jonyli Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Genesis reborn .Καντε κι ένα λογαριασμό στο alluc και βλέπω και HD.
dark_projection Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Genesis reborn .Καντε κι ένα λογαριασμό στο alluc και βλέπω και HD. σειρες που δοκιμασα hd δεν εχει παντως 1
Elmago1925 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δοκιμασα το exodus πριν απο λιγο και μου επαιξε κανονικα ταινια σε 1080p.Και Got σε HD.Επισης λειτουργει ξανα το search
Elmago1925 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Το Got= Game of thrones σειρα ειναι.Και μου παιζει κανονικα σε HD Ναι, στις σειρές δεν βρίσκω hd σε exodus , specto
letom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Το ότι δεν λέει HD στα δεξιά της πηγής, δεν σημαίνει ότι δεν είναι. Σήμερα πάτησα επίτηδες σε πηγές πολύ χαμηλά (30η-40η θέση στη λίστα) και ήταν 720p!
jonyli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Εγω στο Genecis reborn με ενεργοποιημενο το alluc μια χαρα HD βλεπω.
jogatore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Genesis reborn .Καντε κι ένα λογαριασμό στο alluc και βλέπω και HD. Εισαι σιγουρος οτι παιζει??? Μολις το δοκιμασα και δεν........
enterhere Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Νέο repository για το exodus: https://youtu.be/2r1Bx0LUyu0
jim_p Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Καλυτερα να μεινω χωρις exodus απο το να βαλω την σαβουρα του ares wizard, sorry 2
dark_projection Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Καλυτερα να μεινω χωρις exodus απο το να βαλω την σαβουρα του ares wizard, sorry προσθετεις νεα πηγη απο την διαχειρηση αρχειων το dimitrology repo http://dimitrology.com/repo/ κ περνας το νεο repo του exodus που υπαρχει μεσα (εγκατασταση απο αποθετηριο), δεν χρειαζεται να βαλεις κανενα wizard 1
letom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Εγω στο Genecis reborn με ενεργοποιημενο το alluc μια χαρα HD βλεπω. To alluc που μπορώ να το βρω? Ήταν στο repo του dudehere που ήταν στο fusion. Υπάρχει κάπου αλλού να το κατεβάσω?
jim_p Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Σε περιπτωση που δεν ειπωθηκε στο φορουμ, να κανω μια περιληψη για ΤΑ repo του exodus και το τι εγινε τις τελευταιες μερες. Το πρωτο repo του exodus, αυτο που παιρναμε απο το fusion, ειχε ονομα repository.exodus-1.0.0.zip, "εδειχνε" στο offshoregit και απο εκει γινοταν οι εγκαταστασεις και οι ενημερωσεις του exodus ολο αυτο τον καιρο που υπαρχει σαν προσθετο. Αυτο δεν δουλευει πλεον, μιας και το offshoregit ειναι πεσμενο εδω και πολλες μερες. Το δευτερο repo του exodus, αυτο που ειχε ονομα repository.exodus-2.0.0.zip, βγηκε λιγο πριν κλεισει το tvaddons και "εδειχνε" στο github, σε εναν συγκεκριμενο λογαριασμο. Ουτε αυτο δουλευει πλεον, μιας και το κλεισανε και αυτο και διαγραψανε και το λογαριασμο. Το τριτο repo του exodus, αυτο με ονομα repository.exodus-3.0.0.zip, βγηκε πριν λιγες μερες και εδειχνε και αυτο στο github, σε αλλο λογαριασμο. Αυτο δουλεψε για 1-2 μερες πριν το κλεισουνε χτες και να διαγραψουν και αυτο το λογαριασμο. Βασικα, πρεπει να το κλεισανε κατα το απογευμα, γιατι το πρωι που ξαναεστησα το openelec μου απο την αρχη, δουλευε κανονικα, Το απογευμα που πηγα να το βαλω σε ενα φιλο μου ελεγε το γνωστο "can not communicate with repo". Οποτε exodus, απο repo, τελος. Να ζησουμε να το θυμομαστε Το σκετο zip που κυκλοφορει εδω κι εκει δυσκολα θα εγκατασταθει σε συστημα που δεν το εχει ηδη, μιας και εχει σαν εξαρτησεις τα exodus metadata και exodus artwork, και αυτα δεν μπορουν να κατεβουν πλεον απο καπου. 4
jonyli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Το alluc το βρισκεις στις ρυθμισεις του genesis reborn.
letom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 ΟΚ, άρα βάζω εκεί user/pass και είναι εντάξει. Θα το τσεκάρω να δω αν μου βγάζει παραπάνω πηγές. Νόμιζα ότι πρέπει να κατεβάσω και το alluc addon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις