Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα το exodus δουλεύει κανονικά αλλά το αποθετήριο του alivegr γιοκ όπως και κάποια άλλα.

Τι γίνετε ρε γαμώτο τα κλείνουν και αυτά  :mad:  μετά τι έχουν σειρά οι private trackers  :cry:

Αυτά σε pc με kodi 17.3 με windows 7

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αλλαξε το ιδιο το exodus, το οποιο ειναι στην 3.1.15 οπως φαινεται και στην εικονα. Αλλαξε το μερος (= το repo) απο το θα γινεται εγκατασταση και θα ενημερωνεται. Αν δειτε λοιπον μια ειδοποιηση που να λεει οτι ενημερωθηκε το προσθετο "Exodus repository" τοτε ειστε οκ. Σε μενα, και λογικα και στον .kostas. δεν ηρθε η ενημερωση, οποτε την περασαμε με το χερι και ειμαστε στην εκδοση 2.0.0. Να βαλω και μια εικονα...

Επισης, το νεο zip περασε και στο fusion εδω και λιγες ωρες, οποτε ισχυει κανονικα ο γνωστος τροπος εγκαταστασης (install from zip > fusion > kodi-repos > english > repository.exodus-kati.zip κλπ).

Σήερα πάντως που πήγα να το περάσω στο καινούριο κινητό,δε το κάνει εγκατάσταση με τίποτα.

Βρίσκει κανονικά το exodus από το repos μεν,αλλά όταν πατάω να κάνει εγκατάσταση,δεν κάνει τίποτα.

Πάνω δεξιά μου γράφει "The dependency on script.urlresolver version 3.0.0"

Δημοσ.

Σήερα πάντως που πήγα να το περάσω στο καινούριο κινητό,δε το κάνει εγκατάσταση με τίποτα.

Βρίσκει κανονικά το exodus από το repos μεν,αλλά όταν πατάω να κάνει εγκατάσταση,δεν κάνει τίποτα.

ίσως πρέπει να κάνεις εγκατάσταση update το urlresolver που είναι στα scripts μέσα στο fusion εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου

Δημοσ.

ίσως πρέπει να κάνεις εγκατάσταση update το urlresolver που είναι στα scripts μέσα στο fusion εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου

που ακριβώς το βρίσκω;

Δημοσ.

προσπαθώ να περάσω το Bob και στο 2ο PC αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο http://noobsandnerds.com/support/archive/index.php?thread-7031.html

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Έχουν πρόβλημα με τον σέρβερ τους. Το noobsandnerds repo προσωρινά φιλοξενείται εδώ: http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

Κάνε εγκατάσταση από εκεί το repo και τα addons που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετώπησα το ίδιο πρόβλημα και βρήκα την λύση. Θα εγκαταστήσεις αυτό το zip πρώτα και μετά θα βάλεις το exodus.

script.module.urlresolver-3.0.32.zip

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αλλαξε το ιδιο το exodus, το οποιο ειναι στην 3.1.15 οπως φαινεται και στην εικονα. Αλλαξε το μερος (= το repo) απο το θα γινεται εγκατασταση και θα ενημερωνεται. Αν δειτε λοιπον μια ειδοποιηση που να λεει οτι ενημερωθηκε το προσθετο "Exodus repository" τοτε ειστε οκ. Σε μενα, και λογικα και στον .kostas. δεν ηρθε η ενημερωση, οποτε την περασαμε με το χερι και ειμαστε στην εκδοση 2.0.0. Να βαλω και μια εικονα...

Επισης, το νεο zip περασε και στο fusion εδω και λιγες ωρες, οποτε ισχυει κανονικα ο γνωστος τροπος εγκαταστασης (install from zip > fusion > kodi-repos > english > repository.exodus-kati.zip κλπ).

Τωρα το κοιταξα και ειδα οτι το repo εχει παει αυτοματα στο 2.0.0. Χτες ηταν στο 1.0.1. Ειμαι με 16.1 jarvis

Δημοσ.

Έχω βάλει την έκδοση 17.3 σε androit dox και το έξοδος μέχρι χθες επαιζε κανονικα.

Πηγή έβαλα (από βιντεάκι που είδα) http://repo.stvmc.net/ και βλέπω ότι από όλα τα άλλα μόνο το έξοδος παίζει και τίποτα άλλο

Η ερώτηση μου ειναι αν έχουμε κάποια άλλοι πηγή που να έχει το έξοδος και κάποια άλλα add με Ελληνικά παιδικά και ταινίες και τελος αφορά τους υπότιτλους

Στο 16.1 υπήρχε η δυνατότητα αν δεν ήταν συγχρονισμένη να κάνεις κάποια μετακίνηση τους υπότιτλους.

Τώρα στην 17.3 δεν βλέπω αυυοιν την επιλογή,μήπως κάτι μου διαφεύγει ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι καθώς είμαι αρχάριος σ αυτο, πρόσφατα αγόρασα ενα Android tv box το beelink GT1 με προεγκαταστημένο kodi, αυτο που με δυσκολεύει ειναι πως παρόλο το kodi ειναι το τελευταίο update (17.3) δε μου κάνει upload τα addons απο zip file δοκίμασα να σβήσει την cache δοκίμασα να το σβήσω και βα το ξανα εγκαταστηση αλλα δεν γίνεται τίποτα, αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει που να γνωρίζει κάτι πάνω σ αυτο λ γιατί κατα κύριο λόγο γι αυτο το πήρα, ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Απο ενα kodi με specto και exodus μονο, θελω να στειλω το εκαστοτε stream σε ενα wdlivetv μεσω dlna. Οταν πατησω y φαινεται το wdlivetv σαν προορισμος, αλλα οταν παταω να το στειλει, δεν γινεται τιποτα, απλα σταματαει το stream στο kodi σαν να πατησα στοπ. Δεν με ενδιαφερει να κανω library integration κλπ για να το πετυχω μεσα απο τον dlna σερβερ του kodi. Τι να κανω?

Μια λυση που σκεφτηκα ειναι να καταργησω τα specto και exodus, να βαλω quasar, να ορισω να κραταει στο σκληρο οτι κατεβαζει και μετα να μοιρασω το φακελο του μεσω dlna. Αλλα δεν βολευει επειδη θα πρεπει να κατεβει ολο το αρχειο πρωτα πριν να εινια ετοιμο να παιξει αλλου.

@dodosmpe

Ποια addons θες? Αυτες τις μερες, πολλα καταργηθηκαν (πχ phoenix), αλλα αλλαξανε "σπιτι" για να μην κλεισουν (πχ exodus) και μερικα ειναι ακομα στη "μετακομιση" (πχ alivegr).

Btw, σημερα ειχε μια ενημερωση το alivegr...

Δημοσ.

Εκανα update το exodus απο install from zip file, θυμαμαι καπου ελεγε 2.0.0. αλλα στο Information του add on λεει 3.1.16. 

Ετσι πρεπει να λεει;

Δημοσ.

@jim_p προσπάθησα να βάλω μέσω του fusion το exodus δοκίμασα το indigo, κατέβασα τα zip file να τα περάσω μέσω δίσκου αλλα τίποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...