Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τυπος που κανει το fork του sportsdevil (o jairox), εφτιαξε το δικο του προσθετο για iptv, το οποιο ειναι ΙΔΙΟ με το πρωην ultimate iptv (εικονες). Οποιος το θελει, το παιρνει απο εδω και το βαζει με install from zip.

https://github.com/jairoxyz/kodistuff/tree/master/zips

@dodosmpe

Πριν λιγο που το τσεκαρα, το fusion ειναι εντελως πεσμενο. Χτες ηταν πεσμενο και το φορουμ του tvaddons, οποτε υπομονη να τελειωσουν οι "μετακομισεις". Απο το fusion κατεβασες τα ζιπ?

post-124002-0-59370700-1497362541_thumb.png

post-124002-0-89207300-1497362558_thumb.png

• Like 3
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο τυπος που κανει το fork του sportsdevil (o jairox), εφτιαξε το δικο του προσθετο για iptv, το οποιο ειναι ΙΔΙΟ με το πρωην ultimate iptv (εικονες). Οποιος το θελει, το παιρνει απο εδω και το βαζει με install from zip.

https://github.com/jairoxyz/kodistuff/tree/master/zips

YEAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

Δημοσ.

To έκανα Install from zip μετά από όμως στο "εγκατάσταση από αποθετήριο" δεν βρίσκω κάτι να προσθέσω.

Ούτε bonanza ούτε bonanza iptv

Δημοσ.

Το προσθετο λεγεται "iptv bonanza" και θα το βρεις στα βιντεοπροσθετα, εκει που ειναι τα exodus, sportsdevil και οτι αλλο εχεις. Δεν εχει δικο του repo προς το παρον.

• Like 1
Δημοσ.

Οι σερβερ του tvaddons είναι στην Αντίγκουα, δεν νομίζω ότι έκλεισαν λόγο μίας αγωγής στο Τέξας... Ίσως προσπαθούν να περιορίσουν την τεράστια κίνηση που έχουν αποκτήσει, ίσως...

Anyway, έχω εδώ και δύο μέρες που χρησιμοποιώ το bubbles και με έχει βολέψει τέρμα.

• Like 1
Δημοσ.

θενκς, ωραιο  το bubbles συνδεθηκε κανονικα με το trakt και απ'οτι ειδα εχει πολλα links

Εκανα τεστ το kill bill 2 και εβγαλε 18 1080π λινκσ.

Δημοσ.

Αξίζει το Debrid κατά την γνώμη σας στο kodi?Γιατί τόσο ντόρος για αυτό?Πάντα πετυχαίνω καλά 1080p links σε ότι θέλω να δω

Δημοσ.

Αξίζει το Debrid κατά την γνώμη σας στο kodi?Γιατί τόσο ντόρος για αυτό?Πάντα πετυχαίνω καλά 1080p links σε ότι θέλω να δω

Προσωπικά, ναι αξίζει... Δεν μπλέκω με torrents, σχεδόν πάντα σε άριστη ποιότητα και χωρίς κολλήματα!

π.χ. Για σειρές ο scraper directdownload  ανεβάζει όλες τις νέες σε 1080p (h265), για ταινίες έχω πλέον το bubbles όπου ψάχνεις σε torrents και απευθείας στα ανεβάζει στο σύννεφο όπου τα στριμάρεις (στις γνωστές ταινίες δεν περιμένεις να ανέβει γιατί υπάρχει ήδη).

Νομίζω υπάρχει "happy hour" κάθε μέρα, δοκίμασε να δεις αν σου αρέσει. (real-debrid)

Δημοσ.

Με χιλια αξιζει οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.Τσιμπα ενα realdebrid για δοκιμη.Εγω εχω δοκιμασει και alldebrid αλλα realdebrid ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι είναι το real-debrid ;

Μπαίνει σαν πρόσθετο στο kodi, έχει ταινίες σε καλύτερη ανάλυση ,είναι με συνδρομή και και και

Δώστε λίγο τα φώτα σας και οδηγίες εγκατάσταση

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι είναι το real-debrid ;

Μπαίνει σαν πρόσθετο στο kodi, έχει ταινίες σε καλύτερη ανάλυση ,είναι με συνδρομή και και και

Δώστε λίγο τα φώτα σας και οδηγίες εγκατάσταση

Πολλές σελίδες ( ή scrapers για εμάς) ανεβάζουν το περιεχόμενό τους σε hosters που δεν είναι δωρεάν (π.χ. ul.to, rapidgator κτλ). Εδώ έρχονται οι debrid υπηρεσίες. Σου παρέχουν τη δυνατότητα να κατεβάζεις από μία πληθώρα σελίδων, με ένα λογαριασμό, έναντι ενός σχετικά χαμηλού αντιτίμου.

Δεν είναι λοιπόν κάποιο πρόσθετο, αλλά μία υπηρεσία που μπορεί να προστεθεί στα υπάρχοντα addons (π.χ. exodus). Με μία αναζήτηση στο google θα δεις πώς λειτουργεί...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...