Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εδω τα ιδια, το περασα με το χερι και λεει "this is the end". Και στο addon.xml της 1.0.6 λεει αυτα

<summary lang="en">This addon is dead</summary>
<description lang="en">This addon is dead</description>
Για οποιον το θελει, για οσο δουλευει ακομα, υπαρχει εδω

http://cdimage.debian.org/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/plugin.video.uiptv/

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε windows 10 και απο το windows store το κατεβασα και απο την σελιδα κανονικα δεν λεει να μου εγκαταστησει το EXODUS με τιποτα το κατεβαζει και στο τελος λεει κατι λαθος και δεν μου το βγαζει οποιος εχει το τελευταιο kodi σε win10 ας βοηθησει...

Δημοσ.

Όχι το αγαπημένο μου SALTS, ο tknorris σταματά... :cry:  :cry:  :cry:

Ευτυχώς, υπάρχουν άλλοι devs που θα συνεχίσουν να ασχολούνται...

In a short while, I will push an update to my beta repo that removes all SALTS and 1CH related addons from it. In the coming days look for k3l3vra to release a repo that includes SALTS and 1CH.

Σε windows 10 και απο το windows store το κατεβασα και απο την σελιδα κανονικα δεν λεει να μου εγκαταστησει το EXODUS με τιποτα το κατεβαζει και στο τελος λεει κατι λαθος και δεν μου το βγαζει οποιος εχει το τελευταιο kodi σε win10 ας βοηθησει...

Μήπως το όνομα του λογαριασμού στο pc είναι με ελληνικούς χαρακτήρες;

Δημοσ.

Όχι το αγαπημένο μου SALTS, ο tknorris σταματά... :cry:  :cry:  :cry:

Ευτυχώς, υπάρχουν άλλοι devs που θα συνεχίσουν να ασχολούνται...

Μήπως το όνομα του λογαριασμού στο pc είναι με ελληνικούς χαρακτήρες;

Οχι lenovo einai to lap top και γραφω lenovo σαν ονομα...

Δημοσ.

Ασχετο με το kodi, αλλα θα ρωτησω. Σας βγαζει το exodus/specto/whatever το outcast s02e10? Να βρισκει sources εννοω, οχι απλα να το δειχνει στη λιστα.

Υποτιθεται εχει βγει απο τη Δευτερα, αλλα δεν το βρισκω πουθενα.

Δημοσ.

Οχι σε κανενα δε μου το βγαζει. Ουτε στα τορενταδικα btw. Δεν τη βλεπω τη σειρα αλλα μηπως δεν εχει βγηκε τη Δευτερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι σε κανενα δε μου το βγαζει. Ουτε στα τορενταδικα btw. Δεν τη βλεπω τη σειρα αλλα μηπως δεν εχει βγηκε τη Δευτερα;

Δεν ξερω. Και στο imdb, και στο next-episode, και στο episodate λεει οτι το s02e10 προβληθηκε την Δευτερα.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Μάλλον build ψάχνει και όχι repo.

Σωσταααα αυτο ηθελα να πω ειμαι λιγο ασχετος....Εβαλα ενα αλλα τα μισα παιζουν και τα μισα οχι....G.K.N

Δημοσ.

To diamond έβαλες? Απ' ό,τι λένε είναι πολύ καλό και ελαφρύ. Το ότι δεν παίζουν κάποια πράγματα μάλλον οφείλεται στο κλείσιμο πολλών addons το τελευταίο διήμερο και που έχει επηρρεάσει όλα τα builds.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...