letom Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ναι, τα αφαίρεσαν. Πάντως εμφανίζονται συχνά πλέον. 1
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Επειδη δεν θυμαμαι να το ανεφερα, το sportsdevil που υπαρχει εδω και ~2 βδομαδες στο unofficial sportsdevil repo ειναι το fork του jairox απο εδω https://github.com/jairoxyz/kodistuff Επισημα, το νεοτερο sportsdevil ειναι της 28/3/2017 και πανω σε αυτο βασιζεται το fork του jairox.
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 δλδ; αυτό που ξέραμε έβγαλε κι άλλο update, 31/5, αυτό δεν έχεις; Επίσης γιατί δεν μου κλείνει το kodi exe όταν πατάω το x πάνω δεξιά παραμένει στον task manager;
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πλεον εχω αυτο που φτιαχνει ο τυπος στο github. Στο pc μου το εχω με install from zip, οπως το ειχα παντα δηλαδη, κατεβαζοντας το zip απο το φακελο που λεει zips και στα 2 *elec που εχω το εχω απο το unofficial repo.
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 κι αυτο που τσιμπουσαμε απο εδω; https://offshoregit.com/unofficialsportsdevil/plugin.video.SportsDevil/ το ιδιο με του github ειναι; πηρε update 31/5 κι αυτο πανως..
jim_p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ναι, αυτο που φτιαχνει ο τυπος στο github εινια αυτο που εχουν βαλει στο unofficial repo. 1
dogasart Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 καλησπερα, καναλια οπως τα animal planet, discovery, history, planet earth που μπορουμε να τα δουμε? και αν υπαρχουν και με υποτιτλους. ευχαριστω
jeep13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 καλησπερα, καναλια οπως τα animal planet, discovery, history, planet earth που μπορουμε να τα δουμε? και αν υπαρχουν και με υποτιτλους. ευχαριστω Στα αγγλικα σε προσθετα opws to ultimateiptv υπαρχουν καθημερινα. Υπαρχει πραμα στη σημερινη λιστα του ultimate με φιλτρο GR 2
bill27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 καλησπερα παιδια,εχω το android tv box dolamee d5 κι ειμαι με την 16.1,πως μπορω να παω στην 17,3 (λογο θεματος ασφαλειας) χωρις ομως να χασω τα add on και τις ρυθμισεις μου?
powerup Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 καλησπερα παιδια,εχω το android tv box dolamee d5 κι ειμαι με την 16.1,πως μπορω να παω στην 17,3 (λογο θεματος ασφαλειας) χωρις ομως να χασω τα add on και τις ρυθμισεις μου?Θα κανεις ενημερωση απο το play store .Αν δεν γινετε απο εκει τοτε εχει πηραγμενο kodi οποτε θα πρεπει να δεις αν υπαρχει καπου ετοιμο απο την εταιρεια
bill27 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Θα κανεις ενημερωση απο το play store . Αν δεν γινετε απο εκει τοτε εχει πηραγμενο kodi οποτε θα πρεπει να δεις αν υπαρχει καπου ετοιμο απο την εταιρεια ναι,δεν μπαινει ουτε απο το playstore ουτε χειροκινητα απο το σαιτ του kodi, αρα δηλαδη που να ψαξω??
jim_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Για kodi 17 σε android πρεπει να εχεις android 5 ή νεοτερο. Εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις