Greek13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Επειδη δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω με το exodus μεχρι τη μερα που θα βγει ο διαδοχος του (ή καποια ΣΩΣΤΗ συνεχεια του) να επισημανω κατι. Τωρα που κλεινουν πολλα repo και τα προσθετα τους καταργουνται, θα βγουνε πολλα αλλα με το ιδιο ονομα απο τυχαρπαστους, οπως συμβαινει σε καθε παρομοια περιπτωση. Μην τα βαζετε και μην ποσταρετε λινκ για να τα βαλουν κι αλλοι αν δεν ειστε σιγουροι για την ορθοτητα τους, γιατι δεν ξερετε τι αλλο μπορει να εχουν. Πχ, το smash repo που προτεινεται παραπανω εχει το exodus 3.1.22 και αυτο εδω εχει το exodus 104.1.16, οταν το ιδιο το changelog του exodus σταματησε στην 3.1.19. http://kodi-addons.club/addon/plugin.video.exodus/104.1.16 Δεν διαφωνώ, αλλά δεν έχω βρει και κάποια άλλη "σοβαρή" πηγή. Κακόβουλο λογισμικό υπήρχε στο exodus και από τον βασικό δημιουργό του... Όταν βάζεις πρόσθετα από τρίτους, δεν είσαι σίγουρος ποτέ τι θα περιέχουν...
jim_p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Άρα τι σίγουρο βάζουμε;;; Quasar. Απλα δεν ειναι στο σκεπτικο του exodus και του καθε exodus-like προσθετου. Το specto δεν ξερω αν θα σου κανει... Δεν διαφωνώ, αλλά δεν έχω βρει και κάποια άλλη "σοβαρή" πηγή. Κακόβουλο λογισμικό υπήρχε στο exodus και από τον βασικό δημιουργό του... Όταν βάζεις πρόσθετα από τρίτους, δεν είσαι σίγουρος ποτέ τι θα περιέχουν... Ναι, υπηρχε κακοβουλος κωδικας στο exodus, για τον οποιο πηρε την πληρη ευθυνη ο δημιουργος του και ανεφερε τι τον οδηγησε στο να κανει κατι τετοιο. Ηταν η κλοπη κωδικα που ειχε φτιαξει ο ιδιος για το exodus και καποιοι τυχαρπαστοι τον βαζανε και στα δικα τους προσθετα και μαλιστα σε σημειο που το προσθετο να λεγεται πχ mitsos και στο μενου του μεσα να γραφει exodus! Παρολα αυτα, ειχε τον κωδικα του exodus (και τον αλλων προσθετων που συντηρουσε) ανεβασμενο σε καποια σελιδα τυπου github και ενημερωνε το changelog του με οποια αλλαγη εκανε. Μετα, αφοτου παραιτηθηκε, το exodus εγινε "προσθετο της κοινοτητας" και τα χαλια της τα βλεπουμε τωρα που εκλεισε το tvaddons: forks που βγαινουν καθε μερα και απο ενα, μερικα με σπασμενες εξαρτησεις, "αυθεντικα" exodus χωρις changelog, χωρις να εχουν τον κωδικα τους καπου, με version bumping "γιατι ετσι πρεπει" και με αριθμο εκδοσης 100+, που σημαινει πως ακομα και αν ο χρηστης βαλει καποιο ΣΩΣΤΟ repo για το επομενο exodus, δεν θα ενημερωθει σε αυτο ποτε. Οχι, απο αυτο το χαλι δεν θα παρω. --- Στα δικα μου τωρα. Σε ενα pc με w7x64 και kodi 16.1, εβαλα το 64αρι quasar (για windows προφανως) και το rarbg mono για provider. Και δεν βρισκει τιποτα. Εβαλα μετα το yts και βρισκει κανονικα, αλλα οταν παει να τα κατεβασει, ξεκιναει και μετα απο λιγο κολλαει ολο το kodi. Καμια ιδεα? Να φταιει οτι το quasar ειανι 64αρα εφαρμογη και το kodi 32αρα? Στο δικο μου (kodi 17.3 σε 64αρι λινουξ και 64αρι quasar για λινουξ) δουλευει κανονικα, αλλα εξακολουθει να μην βρισκει στο rarbg. 2
Greek13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 --- Στα δικα μου τωρα. Σε ενα pc με w7x64 και kodi 16.1, εβαλα το 64αρι quasar (για windows προφανως) και το rarbg mono για provider. Και δεν βρισκει τιποτα. Εβαλα μετα το yts και βρισκει κανονικα, αλλα οταν παει να τα κατεβασει, ξεκιναει και μετα απο λιγο κολλαει ολο το kodi. Καμια ιδεα? Να φταιει οτι το quasar ειανι 64αρα εφαρμογη και το kodi 32αρα? Στο δικο μου (kodi 17.3 σε 64αρι λινουξ και 64αρι quasar για λινουξ) δουλευει κανονικα, αλλα εξακολουθει να μην βρισκει στο rarbg. Με W10/x64 και KODI 17.3. Το rarbg μου εμφανίζει αποτελέσματα πάντα με την δεύτερη, με search time out = 20sec. Το βίντεο παίζει χωρίς προβλήματα. Δεν πρέπει να έχει σχέση ότι το kodi είναι 32αρι (η "Leia" v18 θα βγαίνει και σε 64αρι πάντως). Τσέκαρε το log σου.
BELL Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Quasar. Απλα δεν ειναι στο σκεπτικο του exodus και του καθε exodus-like προσθετου. Το specto δεν ξερω αν θα σου κανει... Το έχω το quasar στο a95x αλλα δεν μπορώ να το λειτουργήσω γτ δεν αναγνωρίζεται από τη συσκευή ο εξωτερικός σκληρόςΣε κινητό ή pc παίζει κανονικά
jim_p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 @Greek13 Ευχαριστω, θα τσεκαρω αυτο που λες για την 2η φορα. @BELL Με android ειναι το a95x? Αν ναι, τοτε φταιει το ιδιο το android και τα permissions του που δεν αφηνει τις εφαρμογες να αποθηκευσουν σε χωρο εκτος της εσωτερικης μνημης της συσκευης. Για το specto δες εδω http://filmkodi.com/en/specto-1080p-kodi-add/
BELL Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ναι android είναι, καλά είναι δυνατόν ρουταρισμενη συσκευή να έχει τέτοια θέματα;; Όσο για το spectro το είχα νομίζω παλαιότερα, σαν το exodus δεν είναι;
jim_p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δεν εχει να κανει με το αν ειναι root ή οχι, ειναι περιορισμος του android 4.4+ αυτο με τα permissions. Εφοσον ειναι root, βαλε μια εφαρμογη απο το store για αυτο το σκοπο να τελειωνεις. Και ναι, το specto ειναι σαν το exodus. Βασικα, ειναι ιδιο με το genesis αν το θυμασαι. 1
jim_p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το sdfix https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix Αν θυμαμαι καλα, την τρεχεις μια φορα και τερμα, μετα μπορεις να τη βγαλεις. 1
patrickdrd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 fyi Στο στόχαστρο των αρχών οι χρήστες παράνομων add-ons του Kodi;
stefanidisg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Αυτό το σύμβολο το στρογγυλό στα δεξιά μου το βγάζει Συνέχεια Διάφορα σύμβολα και δεν ξέρω πώς βγαίνει , μήπως ξέρει κανείς πως το βγάζω δεξιά κάτω από το and.
BELL Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Έχω την εντύπωση πως είναι από το es file explorer 2
bill_viper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Προσπαθώ εδώ και μία ώρα να βάλω το Kodi σε Windows 7 PC. Ενώ ακολουθώ τα βήματα σωστά στο νέο οδηγό σεταρίσματος μέσω Greekodi.com, περνάω το Ελληνικό theme (δε μου βγάζει μήνυμα για restart του Kodi), κάνω χειροκίνητο restart του Kodi, το ξανανοίγω και δεν υπάρχει το theme. Τι κάνω λάθος; Σε Android το έχω σετάρει κανονικά με τον οδηγό. EDIT: Μόλις διαπίστωσα όταν βγαίνω από το Kodi μου διαγράφει το build.
powerup Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αυτό το σύμβολο το στρογγυλό στα δεξιά μου το βγάζει Συνέχεια Διάφορα σύμβολα και δεν ξέρω πώς βγαίνει , μήπως ξέρει κανείς πως το βγάζω δεξιά κάτω από το and. Έχω την εντύπωση πως είναι από το es file explorerΕιναι οντος απο es file explorer Το θεμα ειναι πως απενεργοποιητε γιατι ειναι σπαστικο να το βλεπεις οταν παιζει σειρα η ταινια.
Federacion Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Πολύ εύκολα απενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις του es explorer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις