Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μεγαλη ανησυχια σε οσους δεν εχουν 17 γιατι δεν μπορουν ή δεν θελουν να πανε στην 17, επειδη προφανως δεν προκειται να βγαλουν καποιο patch για την 16 πχ αν την επηρεαζει το συγκεκριμενο exploit.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για σχετικό exploit (λειτουργικό, προυποθέσεις, impact κλπ) απλά έρευνα της checkpoint η οποία παρουσίασε μια επίθεση με kali linux σε.....(once again...windows) στο οποίο χωρίς να λέει και πολλά πολλά απλά δείχνει πως πήρε remote access shell ...  Το πρόβλημα παρουσιάζετε σε kodi, vlc, stremio και popcorn time players σύμφωνα με την checkpoint....

http://thehackernews.com/2017/05/movie-subtitles-malware.html

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχα και του vlc βγηκε κι αλλο update, μακελειο!

κι εγω 16αρι kodi εχω τζιμ (windows), αλλα το χρησιμοποιω μια στο τοσο και

βαριεμαι να αναβαθμισω, να το κανω λες;

δεν θα μου γινει μανταρα ο κοντις;

απο πανω ειπαμε κανουμε αναβαθμιση;

Δημοσ.

Ναι απο πανω. Και σβηνεις/μετονομαζεις το userdata/database/addons*.db για να μην σκαλωσει στο "updating addons" η 17 οταν θα εκκινει.

Εγω που την 16 την εχω στο pi zero τι να πω? :P Πρεπει να κατεβασω φρεσκο *elec 8.x και να το στησω απο την αρχη!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι απο πανω. Και σβηνεις/μετονομαζεις το userdata/database/addons*.db για να μην σκαλωσει στο "updating addons" η 17 οταν θα εκκινει.

εκκινει; καθε φορα εννοεις;

Δημοσ.

Καλημέρα.Εγώ έχω το 17.0 στο alfawise μου.Τι χάνω ρε παιδιά στο 17.3 που βγήκε?Φοβάμαι μην το σκαλίσω και τα κάνω μαντάρα και πάλι από την αρχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...