Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, προσπαθώ από χθες το απόγευμα να περάσω το Greekodi σε καινούριο Windows 10 laptop αλλά μου βγάζει error το .zip (λογικά είναι πρόβλημα του server από Greekodi μεριά). Το αντιμετωπίζει και άλλος;

Δημοσ.

Μηπως το ονομα χρηστη που εχεις στα windows εινια με ελληνικους χαρακτηρες? Αν ναι, ξεχνα το απο τωρα.

---

ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ sportsdevil 15/07/17. Το βαζω με κεφαλαια το οτι ειναι η ολλανδικη εκδοση. ΜΗΝ το βαλετε αν εχετε καποιο αλλο build, πχ το μαμα ή το fork του jairox.

http://www.mediafire.com/file/l24at8ga43sabkr/plugin.video.SportsDevil_NL15-7.zip

Δημοσ.

Μηπως το ονομα χρηστη που εχεις στα windows εινια με ελληνικους χαρακτηρες? Αν ναι, ξεχνα το απο τωρα.

---

ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ sportsdevil 15/07/17. Το βαζω με κεφαλαια το οτι ειναι η ολλανδικη εκδοση. ΜΗΝ το βαλετε αν εχετε καποιο αλλο build, πχ το μαμα ή το fork του jairox.

http://www.mediafire.com/file/l24at8ga43sabkr/plugin.video.SportsDevil_NL15-7.zip

Αγγλικό setup έχω κάνει.
Κάνω fresh install, κατεβάζει τα 232mb, κάνει installation τα files, και στο τέλος αυτό είναι το μήνυμα λάθους που μου βγάζει. Το έχω δοκιμάσει 5 φορές από τις 7 το πρωί. Επίσης το log δεν το εμφανίζει.
Εννοείται ότι το unknown sources είναι ενεργοποιημένο.

greekodi.jpg
Δημοσ.

Για το username ρωτησα. Και εγω εχω ελληνικα windows αλλα το username μου ειναι στα αγγλικα (jim).

Τον λογο που καποια προσθετα δεν δουλευουν με μη αγγλικα usernames τον λεω εδω

http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-το-απόλυτο-εργαλείο-για-ταινίες-σειρές/page-171#entry55535754

Δημοσ.

Τελικά έκανα recovery/format στο laptop κι εγκαταστήθηκε κανονικά το Greekodi. Τώρα έφταιγε κάτι στον υπολογιστή, ή ήταν κάτι server side ποτέ δε θα το μάθω. Όλα δουλεύουν κανονικά.

Υπάρχει επιλογή που να μας δείχνει μόνο τα HD/Full HD links;

Δημοσ.

το elysium σας παιζει;

εμενα με εχει ξεσκισει στα errors, ολο αυτο μου βγαζει οπου και να πατησω:

20:01:24.246 T:3828   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.elysium/?action=movieProgress
20:01:24.247 T:3828   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.elysium/?action=movieProgress) failed

εκανα και clear cache, clear providers, το ξηλωσα και το ξαναπερασα απο noobsandnerds τιποτα, παλι τα ιδια..

καμια ιδεα;

Δημοσ.

Για δοκιμασε την παλιοτερη εκδοση,μπορει και να δουλευει...

Eυχαριστω πολυ , δεν εχει καποιο subtitles.gr αλλα το οpensubs pου εχει εχει ελληνικους οποτε κανει τη δουλεια που το θελω . ( ειναι για τη μητερα μου που ειχε καλομαθει να βλεπει καθε μερα ταινια χεχε ) Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.

Δημοσ.

Μου παιζει κανονικα αλλα σταματησε να δειχνει τι εχω παρακολουθησει.Μεχρι τις 7 που εβλεπα σειρα τα εδειχνε κανονικα και τα trakt

το elysium σας παιζει;

εμενα με εχει ξεσκισει στα errors, ολο αυτο μου βγαζει οπου και να πατησω:

20:01:24.246 T:3828 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.elysium/?action=movieProgress

20:01:24.247 T:3828 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.elysium/?action=movieProgress) failed

εκανα και clear cache, clear providers, το ξηλωσα και το ξαναπερασα απο noobsandnerds τιποτα, παλι τα ιδια..

καμια ιδεα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...