Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

No worries mate... Θα παιξει trial and error.

Υπαρχει τροπος να παρουμε image / backup του XBMC 13 σε Android, οποτε αν κατι παει στραβα να γινει restore;

Δημοσ.

ακομα μαθαινω το κοδι και εχω 3 αποριες 

1.  Οταν μου βγαζει streaming not available σημαινει οτι καποια στιγμη θα φτιαξει η ειναι κατι που δε θα δουλεψει ποτε;

2. Μερικα καναλια (live tv) που ειδα και λεγανε hd δεν ηταν hd, φταιω κατι εγω σ'αυτο;

3. Υπαρχει καποιο addon με καναλια ειδικο για live tv που να δουλευεουν; ψαχνω κατι οπως το hellenic αλλα οτιδηποτε αλλο κυριος αμερικανικα και ευρωπαικα. Αν ειναι hd καλυτερα ακομα.  Επισης υπαρχει καποια κεραια που μπορω να βαλω πανω στο android να πιανω τα τοπικα; Δεν εχω παρει ακομα box αλλα θελω να δω να γινεται.

Δημοσ.

1) Σημαινει οτι το βιντεο στην ταδε σελιδα, πχ vkbox, αφαιρεθηκε. Καποια στιγμη θα αφαιρεθει το λινκ που οδηγει το genesis σε αυτο και θα αντικατασταθει, αν αντικατασταθει, απο αλλο.

2) Οχι. Μουφα hd υπαρχουν πολλα.

3) No idea :(

• Like 1
Δημοσ.

3. Υπαρχει καποιο addon με καναλια ειδικο για live tv που να δουλευεουν; ψαχνω κατι οπως το hellenic αλλα οτιδηποτε αλλο κυριος αμερικανικα και ευρωπαικα. Αν ειναι hd καλυτερα ακομα.  Επισης υπαρχει καποια κεραια που μπορω να βαλω πανω στο android να πιανω τα τοπικα; Δεν εχω παρει ακομα box αλλα θελω να δω να γινεται.

Αν σε ενδιαφερουν τα επιγεια καναλια της Αγγλιας (BBC, ITV, Channel 4 κλπ κλπ), βαλε το FTV και το NotFilmOn

Και τα δυο κανουν την ιδια δουλεια, το FTV ειναι πιο σταθερο ενω το NotFilmOn δινει λιγο καλυτερη εικονα με πιο συχνα κολληματα.

Εκτος απο ολα τα επιγεια Αγγλικα, δινουν και αρκετα Ευρωπαϊκα και καποια Αμερικανικα καναλια.

Για να δουλευουν καλυτερα και τα αυτα δυο plugin, καλο θα ηταν να κανεις registration στο site της FilmOn και να περασεις τα στοιχεια του registration στις επιλογες τους, μεσα στο Kodi.

Σχετικα με καναλια Digea απο κεραια, θα πρεπει να παρεις ενα Android DVB-T dongle, με υποστηριξη MPEG4.

Ομως αφ'ενος αυτα τα στικακια δεν ειναι και πολυ φτηνα και αφ'ετερου το να σεταρεις επιγεια ψηφιακη στο Kodi δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα...

Δημοσ.

Όταν κάνεις streaming από το Genesis ουσιαστικά δεν κάνει buffering μέχρι το τέλος παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα από το σημείο που βρίσκεται η ταινία. Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε κάπως; Δηλαδή να γίνεται buffering μέχρι το τέλος (χρήσιμο για αργές συνδέσεις).

Δημοσ.

Όταν κάνεις streaming από το Genesis ουσιαστικά δεν κάνει buffering μέχρι το τέλος παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα από το σημείο που βρίσκεται η ταινία. Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε κάπως; Δηλαδή να γίνεται buffering μέχρι το τέλος (χρήσιμο για αργές συνδέσεις).

Mantenance tool/system tweaks/zero cache/verify  advanced settings

• Like 1
Δημοσ.

βάλε αυτό στο advancedsettings.xml  στο φάκελο userdata (είναι περίπου 190mb και αποθηκεύεται στην ram,πρέπει να έχεις τρεις φορές περισσότερη ελεύθερη ram)

<advancedsettings>
  <network>
    <buffermode>2</buffermode>
    <cachemembuffersize>200000000</cachemembuffersize>
  </network>

</advancedsettings>
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ενδιαφερουν τα επιγεια καναλια της Αγγλιας (BBC, ITV, Channel 4 κλπ κλπ), βαλε το FTV και το NotFilmOn

Και τα δυο κανουν την ιδια δουλεια, το FTV ειναι πιο σταθερο ενω το NotFilmOn δινει λιγο καλυτερη εικονα με πιο συχνα κολληματα.

Εκτος απο ολα τα επιγεια Αγγλικα, δινουν και αρκετα Ευρωπαϊκα και καποια Αμερικανικα καναλια.

Για να δουλευουν καλυτερα και τα αυτα δυο plugin, καλο θα ηταν να κανεις registration στο site της FilmOn και να περασεις τα στοιχεια του registration στις επιλογες τους, μεσα στο Kodi.

Σχετικα με καναλια Digea απο κεραια, θα πρεπει να παρεις ενα Android DVB-T dongle, με υποστηριξη MPEG4.

Ομως αφ'ενος αυτα τα στικακια δεν ειναι και πολυ φτηνα και αφ'ετερου το να σεταρεις επιγεια ψηφιακη στο Kodi δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα...

Αυτο το τελευταιο τι ηθελες και το εγραφες?Εβαλα χτες τα windows 10 και ως γνωστον αφαιρεσαν το media center το οποιο το χρησημοποιουσα αρκετα για να βλεπω τηλεοραση.Εχω μια καρτα τηλεορασης Lifeview DVB-T Mpeg4 κανονικα,στα 7αρια δουλευε σουπερ,υπαρχει τροπος να καταφερω να βλεπω τηλεοραση μεσω Codi?BTW απιστευτο προγραμμα το Codi.

Edit:Λοιπον το εψαξα λιγο και τελικα το καταφερα με το NextPVR.Δουλευει,δεν ειναι τιποτα δυσκολο.Εδω το βιντεο που περιεχει ακριβως τα βηματα και ειναι αρκετα απλο:https://www.youtube.com/watch?v=rMk6BiWCRXM

Επεξ/σία από LouCi4er
Δημοσ.

Σε Windows εχω καταφερει να δω live επιγεια TV μεσα απο το Kodi με backend το N-PVR οπως και εσυ, αφου μου ειχε σπασει πρωτα τα νευρα το σεταρισμα. Δεν εχω καταφερει ομως ακομα να εχω EPG και επισης δεν μου αρεσει ιδιαιτερα σαν χειρισμος (αργο zapping, συχνα μηνυματα "service has stopped" ή κατι τετοιο). Γενικα την ευχρηστια και την σταθεροτητα που ειχε το WMC για την συγκεκριμενη χρηση, δεν την εχει το Kodi.

Σε Android που ρωτησε ο φιλος, απο το λιγο που εχω διαβασει (δεν εχω δεκτη DVB-T για android) ειναι ακομα πιο "hit and miss" η κατασταση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...