Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι. Εμένα μου δίνει HD και ας μην γράφει η αρχική επιφυλλίδα HD. Θέλει λίγο ψαξιματάκι.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To δοκίμασα τώρα μόλις και δεν βλέπω διαφορά. Τις ίδιες πηγές που έβγαζε πριν τους κωδικούς alluc, τις ίδιες βγάζει και με alluc.

• Like 1
Δημοσ.

Το noobsandnerds επέστρεψε, μαζί του και ο ΒΟΒ... link

Elysium - Elysium is still a WIP. hopefully the next update we push should have new artwork and Trakt Intergaration and possibly some fixed providers.
Bob - Bob is back online after moving to a new dedicated server. There are also going to be some very cool new updates coming to the addon very soon. really think you guys are going to like it.
Dandy Media - As in the last post Dandy Media has join the noobsandnerds team so hopefully we shoukd be seeing some cool things coming from Dandy in the future.
Xunity addons - Since Xunity closed they passed on some of their addons to ourselves and Mucky Duck. so far Mucky has taken on iStream and we have taken on quite a lot of the other addons that were in Xunity.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σε repo, ψάξε google να βρεις το zip να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Επίσης υπάρχει και κλώνος του ultimate και λέγεται bonanza iptv. Είναι ακριβώς το ίδιο με άλλο όνομα. Ίσως αυτό το πετύχεις ευκολότερα γιατί εμφανίστηκε μετά το κλείσιμο του ultimate.

Δημοσ.

Τοσο στο spectro οσο και στο  exodus της τελευταιες μερες στης περισσοτερες ταινιες μου λεει πως δεν υπαρχει διαθεσιμη ροη. Αν τα ξαναεγκαταστησω απο αλλου λετε να λυθει το θεμα; Επισης στο exodus εχει σταματησει να δουλευει και η αναζητηση.

Δημοσ.

Τις τελευταίες 3 μέρες έχω δει HD σειρές απ' το Elysium χωρίς πρόβλημα και είμαι με το Boom Shakalaka Build του Dimitrology. Του έβαλα και Alluc στα Settings αλλά βρήκε και μόνο του πολλά HD links απ' τα οποία και είδα. Fargo, Better Call Saul μερικές απ' αυτές που είδα τα τελευταία επεισόδια. Μην κολλάτε σε ένα Addon ενώ υπάρχουν λύσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πιο addon μπορούμε να κάνουμε back up γιατί το indigo δεν Δουλεύει μου φαίνεται

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.

Το πρώτο link δεν εγκαθίσταται και το link δεν υπάρχει

μια χαρά 'επαιξε το πρώτο εχθές που το δοκίμασα , και είναι άψογο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...