Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω :devil:

Δε σ' έβαλε κανεις μα το χρησιμοποιήσεις με το ζόρι, και ούτε πληρώνεται κανείς από αυτούς που το αναπτύσσουν και το συντηρούν. Δε φτάνει που επωφελούμαστε από κάτι που είναι δωρεάν, δε συνεισφέρουμε στα παραπάνω, γκρινιάζουμε κιόλας λες και μας το χρωστάει κανείς. Τα σφάλματα άλλωστε έχουν να κάνουν με addons τα οποία χρησιμοποιουν την πλατφόρμα του kodi, αλλά είναι ξεχωριστά και αναπτύσσονται από άλλους. Συνήθως δε έχουν να κάνουν και με περιεχόμενο που δεν είναι δωρεάν και πολύ συχνά μπλοκάρεται. 

Δημοσ.

@Vavouson
Το subtitles.gr απαιτει kodi 16 ή νεοτερο για να δουλεψει, οπως και τα περισσοτερα προσθετα του twilight.

@patrickdrd
Το elysium εγω το εχω απο εδω και δουλευει κανονικα. Βεβαια, ειναι παναργο, πιο αργο και απο το specto, και δεν παιζει και sources απο gvideo.
https://github.com/OpenELEQ/repository.elysium/

@ksessalonikios
Αν αλλαξεις το encoding των υποτιτλων (settings > player > language > subtitles > character set) σε "greek (windows)" απο "greek (iso)", νομιζω διορθωνεται. Αν δεν διορθωνεται, δεν υπαρχει αλλη λυση.

Αν δεν βλεπεις καποια επιλογη απο αυτες που λεω, αλλαζεις το settings level κατω αριστερα σε advanced ή expert.

• Like 1
Δημοσ.

το elysium σας παιζει;

Τα tweets από τους noobsandnerds.

Χτές: Issue with Elysium is being looked into. Please report any issues for any of our addons on the forum. thank you.

Σήμερα: _ RT PLEASE - Elysium Kodi Updated 2017-07-20

Λίγη υπομονή και δεν θα χρειάζεται να διαγράφετε μηνύματα..

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραια μιλησες..

Τα tweets από τους noobsandnerds.

Χτές: Issue with Elysium is being looked into. Please report any issues for any of our addons on the forum. thank you.

Σήμερα: _ RT PLEASE - Elysium Kodi Updated 2017-07-20

Λίγη υπομονή και δεν θα χρειάζεται να διαγράφετε μηνύματα..

Δημοσ.

Καλημέρα ,

με το plexus υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Έχω εγκαταστήσει χωρίς πρόβλημα το plexus repository , program plexus αλλα όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το plexus stream βγάζει μήνυμα failed (Author: D4FC, Version: 1.0.15m). Δοκίμασα και με plexus fix αλλά τίποτα. Κάποια λύση?

Δημοσ.

παιδιά έχω πρόβλημα με τούς υποτίτλους στο kodi στις περισσότερες ταινίες και σειρές, αντί για ελληνικά μου βγάζει κάτι άλλα παράξενα, έχω beelink gt1 με το kodi17,3 το έχω δοκιμάσει σε covenant elyseum και στο άλλο με την πάπια 

Δημοσ.

Αν το προβλημα ειναι σε ολο το kodi και οχι μονο σ'αυτα τα προσθετα, αλλαξε το "character set".

Αλλιως δες τις ρυθμισεις του προσθετου.

kodi-estuary-player-settings-language-su

Δημοσ.

Αν το προβλημα ειναι σε ολο το kodi και οχι μονο σ'αυτα τα προσθετα, αλλαξε το "character set".

Αλλιως δες τις ρυθμισεις του προσθετου.

kodi-estuary-player-settings-language-su

ευχαριστώ σε μια σειρά που το δοκίμασα δούλεψε 

Δημοσ.

Αν αλλαξεις την γλωσσα του kodi στα ελληνικα, αυτες τις ρυθμισεις στις "φτιαχνει" αυτοματα μαλλον, γιατι δεν εχει χρειαστει να το αλλαξω ποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...