jim_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αν ειχες 5+, το store θα επρεπε να στο εχει ενημερωσει ηδη. Αν το βγαλεις, σε αφηνει μετα το store να το βαλεις απο εκει?
letom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Zem τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού του. Το αφαίρεσε και από το repo.
geor212 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το Play-Store - Σταμάτησε Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου.Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄.Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Eliaskat Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 προσπαθησα εχθες να παω απο 16.1 σε 17.3 και να περασω το boobshakalaka στο pc αλλα δεν τα καταφερα.. δεν μου αλλαζε το skin οπως στο παλιο και ετσι ξαναγυρισα στο 16.1.. εψαξα στο internet και εκανα οτι ελεγε ο οδηγος , ολα ηταν οκ , μεχρι εκει που σου λει κανε ρεσταρτ για να παρει και το skin ..εκανα ρεσταρτ αλλα τιποτα... αλλο interface και χανω λιγο την μπαλλα , καμια ιδεα ? ΥΓ και στο tv box 16.1 εχω...
michsof Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το Play-Store - Σταμάτησε Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1 Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου. Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄. Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Eίναι bug του beeling. Λογικά θα σου έχει έρθει update που το λύνει. 1
geor212 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 michsof . Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν βλέπω ακόμη να έρχεται update , διότι εχτές του έκανα χειροκίνητα το firmware update.
polakis21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Για το bug τoυ quasar που δεν ανοιγει και ζηταει επανεκκινηση πως το λυνουμε; ευχαριστω
VasKag Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Zem τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού του. Το αφαίρεσε και από το repo. H 6.7.2 με ημερομηνια 4-6-2017 ειναι δικια του? Παντως τα περισσοτερα iptv links δουλευουν. μεχρι στιγμης
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Για το bug τoυ quasar που δεν ανοιγει και ζηταει επανεκκινηση πως το λυνουμε; ευχαριστω Ποια εκδοση του quasar εχεις? Αν θυμαμαι καλα, το συγκεκριμενο προβλημα εχει λυθει εδω και αρκετες εκδοσεις.
letom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 H 6.7.2 με ημερομηνια 4-6-2017 ειναι δικια του? Παντως τα περισσοτερα iptv links δουλευουν. μεχρι στιγμης Λογικά δική του είναι. Χτες ανακοίνωσε ότι θα το σταματήσει και λίγο μετά είπε ότι θα το συνεχίσει αλλά χωρίς τα αθλητικά. Όλα αυτά τα είδα χθες στο twitter του στο οποίο σήμερα βλέπω ότι δεν υπάρχει πια το account του...
Federacion Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Σήμερα όλοι οι υπότιτλοι βγαίνουν λάθος; Συμβαίνει κ σε άλλους αυτό;
letom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πολύ κακά νέα: Ultimate IPTV has been taken offline, it won't come back.Thanks for everything.
Federacion Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 γουαου... μαγειρεύονται μεγάλες αλλαγές άρα...
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Που λεει οτι το κλεισανε? Εδω βλεπω update και μαλιστα σημερινο... https://offshoregit.com/whitecream/ultimate/plugin.video.uiptv/ ---edit Nvm, το βρηκα
letom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν μου έχει έρθει ακόμα το σημερινό update (v1.0.6) αλλά σε έναν που ήρθε μου είπε ότι μόλις άνοιξε το ult iptv του εβγαλε μήνυμα "this is the end" κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις