anikologr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Γιατί προτείνετε του dimitrology και όχι κάποιο από τα simplicity ή Greek diamond;; απλή απορία.. Είναι κάπου καλύτερο;
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 καλησπερα σε ολους εχω το εξης θεμα...μολις περασα στο λαπτοπ της γυναικας μ το kodi krypton και περασα και μερικα προσθετα.. 1ον το sportsdevil δεν παιζει καθολου...δεν ξερω γτ..μ βγαζει ενα ερρορ που δεν θυμαμαι να σας πω τωρα...η εγκατασταση του εγινε βημα βημα απο ενα razer installer που βρηκα στο ιντερνετ..μπορει να κανω και λαθος γτ δεν θυμαμαι καλα..επισης οταν βαζω μια ταινια να παιξει δεν μ κατεβαζει τους υποτιτλους απο το subtitles.gr.μ λεει οτι κατι με το αρχειο καταγραφης ειναι λαθος κτλ κτλ..σορρυ που δεν ειμαι συγκεκριμενος αλλα ολα αυτα εγιναν το πρωι..το subtitles.gr το περασα οταν εκανα εγκατασταση το alive.gr πηγα ολα τα αποθετηρια --υποτιτλοι--subtitles...-install.μπορει να με βοηθησει καποιος τουλαχιστον για τους υποτιτλους τι πρεπει να κανω?
jim_p Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για το sportsdevil, ισως και για το subtitles.gr. Μηπως το username στο λαπτοπ ειναι στα ελληνικα? Αν ναι, δες τι εχουμε πει παραπανω, μιας και το sportsdevil ειναι απο τα "προβληματικα" προσθετα που χαιουνται απο μη αγγλικους χαρακτηρες.
makfil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για διάφορους λόγους, είχα καιρό να μπω στο Kodi, αλλά διάβαζα ανελλιπώς το νήμα και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Το άνοιξα το απόγευμα για να δω τον αγώνα του ΠΑΟΚ και αργότερα του ΠΑΟ. Αφού έκανε ένα σωρό updates, άνοιξα το sportsdevil έβγαλε μερικές επιλογές για τον ΠΑΟΚ στα 1000 και 2 στα 800 και από όλες αυτές δούλεψε η μια στα 800. Πάλι καλά γιατί ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έβλεπα παιχνίδι.
athinaok Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Προς όλους τους ενδιαφερόμενους, παρακάτω ακολουθεί σε συνημμένο το service για το subtitles.gr. Προστίθεται ως γνωστόν από system->file manager->install from zip file. service.subtitles.subtitles.gr-1.2.1.zip Σε κάποια setup μπορεί να ζητήσει ένα depedency, οπότε βάλτε και το παρακάτω script.module.lamlib.zip Επίσης, για το subztv πάρτε το παρακάτω: service.subtitles.subztv.gr.zip EDIT: Έχω μια απορία boom shakalak skin και σε έναν φίλο που έχει το schizm δεν εμφανίζει τους τοπικούς δίσκους και πρέπει να προσθέσουμε φάκελο για υπότιτλους στις ρυθμίσεις για να μπορέσουμε να βρούμε τοπικούς υπότιτλους. Τα μόνα που βγάζει είναι 4 source folders από το MetalliQ και δεν μπορώ να αναζητήσω στους δίσκους μου. Ξέρει κανένας πως ενεργοποιώ-εμφανίζω πάλι όλους τους δίσκους; Το μόνο που κατάφερα είναι να ορίσω στον file manager τους δίσκους ξερά ή κάποιους φακέλους, όχι όμως το My computer με όλα τα αποθηεκυτικά μέσα, ούτε τις δικτυακές τοποθεσίες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Worked in KODI 17.3
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για το sportsdevil, ισως και για το subtitles.gr. Μηπως το username στο λαπτοπ ειναι στα ελληνικα? Αν ναι, δες τι εχουμε πει παραπανω, μιας και το sportsdevil ειναι απο τα "προβληματικα" προσθετα που χαιουνται απο μη αγγλικους χαρακτηρες. πως αλλαζω το ονομα καλε;σκαλωσα τωρα
micos000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 πως αλλαζω το ονομα καλε;σκαλωσα τωρα Δεν αλλάζεις όνομα χρήστη έτσι απλά στα windows. Έχεις δύο σχετικά εύκολες επιλογές... α) Δημιουργείς νέο χρήστη με Αγγλικά γράμματα στο όνομα και ξαναστήνεις kodi β) Αλλάζεις την συντόμευση στο εκτελέσιμο του kodi (δεξί κλικ->ιδιότητες) και βάζεις ένα κενό μετά το kodi.exe και προσθέτεις -p. Όλο μαζί mpla,mpla,mpla\kodi.exe -p Έτσι θα τρέχει το kodi σε portable μορφή και θα αποθηκεύει τα πάντα στον φάκελο του προγράμματος αντί τον φάκελο appdata στο προφίλ του χρήστη και φυσικά ξαναβάζεις όλα τα πρόσθετα και τις ρυθμίσεις από την αρχή. ...και μια δύσκολη επιλογή γ) να αλλάξεις το όνομα του χρήστη (για advanced users) το οποίο απαιτεί αρκετό editing σε registry και system files και δεν το προτείνω.
dancer_69 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Η αλλαγή του ονόματος χρήστη δεν φαίνεται να είναι και τόσο δύσκολη διαδικασία απ' ότι είδα. Μια αλλαγή ονόματος και μια αλλαγή στη registry χρειάζεται. Βέβαια δεν μπορεί να γίνει η αλλαγή από τον υπάρχοντα λογαριασμό και θα πρέπει να δημιουργηθεί προσωρινά ένας νέος με δικαιώματα διαχειριστή, ο οποίος μετά την αλλαγή μπορεί να διαγραφεί. Εδώ εξηγείται(για όποιον θέλει να το επιχειρήσει) η διαδικασία: https://www.ghacks.net/2011/03/28/how-to-change-a-windows-account-name-and-user-profile-folder-name/
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 pff. ..ελεος...να ρωτησω κατι αλλο;στον δικο μ σταθερο υπολογιστη εχω το Jarvis 16.1 εδω και πολυ καιρο και οαιζουν ολα ρολοι.υπάρχει καποια μεθοδος να το κανω ολο copy backup η δεν ξερω εγω τι αλλο και να το περασω κατευθειαν στο λαπτοπ χωρις κοπο;
enterhere Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Θα πας στον παρακάτω φάκελο στον σταθερό: C:\Χρήστες\"το όνομα χρήστη"\AppData\Roaming\Kodi\ (θα πρέπει προηγουμένως να έχει ενεργοποιηθεί την εμφάνιση των κρυφών αρχείων). Θα κάνεις αντιγραφή τους φακέλους, addons και user data και θα τους κάνεις επικόλληση, στον αντίστοιχη διαδρομή στο laptop. Για ποιο γρήγορα σου προτείνω να δημιουργήσεις ένα αρχείο rar ή zip, που θα αποτελείται από τους δύο φακέλους, addon και user data και μετά να το αποσυμπιεσεις στον φάκελο που βρίσκεται στην αντίστοιχη διαδρομή στο laptop.
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 C:\Χρήστες\"το όνομα χρήστη"\AppData\Roaming\Kodi\ (θα πρέπει προηγουμένως να έχει ενεργοποιηθεί την εμφάνιση των κρυφών αρχείων). Δεν χρειάζεται να καθυστερείτε ψάχνοντας τον φάκελο και κάνοντας on/off τα κρυφά αρχεία. Μια αναζήτηση με %appdata% στο search των windows αρκεί για να πάτε κατευθείαν.
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το μονο που πρεπει να κανω ομως ειναι να περασω το kodi με την ιδια εκδοση που εχω στο σταθερο να το εχω και στο λαπτοπ.γτ στον φορητο εχω εκδοση krypton.
letom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ο τρόπος που σου λέει παραπάνω ο enterhere δεν έχει σχεση με εκδόσεις και λειτουργικά συστήματα κλπ. Μπορείς να πάρεις μπακάπ από όπου θες και να το μεταφέρεις όπου θες. Πχ από jarvis με android σε krypton με windows.
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ο τρόπος που σου λέει παραπάνω ο enterhere δεν έχει σχεση με εκδόσεις και λειτουργικά συστήματα κλπ. Μπορείς να πάρεις μπακάπ από όπου θες και να το μεταφέρεις όπου θες. Πχ από jarvis με android σε krypton με windows. Δεν θα ελεγα οτι ισχυει, γιατι ισως καποιο προσθετο να μην δουλευει σε νεοτερη εκδοση, πχ καποιο skin. Επισης, ας μην ξεχασουμε και αυτο, που πηδηξε ακομα και μενα http://koditips.com/kodi-17-black-screen-startup-fix-addons-db/
letom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εντάξει, αν κάποιο πρόσθετο ή σκιν δεν είναι συμβατό με κάποια νεότερη έκδοση προφανώς δεν θα δουλέψει όπως δεν θα δούλευε αν κάναμε απλώς update το kodi. Δεν φταίει το backup, αυτό γίνεται σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις