Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο είναι αλλά προτιμώ το απλό λιτό θέμα.

Για να πω την αλήθεια με κούρασε.

Τελικά μάλλον θα βάλω χειροκίνητα τα πρόσθετα .

Θέλει κάποιος να πει τα βασικά?

Γράφω μερικά και ας προσθέσει κάποιος οτι λείπει έτσι ώστε να είμαστε "σχετικά" λίγο από όλα καλυμμένοι σε όλες τις κατηγορίες.

AliveGR

subtitles.gr

opensubtitles (ποιό όμως?)

Elysium

covenant

specto

Plexus Stream

Ultimate Whitecream

iptv bonanza

YouTube

tune in

trakt (δεν θυμάμαι αν κάνω απλά login η κατεβάζω κάποιο?)

Απο αθλητικά διάβασα οτι βάζουμε το sportsdevil.nl.

Τι ακόμα βάζουμε για την συγκεκριμένη κατηγορία?

(Τα alluc, UK Turk playlists, γιατί τα χρειαζόμαστε?)

Δημοσ.

Στα builds του GKN υπάρχει και το Je4M, το οποίο έχει εγκατεστημενα τα βασικά για ταινίες και σειρές πρόσθετα ενώ από τα repository που υπάρχουν στο build πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν εγκατάσταση sportsdevil και iptv bonanza ultimate whitecream κ.α. Το skin είναι ένα ελαφρώς modded confluence skin. Το μέγεθος του δεν ξεπερνάει τα 100-120mb στον δίσκο.

Είναι ελληνικό build και Υπότιτλοι και menu έχουν ρυθμιστεί ανάλογα.

Δημοσ.

Για να περάσεις μόνος σου τα πρόσθετα, κάποιος ανανεωμένος οδηγός? Τα tvaddons είχαν θέμα με πνευματικά δικαιώματα? Τι repo να βάλω? Θυμάμαι παλιά έβαζα το fusion.tvaddons.

Δημοσ.

Για mkv απο το τοπικο μας δικτυο

Θελει καποια ειδικη ρυθμιση για να παιξει τα srt?

Ο υποτιτλος υπαρχει στον ιδιο φακελο, ειτε με το ιδιο ονομα με την ταινια, ειτε με το επιθεμα .El.srt

Δημοσ.

Kodi v17.4 RC1: Just a bunch of fixes
https://kodi.tv/article/kodi-v174-rc1-just-bunch-fixes

Και για το προβλημα με το μεγιστοποιημενο παραθυρο στο λινουξ ακομα τιποτα. Επισης με ανησυχει και το

Set hard requirement to use FFmpeg 3.1.x only

Τι σημαινει για εμας που εχουμε ηδη ffmpeg 3.3.x στις διανομες μας?

---

@ppetr

Μεσω dlna παιζεις απο το δικτυο? Αν ναι, εδω και 1-2 εκδοσεις, το kodi τραβαει μονο το βιντεο μεσω dlna και οχι και τους υποτιτλους απο τον dlna σερβερ. Προφανως, αν το mkv εχει soft subs πανω του σε αλλη γλωσσα, θα δειξει αυτους επειδη ειναι στο ιδιο αρχειο.

Μια λυση ειναι να περασεις και τους ελληνικους υποτιτλους στο mkv με το mkvtoolnix και η αλλη, εφοσον ο σερβερ υποστηριζει samba, ειναι να στησεις το φακελο με τις ταινιες σαν samba share.

@ribo7

Ψαξε για το πως θα βαλεις το colossal repo και απο εκει μεσα βαλε οτι θες.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα και άλλο ένα build που είναι τεράστιο αλλά θεωρείται ελαφρύ.

https://www.pcsteps.gr/199298-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-build-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-kodi-addons/

Κάτω κάτω υπάρχει και έτοιμο απο την ομάδα του pc steps για κατέβασμα απο το google drive και συμπεριλαμβάνονται και τα ελληνικά add-on.

Αυτό που δοκίμασα αρχικά είναι με την μέθοδο χωρίς τα ελληνικά add-on αλλά το περίεργο είναι οτι ενω έχει κατεβάσει τα πάντα δεν φαίνεται τίποτα μέσα στο video add-on.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνω enable όλα τα add-on ενα ένα για να φανούν.

Γιατί αυτό ?

Έπειτα είδα και αυτό..

απλά το αναφέρω.

http://www.dailymotion.com/video/x5vnxw1

Δημοσ.

@ppetr

Μεσω dlna παιζεις απο το δικτυο? Αν ναι, εδω και 1-2 εκδοσεις, το kodi τραβαει μονο το βιντεο μεσω dlna και οχι και τους υποτιτλους απο τον dlna σερβερ. Προφανως, αν το mkv εχει soft subs πανω του σε αλλη γλωσσα, θα δειξει αυτους επειδη ειναι στο ιδιο αρχειο.

Μια λυση ειναι να περασεις και τους ελληνικους υποτιτλους στο mkv με το mkvtoolnix και η αλλη, εφοσον ο σερβερ υποστηριζει samba, ειναι να στησεις το φακελο με τις ταινιες σαν samba share.

Δοκιμασα απο το USB και τους παιζει, απο το δικτυο δεν...

Δημοσ.

σε λίγες μέρες μάλλον θα έχω και εγω το πρόβλημά σου γιατί θέλω να κάνω share έναν σκληρό..

Να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω ενα add-on από kodi back-up και να το περάσω στο τρέχων?

Δημοσ.

@ribo7

Ψαξε για το πως θα βαλεις το colossal repo και απο εκει μεσα βαλε οτι θες.

Τελικά μάλλον θα βάλω χειροκίνητα τα πρόσθετα .

Θέλει κάποιος να πει τα βασικά?

Γράφω μερικά και ας προσθέσει κάποιος οτι λείπει έτσι ώστε να είμαστε "σχετικά" λίγο από όλα καλυμμένοι σε όλες τις κατηγορίες.

AliveGR

subtitles.gr

opensubtitles (ποιό όμως?)

Elysium

covenant

specto

Plexus Stream

Ultimate Whitecream

iptv bonanza

YouTube

tune in

trakt (δεν θυμάμαι αν κάνω απλά login η κατεβάζω κάποιο?)

Απο αθλητικά διάβασα οτι βάζουμε το sportsdevil.nl.

Τι ακόμα βάζουμε για την συγκεκριμένη κατηγορία?

Μπορείτε να γράψετε και από ποια repos βάζουμε το κάθε add-on?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

σε λίγες μέρες μάλλον θα έχω και εγω το πρόβλημά σου γιατί θέλω να κάνω share έναν σκληρό..

Να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω ενα add-on από kodi back-up και να το περάσω στο τρέχων?

Δοκιμασε να βαλεις δικτυακο δισκο μεσα στο Kodi. 

Εγω θα το δοκιμασω σε 10 μερες

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω χάσει μισό ημίχρονο να προσπαθώ να δω manchester united με west ham. Είμαι άτυχος και απλά δεν υπάρχουν links; Έχω δοκιμάσει Sportsdevil και Uk turks. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...