Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω συμφορουμιτη θα το δοκιμασω

Κάνεις ένα account εδώ και μετά είτε βάζεις το Alluc Addon είτε συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στα settings των Addons που δίνουν την επιλογή.

Edit:Αρκετα ενω δειχνει πριν τα πατησω οτι ειναι 1080p,οταν παιζουν λεει οτι ειναι SD.Τι φαση; Επεξ/σία από Elmago1925
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να βαλω το colossus και στο pc μου, αλλα δεν το κανω επειδη θα μου ενημερωσει το sportsdevil που το ενημερωνω με install from zip ολα αυτα τα χρονια. Το ξερω οτι μπορω να κοψω τις αυτοματες ενημερωσεις για το sportsdevil μονο (λογω kodi 17+). αλλα ουτε αυτο θελω να το κανω :P
Οποτε, μιας και δεν εχω το covenant ακομα στο pc, τι αλλο χανω που δεν εχω το colossus? Σιγουρα καποια νεοτερη εκδοση του urlresolver φανταζομαι...

Δημοσ.

Περασα το Quasar ,εμφανιζει πηγες hd και 1080p, οταν τις επιλεγω και αρχιζουν να φορτωνουν η διαδικασια κραταει αρκετα λεπτα μεχρι να αρχισει να παιξει,(ενω στα αλλα addons κρατα δευτερολεπτα).ετσι πρεπει να γινετε?

Υπαρχει ρυθμηση να παιζει αμμεσα?

Δημοσ.

Οχι, ετσι ειναι το quasar, επειδη κατεβαζει λιγα (20 νομιζω) ΜΒ απο το αρχειο τοπικα πριν ξεκινησει να το παιζει. Αυτο συμβαινει επειδη δεν δουλευει οπως το exodus και τα ομοια του, δηλαδη δεν παιρνει το stream ετοιμο και το παιζει, πρεπει να το κατεβασει πρωτα.

Επισης, δεν κανει seeking σε σημειο του αρχειου που δεν εχει κατεβει ακομα.

Δημοσ.

πως περνάμε quasar αυτό τον καιρό ρε παιδιά;

Με τις πρόσφατες καταργήσεις repo δεν μπορώ να το βρω.

Λέω να το ξαναδοκιμάσω, όσο μου δούλεψε ήταν τέλειο, η μοναδική εποχή που είχα σταματήσει να χρησιμοποιώ torrents στο σταθερό πισί.

Δημοσ.

Το quasar δεν ηταν στο tvaddons και ετσι δεν το επιασε η "κριση". Το κατεβαζεις κανονικα απο εδω, για το λειτουργικο και την αρχιτεκτονικη που εχεις και το βαζεις με install from zip. Θα βαλει απο μονο του το repo του κλπ

https://quasar.surge.sh/

• Like 1
Δημοσ.

πως περνάμε quasar αυτό τον καιρό ρε παιδιά;

Με τις πρόσφατες καταργήσεις repo δεν μπορώ να το βρω.

Λέω να το ξαναδοκιμάσω, όσο μου δούλεψε ήταν τέλειο, η μοναδική εποχή που είχα σταματήσει να χρησιμοποιώ torrents στο σταθερό πισί.

Και ένας οδηγός:

https://howtomediacenter.com/en/install-quasar-kodi-addon/

Να κάνω και μια ερώτηση για το quasar. Τρέχουν κάποιες υπηρεσίες του στο background, ασχέτως αν δεν το χρησιμοποιείς και απλά το έχεις εγκατεστημένο;

Θέλω να πω σε περίπτωση που θέλεις να κλείσεις το kodi, να καθυστερεί το κλείσιμο του λόγω αυτών των υπηρεσιών;

Κάτι σχετικό είχα διαβάσει, αλλά δεν μπορώ να το βρω.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι κανεις με yatse να μου πει αν εχει ξεχωριστο κουμπι για τα favorites? Να το παταω δηλαδη και να ανοιγει το μενου των favorites. Το kore δεν εχει (ή εγω δεν το βλεπω).

Δημοσ.

Ευχαριστω. Θα το εχω υποψιν μου για να το βαλω στο επομενο μου κινητο, μιας και στο τωρινο δεν υπαρχει αρκετος χωρος.

Δημοσ.

το εγκατέστησα το quasar και όλα καλά, μου βγάζει πάλι error.
Βέβαια, διαφορετικό από την προηγούμενη φορά, αλλά οκ. Πάλι error είναι.

:)

Συγκεκριμένα, τώρα μου βγάζει το

no available json-rpc connection to kodi

Εννοείται ότι το γκούγκλαρα, αλλά μάλλον είμαι χαζός, γιατί δεν βγάζω άκρη.

Κάτι λέει ότι είναι υπηρεσία, που δεν την βρίσκω.

Μήπως το έχει πετύχει άλλος;

Επίσης, μια επιβεβαίωση ρε παιδιά, με Pi3, βρήκα ότι έχω τον Α53 για επεξεργαστή, ο οποίος είναι arm 64μπιτος, άρα κατεβάζω την έκδοση linux arm64, σωστά ;

Δημοσ.

Εγκατέστησα σήμερα τo quasar μαζί και το burst, σύμφωνα με τον οδηγό που έβαλα παραπάνω.

Μου έβγαλε στην αρχή "internal error", που μετά από 2-3 επανεκκινήσεις έστρωσε και δεν ξαναβγάλε κάποιο σφάλμα.

Δοκίμασα και τις πηγές και βγάζει μια χαρά 1080 και 720.

το εγκατέστησα το quasar και όλα καλά, μου βγάζει πάλι error.

Βέβαια, διαφορετικό από την προηγούμενη φορά, αλλά οκ. Πάλι error είναι.

:)

Συγκεκριμένα, τώρα μου βγάζει το

no available json-rpc connection to kodi

Δοκίμασε,

Σύστημα--->Ρυθμίσεις υπηρεσιών--->(προβολή για ειδικούς, κάτω αριστερά)

Έλεγχος--->

Να επιτρέπεται ο απομακρυσμένος έλεγχος από εφαρμογές σε αυτό το σύστημα

Να επιτρέπεται ο απομακρυσμένος έλεγχος από εφαρμογές σε άλλα συστήματα

Τα ενεργοποιείς και τα δύο.

Δημοσ.

Έχω του dimitrology το τελευταίο 17.3 αλλά δεν έχει μέσα το sportdevil όπου εβλεπα στην προηγούμενη έκδοση acestream liks. Από που το κατεβάζω για να ξαναδώ acestream link;

Δημοσ.

Δοκίμασε,

Σύστημα--->Ρυθμίσεις υπηρεσιών--->(προβολή για ειδικούς, κάτω αριστερά)

Έλεγχος--->

Να επιτρέπεται ο απομακρυσμένος έλεγχος από εφαρμογές σε αυτό το σύστημα

Να επιτρέπεται ο απομακρυσμένος έλεγχος από εφαρμογές σε άλλα συστήματα

Τα ενεργοποιείς και τα δύο.

Τα έκανα αυτά, αφού διάβασα ότι το json είναι υπηρεσία και ήταν οι μοναδικές υπηρεσίες που δεν ήταν ενεργές.

Δεν άλλαξε κάτι.

Η έκδοση που βάζω είναι η σωστή ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...