντες προβληματα, ποια εκδοση του genesis εχετε και απο που? JIm απο που το βλεπουμε αυτο? Εγω παντως ειχα βαλει ολο το πακετο του Tvaddons και απο κει εχω το genesis. Δεν το εχω απο lamda δηλαδη. Δε ξερω αν παιζει ρολο. Οτι καποια φαση εχω δει να το κανει Update νομιζω ναι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ανοιγεις το kodi, πας εκει που ειναι ολα τα προσθετα βιντεο αραδιασμενα, πας στο genesis, πατας το i και voila! 1
Rage_unseen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ειναι γενικοτερο το θεμα με το genesis οταν ειχα βαλει το kodi 14 σε win 8.1 το genesis σε κατω απο 10 δευτερα φορτωνε την ταινια σε καποια φαση καπου εκει λιγο μετα την ελευση των 10 δεν δουλευε καν το genesis,δεν εβρισκε streams σε linux στην ιδια χρονικη περιοδο δουλευε οπως στην αρχη στις τελευταιες εκδοσεις κ πλεον μονιμα σε linux o ιδιος ο δημιουργος του εχει αυξησει το timeout αναζητησης απο 10 δευτερολεπτα σε 40 αλλα πλεον δουλευει ξανα καλα 1
spaka279 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ακριβως την ιδια εκδοση 5.1.2 με του jim_p εχω... Με windows 10 ειμαι...
iMarilina Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κυκλοφορεί εδώ και 10 χρόνια, που σας ήρθε τώρα? Yπάρχει το grey area στο XBMC. Από μόνο του ΔΕΝ είναι φυσικά παράνομο, είναι ένα media center. Απο κει και περα μάλλον το θέμα της παρανομίας υπόκειται στο ότι μπορείς να βάλεις repos και addons τα οποία στρημάρουν ταινίες και σειρές κλπ, οπότε στην ουσία αυτό είναι το αντίστοιχο των torrents, απλά αντί να κατεβαζεις στρημάρεις κατευθείαν. Γι'αυτό αναφέρει ο mod το θέμα νόμιμο ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις