letom Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Πέρασα χθες τη 17.3 (win 10) και πέρα από την αλλαγή του skin και του νέου τρόπου πλοήγησης, παρατήρησα σε κάποιο add-on (δεν θυμάμαι ποιο) ότι το scroll είναι τρομερά γρήγορο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εντοπίσεις και να επιλέξεις με τον κέρσορα αυτό που θέλεις. Αυτό με τον κέρσορα συμβαίνει σε όλους με του νέο skin. Η λύση είναι να χρησιμοποιείς τηλεχειριστήριο αντί για ποντίκι ή να βάλεις το παλιό skin (είναι διαθέσιμο στις ρυθμίσεις, Confluence λεγεται). Εννοείται δεν αλλάζει τίποτα στις λειτουργίες, κανονικό Kodi 17 θα έχεις απλώς εμφανισιακά θα είναι σαν το 16.
jogatore Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν λες για windows, ολο το φακελο kodi που ειναι μεσα στο %appdata% (= c:/users/username/appdata/roaming/kodi). Να ξερεις οτι θα μεταφερει και οοολη τη σαβουρα, πχ logs, παλια zip απο προσθετα που ενημερωθηκανε, thumbnails κλπ. Αν καταλαβα , καλυτερα νεα εγκατασταση και σεταρισμα. Ευχαριστω
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αυτό με τον κέρσορα συμβαίνει σε όλους με του νέο skin. Η λύση είναι να χρησιμοποιείς τηλεχειριστήριο αντί για ποντίκι ή να βάλεις το παλιό skin (είναι διαθέσιμο στις ρυθμίσεις, Confluence λεγεται). Εννοείται δεν αλλάζει τίποτα στις λειτουργίες, κανονικό Kodi 17 θα έχεις απλώς εμφανισιακά θα είναι σαν το 16. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ποιά είναι η διαδικασία για εγκατάσταση και ρύθμιση του Kodi στο PC? Εχω 1 smart TV Sony αλλά στις εφαρμογές δεν υπάρχει το Kodi ούτε υπάρχει επιλογή αναζήτησης,είναι χύμα. Γίνεται επίσης να εγκατασταθεί απο το PC στην TV?
letom Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για εγκατάσταση, ανάλογα το λειτουργικό, το κατεβάζεις από εδώ: https://kodi.tv/download Σε τηλεόραση γίνεται μόνο αν είναι android tv, όχι απλώς smart. Τώρα για ρύθμιση, είναι μεγάλη συζήτηση. Υπάρχουν άπειρα πρόσθετα για όλα τα γούστα. Εξαρτάται τι θες να βλέπεις. Γκούγκλαρε πχ "kodi movies". "kodi live sports" και θα βρεις αναλυτικές οδηγίες και βιντεάκια youtube που δείχνουν βήμα βήμα τι να κάνεις.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για εγκατάσταση, ανάλογα το λειτουργικό, το κατεβάζεις από εδώ: https://kodi.tv/download Σε τηλεόραση γίνεται μόνο αν είναι android tv, όχι απλώς smart. Τώρα για ρύθμιση, είναι μεγάλη συζήτηση. Υπάρχουν άπειρα πρόσθετα για όλα τα γούστα. Εξαρτάται τι θες να βλέπεις. Γκούγκλαρε πχ "kodi movies". "kodi live sports" και θα βρεις αναλυτικές οδηγίες και βιντεάκια youtube που δείχνουν βήμα βήμα τι να κάνεις. Εχω W7 64 Bit οπότε αναγκαστικά μπορώ να εγκαταστήσω μόνο την Development Build; 1
jeep13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Απο τα recomended , sto release θα κατεβασεις το installer 32bit
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Οχι, τα 64αρια windows εχουνε και 32αρες βιλιοθηκες για να μπορουν να τρεχουν και 32αρες εφαρμογες, οποτε βαλε την τελευταια stable που εχει, την 17, και ας ειναι 32αρα εφαρμογη.
speedy23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ξερετε αν το προβλημα με το hack ηταν με το opensubtitles add on μονο ή και με τα υπολοιπα γνωστα;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δεν είναι θέμα addon του kodi αλλά ευπάθεια του kodi και του vlc για τα σχετικά cve που είναι ακόμα under analysis. Οι παραπάνω players είναι διαθέσιμοι για πολλά λειτουργικά (desktop/mobile, mac/ios, linux/android, windows) χωρίς να έχει διαπιστωθεί το impact/προυποθέσεις για όλα αυτά, εκτός ενός demo video στο οποίο παρουσιάζετε επίθεση απο kali linux και το οποίο πέρνει renote shell σε pc με windows (vlc - kodi running, crafted subtitles file provided). Ακόμα και τα cve δεν λένε πολλές πληροφορίες. Λογικά θα πρέπει να αναμένουμε νεότερα (κάτι αντίστοιχο λογικά όπως με το πρόσφατο smbv1-wannacry case και samba vulnerabiliry που είναι under analysis για linux πχ)
enterhere Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Παιδιά συγνώμη για την ηλίθια ερώτηση μου αλλά τι σημαίνει ανοιχτό exploit?Και για να πάω από την 17 που έχω στην 17.3 πως γίνεται από το play store?από τη σελίδα του kodi?Έχει σημασία να αναφέρω για το alfawise s92 η είναι η διαδικασία για υπολογιστή η android η ίδια? Enterhere πως το πέρασες που έχουμε το ίδιο?Για βοήθα.Ευχαριστώ. Καλημέρα.Εντάξει διάβασα για το ανοιχτό exploit.Είδα στο play store που έχει την 17.3 και λέει αν θέλω ενημέρωση.Περνώντας την από πάνω θα χάσω τίποτα?Το skin που έχω schism tv θα αλλάξει?Ευχαριστώ. Περνάς την έκδοση 17.3 από το play store, κανονικά οπως κάνεις με όλες τις ενημερώσεις από το store. Δεν θα χάσεις τίποτε απολύτως. Σε εμένα την πέρασε αυτόματα μόνο του. 1
notist Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Περνάς την έκδοση 17.3 από το play store, κανονικά οπως κάνεις με όλες τις ενημερώσεις από το store. Δεν θα χάσεις τίποτε απολύτως. Σε εμένα την πέρασε αυτόματα μόνο του. Καλημέρα.Ευχαριστώ πολύ θα την περάσω.Επίσης από το pc steps βρήκα να περάσω σε zip το πρόσθετο του silent hunder που άλλαξε,με ταινίες 4κ. 1
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Άκυρο το παρακάτω. Ανέβασα το Timeout στο Magnetic και δούλεψε. Έκανα επανεγκατάσταση στο Raspberry μου την OSMC και προς στιγμήν έχω περάσει μόνο Exodus. Το Quasar μου έκανε πολλά νερά (βασικά... ελάχιστες φορές το χρησιμοποίησα χωρίς προβλήματα) και δεν ασχολήθηκα να το περάσω ξανά. Έπεσε, όμως, το μάτι μου στο Magnetic το οποίο λέει ότι λειτουργεί και με το Exodus. Το θέμα μου είναι πώς ό,τι και αν ψάξω, δε βρίσκει κάτι. (Ο τρόπους που ψάχνω --> Exodus --> Βρίσκω τίτλο --> Magnetizer. Κάνει αναζήτηση αλλά τίποτα...). Παίζει να έχω κάνει κάτι λάθος εγώ; Έχω περάσει Providers και έχω κάνει και τεστς ότι η επικοινωνία είναι κομπλέ. Ευχαριστώ^.
ekkli Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Άκυρο το παρακάτω. Ανέβασα το Timeout στο Magnetic και δούλεψε. Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό καλύτερα; Χρησιμοποιούσα Magnetic πακέτο με quasar και όταν άρχισα να έχω δυσκολίες και γω με quasar, παράτησα και το Magnetic. Με ενδιαφέρει πως το έκανες να δουλέψει.
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό καλύτερα; Χρησιμοποιούσα Magnetic πακέτο με quasar και όταν άρχισα να έχω δυσκολίες και γω με quasar, παράτησα και το Magnetic. Με ενδιαφέρει πως το έκανες να δουλέψει. Απλά στις ρυθμίσεις του Magnetic αύξησα το Timeout αναζήτησης. (Μόλις μπεις στις ρυθμίσεις πρώτο-πρώτο είναι) Βέβαια ίσως τελικά να μην ευθύνεται η παραπάνω αλλαγή, αφού δούλεψε χθες βράδυ για μόλις μία ταινία... Αφού τελείωσε και τσέκαρα να δω σε άλλες αν θα βρει τίποτα, δεν... Edit: Ekkli, έκανα παράθεση για να το δεις. Τελικά, όλα καλά. Και χθες και απόψε κατάφερα να χρησιμοποιήσω επιτυχώς το Magnetic. Δεν ξέρω τι σκαλώματα τρώει. Τα αναφέρω τα παραπάνω μήπως το παράτησες. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από giorgos147 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις