Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο major features, τιποτα απολυτως. Η 17.2 και η 17.3 ειναι ενημερωσεις ασφαλειας για να κλεισει το exploit που λεει παραπανω ο koftis650.

Επεξ/σία από jim_p
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα.Εγώ έχω το 17.0 στο alfawise μου.Τι χάνω ρε παιδιά στο 17.3 που βγήκε?Φοβάμαι μην το σκαλίσω και τα κάνω μαντάρα και πάλι από την αρχή.

Σε Alfawise πέρασα κανονικά την 17.3 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγω που την 16 την εχω στο pi zero τι να πω? :P Πρεπει να κατεβασω φρεσκο *elec 8.x και να το στησω απο την αρχη!

και γω το ιδιο και βαριεμαι αφανταστα !!

Δημοσ.

μωρε ολοι βαριομαστε, αλλα μαλλον πρεπει να την βαλουμε λογω ασφαλειας που ειπε ο τζιμ,

προτιματε να κατσετε με ανοικτο exploit;

εδω 16 ειχα τοσο καιρο και δεν εβαζα 17 και τωρα θα παω καρφι 17.3 μονο και μονο γι αυτο,

γιατι σιγα μην βγαζαν/βγαλουν patch για την 16

• Like 1
Δημοσ.

Από εκεί που υπήρχε μέχρι χθες επιλογή να παρακολουθώ σειρές και anime σε HD τώρα τα ίδια επεισόδια έχουν επιλογή μονο σε SD, τι παίζει?  :confused: παρατηρήσατε και εσείς το ίδιο?

Δημοσ.

Ναι, έγινε πάλι αυτό που είχε γίνει και πριν 2 εβδομάδες. Χάθηκαν οι πηγές gvideo. Στις ταινίες δεν παίζει τίποτα από 1080p.

Mucky Duck @KODImediaportal 5h5 hours ago

lot of google links got wiped out last night all we can do is wait for sites to sort their servers out then addons can be fixed if need be.

Αν και ο Mucky Duck λέει ότι αυτό συνέβη χτες βράδυ, σήμερα μέχρι νωρίς το μεσημέρι έπαιζαν κανονικά όλα. Τώρα που το ξανατσέκαρα όντως δεν παίζουν.

ΥΓ: στο ultimate iptv 25/5 έχει της παναγιάς τα μάτια αλλά δυστυχώς δεν παίζουν. Αν θέλετε τσεκάρετε μπας και αλλάξει κάτι αργότερα.

Δημοσ.

της παναγιας τα ματια εχουν αλλα μονο για τα ματια

κραχτης ειναι ...μερικα ειναι ανοιχτα για καμμια ωρα μετα παπαλα

καποια καναλια σε καποιες γλωσσες πχ τουρκικα αλβανικα κροατικα σχετικα με ποδοσφαιρο μπασκετ ειναι ανοιχτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εννοούσα γενικώς στο ultimate. Δες στο #3120. ;)

Στο σημερινό playlist είχε όλα τα νοβα και όλα τα οτε.

Επεξ/σία από letom
Δημοσ.

Ρε παιδια αναβαθμισα μονο και μονο για το θεμα της ασφαλειας απο 16.1 σε 17.3 και τωρα εχω θεμα με τα βιντεο. Κολανε τα βιντεο που επιλεγω στα links.

Render method -Auto detect

Enable HQ scalers for scaling above 20% ( το πηγα και στο 0% που ηταν στο 16.1 αλλα τιποτα )

DVXA2 ειναι επιλεγμενο

Δημοσ.

Γειά σας. Εδώ κ μερικές δε μου παίζουν οι σειρές στο alivegr. Ξέρει κανείς κάτι σχετικα?

Πριν λίγο ανακοίνωσε ο twilight ότι έβγαλε update για τις σειρές. Λογικά τις επόμενες ώρες θα εμφανιστεί στο repo. Αν βιάζεσαι μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ και να την εγκαταστήσεις με install from zip:

https://t.co/PXTPCEx3sW

Είναι η έκδοση 0.8.22 του AliveGR.

Tην έβαλα μόλις τώρα και δουλεύουν άψογα οι σειρες.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά, πάμε στην 17.2 ή στην 17.3;

Γιατί διάβασα το post του jim που διέγραψε την 3

(δεν το αποφάσιζα τόσο καιρό αλλά σήμερα έβγαλε μήνυμα μόλις το άνοιξα ότι έχω την 16.1 ενώ έχει κυκλοφορήσει η 17.3)

Δημοσ.

Τελικά, πάμε στην 17.2 ή στην 17.3;

Γιατί διάβασα το post του jim που διέγραψε την 3

17.3 είναι η τελευταία, άρα σ' αυτή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...