Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρηκα κατι ψαγμενα keyboard shortcuts στο keyboard.xml του kodi και λεω να τα γραψω εδω να τα εχουμε

- παρατεταμενο enter πανω σε καποια επιλογη = context menu! (αυτο που κανει με δεξι κλικ ή σκετο c)
- παρατεταμενο c = το μενου που βγαινει στα αριστερα και λεει views κλπ
- παρατεταμενο backspace στην αρχικη οθονη = exit menu (αυτο που λεει quit, shutdown/reboot κλπ)
- ctrl + end στην αρχικη οθονη = εξοδος απο το kodi
- ctrl + m = music menu (αυτο που βγαινει αν απο το αρχικο μενου πατησουμε στο music)
- ctrl + i = pictures menu
- ctrl + e = video menu
- ctrl + shift + d = κατι πληροφοριες σχετικα με το log πανω αριστερα, που δεν καταλαβα τι κανουν :P
- r στον file manager με καποιο αρχειο επιλεγμενο = rename (κλαϊν)

• Like 7
Δημοσ.

Skin δεν έχω κάποιο.

Ξηλωμα κ εγκατάσταση το έχω κάνει πολλές πολλές φορές..

Έχεις κάνει απενεργοποίηση του επιταχυντή στις ρυθμίσεις του Kodi? Σε android 6 μου κράσαρε συνέχεια το Κόντι μέχρι που έκανα την απενεργοποίηση και όλα καλά.

Δημοσ.

Κατά την κίνηση στις ταινίες, η εικόνα μου παρουσιάζει μικρά σπασίματα. Είμαι με kodi 17.1

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που σταματάει το πρόβλημα αυτό;

Δημοσ.

Settings > player settings > videos > playback > sync playback to display > ενεργο. Αν δεν φαινεται η επιλογη sync playback to display, αλλαζεις το settings level κατω αριστερα σε standard ή μεγαλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικα με τα keyboard shortcuts που λεω παραπανω...

Ολα οσα αναφερω ελεγθηκαν σε kodi 17.1 σε λινουξ. Οσα keyboard shortcuts θελουν παρατεταμενο πατημα θελουν kodi 16 τουλαχιστον, μιας και εκει πρωτοεμφανιστηκε η λειτουργια longpress. Οποιος εχει kodi 16 και μπορει να το τσεκαρει ας αναφερει αν δουλευουν και εκει.

Στο kodi 14.2 που εχω στο openelec δεν δουλευουν παντως :P

Δημοσ.

Έχεις κάνει απενεργοποίηση του επιταχυντή στις ρυθμίσεις του Kodi? Σε android 6 μου κράσαρε συνέχεια το Κόντι μέχρι που έκανα την απενεργοποίηση και όλα καλά.

Πως το κάνω αυτό???

Δημοσ.

Καντε μου την χαρη και οταν βαλετε ενα 1080p αρχειο, πατηστε τις πληροφοριες ειτε το task manager και πειτε μου ποσο λεει το cpu usage. 

Σε μενα παει 70% και πανω και αναγκαστικα το σταματαω γιατι βλεπω ζοριζεται το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. Και τοπικα 1080p αρχεια που παιζω μεσω kodi παλι τα ιδια. Μπορειτε να μου πειτε καμια ιδεα γιατι γινεται;

Οταν παιζω αυτα τα αρχεια με οποιοδηποτε αλλο μεσο, δεν υπαρχει ιχνος ζορισματος.

Δημοσ.

Τελικά μετά από τις δοκιμές που έκανα, το πρόβλημα είναι η χαμηλή ταχύτητα δικτύου, 6,1Mbps. Δοκιμάζοντας αρχεία sd το λαγκάρισμα σχεδόν εξαφανίζεται.
 (Που πας ρε καραμήτρο με 6,1Mbps)  :P

Δημοσ.

Το πρόσθετο που θέλεις λέγεται Red Pill. Η εγκατάσταση του γίνεται ως εξής:

Μπαίνεις File Manager--->Add Source--->Click None--->hχχp://noobsandnerds.com/portal (όπου χχ εννοείται tt), στο όνομα βάζεις Noobs and Nerds ή ότι άλλο θέλεις εσύ, πατάς ΟΚ.

Μετά πας package installer---> install from zip file--->Click Noobs and Nerds----->Click noobsandnerds_repo.zip.

Αφού γίνει η εγκατάσταση πατάς Install from repository---->Click Noobs and Nerds Repository----> video addons---->The Red Pill

και είσαι έτοιμος.

• Like 2
Δημοσ.

Καντε μου την χαρη και οταν βαλετε ενα 1080p αρχειο, πατηστε τις πληροφοριες ειτε το task manager και πειτε μου ποσο λεει το cpu usage. 

Σε μενα παει 70% και πανω και αναγκαστικα το σταματαω γιατι βλεπω ζοριζεται το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. Και τοπικα 1080p αρχεια που παιζω μεσω kodi παλι τα ιδια. Μπορειτε να μου πειτε καμια ιδεα γιατι γινεται;

Οταν παιζω αυτα τα αρχεια με οποιοδηποτε αλλο μεσο, δεν υπαρχει ιχνος ζορισματος.

0,5% cpu usage. Φυσικά τρέχει με hardware acceleration από την κάρτα γραφικών( είναι η default επιλογή ούτως ή άλλως).

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πρόβλημα με το trakt.tv που υπήρχε να ενημερώσω ότι έκανα clean install το build από Pulce CCM για Kodi 17.1 και δουλεύει κανονικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...