legend10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 παιδιά μήπως υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν τα γράμματα στα μενού στα πρόσθετα? γιατί με 19αρα τηλεόραση από τα 2 μέτρα και πέρα δύσκολα τα διαβάζω ααα έχω την έκδοση 17.3
Greek13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Να φανταστώ για skin έχεις το estuary. Μπορείς να βάλεις κάποιο σκιν με μεγαλύτερη γραμματοσειρά ή θα ανοίξεις το αρχείο fonts.xml με έναν text editor και θα αυξήσεις τις προκαθορισμένες τιμές (π.χ. κατά 10). Το αρχείο θα το βρεις εδώ (/kodi/addons/skin.estuary/fonts)
jim_p Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αν μιλαμε για το μαμα skin της 17, το estuary, βαλε το interface > skin > fonts σε arial based, γιατι οντως η μαμα font του ειναι χαλια.
dancer_69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 παιδιά μήπως υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν τα γράμματα στα μενού στα πρόσθετα? γιατί με 19αρα τηλεόραση από τα 2 μέτρα και πέρα δύσκολα τα διαβάζω ααα έχω την έκδοση 17.3 To ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ Το μόνο θέμα που έχω βρει και έχει ικανοποιητικά μεγέθη είναι το Nebula. Όλα τ' άλλα χρειάζονται επεξεργασία και το πείραγμα μόνο του fonts.xml δεν έχει καλό αποτέλεσμα. Χρειάζεται πολύ περισσότερο ψάξιμο(ανάλογα και το θέμα) σε επιμέρους xml αρχεία του θέματος διαφορετικά συνήθως οι γραμματοσειρές είναι αλλού πολύ μεγάλες και αλλού μικρές και πάλι. Πάντως στο forum του kodi υπάρχει ήδη επεξεργασμένο το estuary με πειραγμένο το fonts.xml, estuary plus λέγεται. Εμένα δε με ικανοποίησε πάντως.
legend10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 από κάτι λίγα που δοκίμασα έβαλα το amber, στο Nebula δεν μου άρεσε το μενού την ώρα της ταινίας και έτσι το άφησα τώρα για το estuary plus το βρίσκουμε μέσα στο kodi? γιατί δεν το βρήκα στα skins
dancer_69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 To amber το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ, αλλά είχε κι αυτό σχετικά μικρές γραμματοσειρές αν θυμάμαι καλά(καλύτερο από άλλα βέβαια). Το nebula έχει και αρκετές επιλογές παραμετροποίησης. Νομίζω ότι αυτό που λες μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις του. Το estuary plus είναι modification του estuary και δε θα το βρεις μέσα από το kodi. Πρέπει να το κατεβάσεις από εδώ: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=307916
nautikoslg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.Μόλις εγκατέστησα το kodi με spinztv repo. Κάπου διάβασα σε ένα σάιτ και δεν γνωρίζω αν είναι hoax ή όχι, αλλά κατά πόσον ασφαλές είναι για ένα χρήστη(θεατή) η χρήση των addons? Κάπου λέγαν δηλαδή ότι σε χώρες πχ Σουηδία , πέσαν μηνύσεις σε χρήστες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Με τη δική μου λογική , αυτά θέλω να πιστεύω ότι γίνονται σε χώρες που το ιντερνετ είναι "ελεγχόμενο" , πχ Αγγλία που δεν σε αφήνει να κατεβάσεις ταινίες και αν το κάνεις, σε ενημέρωνει ο ISP ότι την επόμενη σε πετάει εκτός παροχής ιντερνετ. Θέλω όμως και την άποψη κάποιων πιο έμπειρων πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ!
jimmyl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.Μόλις εγκατέστησα το kodi με spinztv repo. Κάπου διάβασα σε ένα σάιτ και δεν γνωρίζω αν είναι hoax ή όχι, αλλά κατά πόσον ασφαλές είναι για ένα χρήστη(θεατή) η χρήση των addons? Κάπου λέγαν δηλαδή ότι σε χώρες πχ Σουηδία , πέσαν μηνύσεις σε χρήστες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Με τη δική μου λογική , αυτά θέλω να πιστεύω ότι γίνονται σε χώρες που το ιντερνετ είναι "ελεγχόμενο" , πχ Αγγλία που δεν σε αφήνει να κατεβάσεις ταινίες και αν το κάνεις, σε ενημέρωνει ο ISP ότι την επόμενη σε πετάει εκτός παροχής ιντερνετ. Θέλω όμως και την άποψη κάποιων πιο έμπειρων πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ! Χρησημοποιησε VPN , υπαρχουν ελευθερα και επι πληρωμη , σε αυτες τις χωρες ειναι απαραιτητα αλλα και εμεις δεν θα μεινουμε αλωβητοι οπως το βλεπω , δικη μου επιλογη το Cyberghost
Elmago1925 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πολλα addons βρισκουν μονο SD σε μενα.Συμβαινει και σε αλλους; 1
nautikoslg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.Μόλις εγκατέστησα το kodi με spinztv repo. Κάπου διάβασα σε ένα σάιτ και δεν γνωρίζω αν είναι hoax ή όχι, αλλά κατά πόσον ασφαλές είναι για ένα χρήστη(θεατή) η χρήση των addons? Κάπου λέγαν δηλαδή ότι σε χώρες πχ Σουηδία , πέσαν μηνύσεις σε χρήστες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Με τη δική μου λογική , αυτά θέλω να πιστεύω ότι γίνονται σε χώρες που το ιντερνετ είναι "ελεγχόμενο" , πχ Αγγλία που δεν σε αφήνει να κατεβάσεις ταινίες και αν το κάνεις, σε ενημέρωνει ο ISP ότι την επόμενη σε πετάει εκτός παροχής ιντερνετ. Θέλω όμως και την άποψη κάποιων πιο έμπειρων πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ! Χρησημοποιησε VPN , υπαρχουν ελευθερα και επι πληρωμη , σε αυτες τις χωρες ειναι απαραιτητα αλλα και εμεις δεν θα μεινουμε αλωβητοι οπως το βλεπω , δικη μου επιλογη το Cyberghost Μιας και είμαι χρήστης από πιτσιρικάς στους υπολογιστές, παλιές καλές εποχές winMX, DCC+ , δεν πρόκειται να δουλέψω με VPN.Όχι γιατί θεωρώ τα λεφτά τζαμπα,όχι γιατί αμφιβαλλω για την ουσιαστική λειτουργία του VPN, αλλά γιατί ξέρω ότι είμαστε στην Ελλάδα και αν ήταν ελεγχόμενα, τόσα χρόνια όχι Κορυδάλλο, Γκουανταναμο θα πήγαινε το 40-50% των χρηστών ιντερνετ. Το streaming είναι ναι μεν για αυτούς εκεί Piracy 2.0, αλλά για εμάς πταισμα . :-D
drdedus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Επειδή τα έχω παρατήσει τα box μερικούς μήνες. Τι να βάλω σαν αντικατάσταση του exodus? Γενικότερα ποιά είναι τα "απαραίτητα add-ons σήμερα για ταινίες και όχι μόνο?
jimmyl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μιας και είμαι χρήστης από πιτσιρικάς στους υπολογιστές, παλιές καλές εποχές winMX, DCC+ , δεν πρόκειται να δουλέψω με VPN.Όχι γιατί θεωρώ τα λεφτά τζαμπα,όχι γιατί αμφιβαλλω για την ουσιαστική λειτουργία του VPN, αλλά γιατί ξέρω ότι είμαστε στην Ελλάδα και αν ήταν ελεγχόμενα, τόσα χρόνια όχι Κορυδάλλο, Γκουανταναμο θα πήγαινε το 40-50% των χρηστών ιντερνετ. Το streaming είναι ναι μεν για αυτούς εκεί Piracy 2.0, αλλά για εμάς πταισμα . :-D Φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα , κατα τα αλλα συμφωνω 100% 1
enterhere Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Επειδή τα έχω παρατήσει τα box μερικούς μήνες. Τι να βάλω σαν αντικατάσταση του exodus? Γενικότερα ποιά είναι τα "απαραίτητα add-ons σήμερα για ταινίες και όχι μόνο? http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/page-231?do=findComment&comment=55809952 και το covenant από εδώ: http://koditips.com/covenant-kodi-install-new-exodus-addon/ 1
Elmago1925 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Elysium και Covenant σας βρισκουν 1080 η εστω HD? Edit:Ακυρο,ηθελε μια επαννεκινηση το tv box για να στρωσει.Εχετε να προτεινετε κανενα addon που να εχει αρκετη ποσοτητα σε 1080p? γιατι εκει παρατηρειται ελλειμμα
p4n0s86 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Elysium και Covenant σας βρισκουν 1080 η εστω HD? Edit:Ακυρο,ηθελε μια επαννεκινηση το tv box για να στρωσει.Εχετε να προτεινετε κανενα addon που να εχει αρκετη ποσοτητα σε 1080p? γιατι εκει παρατηρειται ελλειμμα Κάνεις ένα account εδώ και μετά είτε βάζεις το Alluc Addon είτε συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στα settings των Addons που δίνουν την επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις