Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καντε μου την χαρη και οταν βαλετε ενα 1080p αρχειο, πατηστε τις πληροφοριες ειτε το task manager και πειτε μου ποσο λεει το cpu usage. 

Σε μενα παει 70% και πανω και αναγκαστικα το σταματαω γιατι βλεπω ζοριζεται το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. Και τοπικα 1080p αρχεια που παιζω μεσω kodi παλι τα ιδια. Μπορειτε να μου πειτε καμια ιδεα γιατι γινεται;

Οταν παιζω αυτα τα αρχεια με οποιοδηποτε αλλο μεσο, δεν υπαρχει ιχνος ζορισματος.

σε atom z8350 που αποκλειω να εχεις χειροτερο η χρηση cpu ειναι 10-20%

δεν εχεις ενεργοποιησει το hardware acceleration ,αν μιλαμε για win καπου στα settings πρεπει να τσεκαρεις το use dxva2

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα στο laptop. Όταν τρέχω το kodi με intel graphics 530 και  ανοίγω ένα αρχείο με κωδικοποίηση Η.265 μου εμφανίζει δεξιά και αριστερά κάτι σαν "σκαλοπατάκια", όπως φαίνεται στην εικόνα. Αντιθέτως αν τρέχω το kodi με nvdia graphics processor, όλα κομπλέ αλλά η διάρκεια της μπαταρίας πέφτει αισθητά.

Ξέρεις κάνεις αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να παίζει το KODI τη x265 smooth με intel graphics;

post-202359-0-60765700-1494937889_thumb.jpg

Δημοσ.

σε atom z8350 που αποκλειω να εχεις χειροτερο η χρηση cpu ειναι 10-20%

δεν εχεις ενεργοποιησει το hardware acceleration ,αν μιλαμε για win καπου στα settings πρεπει να τσεκαρεις το use dxva2

Ενεργοποιημενο ειναι στο kodi. Στα windows που μπορω να το ενεργοποιησω; Στο μενου της καρτας γραφικων;

Δημοσ.

Δες τι επιλογες σου δινει στο settings > player settings > videos > processing (σε kodi 17 αυτη η διαδρομη). 

Αν δεν βλεπεις κατι, αλλαξε κατω αριστερα το settings level σε advanced ή expert.

Δημοσ.

Eχω ένα θεματακι με τους υπότιτλους και δεν εμφανίζεται το συμβολο Ά. Έχω βάλει στις ρυθμίσεις και Greek (Windows) και Greek (ISO) αλλά δεν έφτιαξε.

Δημοσ.

letom καλησπέρα.Ποιος είναι ο σύνδεσμος που είχες δώσει για το τεστ φωτεινότητας beeling gt1-alfawise s92?Κάνω σύγκριση ένα βίντεο στο alfawise και σε ένα wd tv live και στα σκοτεινά πλάνα δεν βλέπεις τίποτα στο alfawise ενώ στο wd είναι καθαρά.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

exodus update failed..

εσας εγινε κανονικα ?

Και σε μένα βάζει failed.

Eχω ένα θεματακι με τους υπότιτλους και δεν εμφανίζεται το συμβολο Ά. Έχω βάλει στις ρυθμίσεις και Greek (Windows) και Greek (ISO) αλλά δεν έφτιαξε.

Δοκίμασε: Ρυθμίσεις--->Αναπαραγωγή---->Γλώσσα---->Κωδικοποίηση χαρακτήρων---->Προεπιλογή

letom καλησπέρα.Ποιος είναι ο σύνδεσμος που είχες δώσει για το τεστ φωτεινότητας beeling gt1-alfawise s92?Κάνω σύγκριση ένα βίντεο στο alfawise και σε ένα wd tv live και στα σκοτεινά πλάνα δεν βλέπεις τίποτα στο alfawise ενώ στο wd είναι καθαρά.Ευχαριστώ.

http://www.foto-just.de/fileadmin/foto-just/gfx/blackpoint-uniform.gif

Δημοσ.

@makiss8

Ναι κανονικα, σε kodi 17.1 και 14.2. Στο 16.1 που εχω στο pi zero θα το κανω αργοτερα

@VortexGeo

Σε λινουξ εισαι? Ειναι γνωστο bug αυτο με το "Ά" και συμβαινει σε ολους τους players.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.Ευχαριστώ.Ψάχνοντας είδα ότι ο letom το είχε βάλει στην ενότητα ''επιλογή android tv box'' το τεστ αλλά δεν πειράζει.Το έφτιαξα με αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=7mVGfuGvbLQ αλλάζοντας το 0 σε 1 στο αρχείο built.prop με τον es file explorer και αφού το έκανα root με την επιλογή για root του superceleron.Τελικά είδα το φως μου.Είχαν δίκιο όσοι λέγανε για σκοτάδια.Το βάζω εδώ αν θέλει να το φτιάξει και κανένας άλλος.

• Like 2
Δημοσ.

@makiss8

Ναι κανονικα, σε kodi 17.1 και 14.2. Στο 16.1 που εχω στο pi zero θα το κανω αργοτερα

@VortexGeo

Σε λινουξ εισαι? Ειναι γνωστο bug αυτο με το "Ά" και συμβαινει σε ολους τους players.

Nαι το έχω στο raspberry pi. Μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.

Δες τι επιλογες σου δινει στο settings > player settings > videos > processing (σε kodi 17 αυτη η διαδρομη). 

Αν δεν βλεπεις κατι, αλλαξε κατω αριστερα το settings level σε advanced ή expert.

Ειμαι στο 16.1 και το μονο που μπορω να βρω σχετικο ειναι στο tab video--->Acceleration και μετα εχει Render method (το εχω στο Auto detect), Enable HQ scalers for scaling above (0%), Allow hardware acceleration-DVXA2 που ειναι επιλεγμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...