Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειχες 5+, το store θα επρεπε να στο εχει ενημερωσει ηδη. Αν το βγαλεις, σε αφηνει μετα το store να το βαλεις απο εκει?

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το Play-Store - Σταμάτησε

Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1
Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου.
Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄.
Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

προσπαθησα εχθες  να παω απο 16.1 σε 17.3 και να περασω το boobshakalaka στο pc αλλα δεν τα καταφερα..

δεν μου αλλαζε το skin οπως  στο παλιο και ετσι ξαναγυρισα στο 16.1..

εψαξα στο internet και εκανα οτι ελεγε ο οδηγος , ολα ηταν οκ , μεχρι εκει που σου λει κανε ρεσταρτ για να παρει και το skin ..εκανα ρεσταρτ αλλα τιποτα...

αλλο interface και χανω λιγο την μπαλλα ,

καμια ιδεα ?

ΥΓ

και στο tv box 16.1 εχω...

Δημοσ.

Το Play-Store - Σταμάτησε

Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1

Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου.

Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄.

Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Eίναι bug του beeling. Λογικά θα σου έχει έρθει update που το λύνει.

• Like 1
Δημοσ.

michsof . Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν βλέπω ακόμη να έρχεται update , διότι εχτές του έκανα χειροκίνητα το firmware update.

Δημοσ.

Καλησπερα. Για το bug τoυ quasar που δεν ανοιγει και ζηταει επανεκκινηση πως το λυνουμε; ευχαριστω

Δημοσ.

Zem τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού του. Το αφαίρεσε και από το repo. :(

H 6.7.2 με ημερομηνια 4-6-2017 ειναι δικια του?

Παντως τα περισσοτερα iptv links δουλευουν. μεχρι στιγμης

Δημοσ.

Καλησπερα. Για το bug τoυ quasar που δεν ανοιγει και ζηταει επανεκκινηση πως το λυνουμε; ευχαριστω

Ποια εκδοση του quasar εχεις? Αν θυμαμαι καλα, το συγκεκριμενο προβλημα εχει λυθει εδω και αρκετες εκδοσεις.

Δημοσ.

H 6.7.2 με ημερομηνια 4-6-2017 ειναι δικια του?

Παντως τα περισσοτερα iptv links δουλευουν. μεχρι στιγμης

Λογικά δική του είναι. Χτες ανακοίνωσε ότι θα το σταματήσει και λίγο μετά είπε ότι θα το συνεχίσει αλλά χωρίς τα αθλητικά. Όλα αυτά τα είδα χθες στο twitter του στο οποίο σήμερα βλέπω ότι δεν υπάρχει πια το account του...

Δημοσ.

Δεν μου έχει έρθει ακόμα το σημερινό update (v1.0.6) αλλά σε έναν που ήρθε μου είπε ότι μόλις άνοιξε το ult iptv του εβγαλε μήνυμα "this is the end" κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...