Greek13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Φίλος μου ζήτησε βοήθεια να του προτείνω πρόγραμμα για να παρακολουθεί κανάλια στα ισπανικά (latin america) και ρώσικα καθότι μαθαίνει τις 2 γλώσσες. Ειδήσεις, αθλητικά, free stuff γενικά, όχι απαραίτητα ταινίες. Τo Kodi το έχω προσωπικά μόνο για ταινίες που έχω όμως ήδη αποθηκευμένες στο πισί μου και δεν έχω ιδέα από live streaming κλπ. Είδα λίγο το βίντεο στην πρώτη σελίδα αλλά είναι λίγο παλιό και μπερδεύει. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ρυθμίσω το Kodi και κάπου να δώ πώς θα μπορέσω να βρώ και να προσθέσω το υλικό που μου ζητήθηκε ; Ευχαριστώ. Μπορεί να κατεβάζει m3u λίστες ρώσικων καναλιών από εδώ. Δεν ξέρω αν παίζουν χωρίς κολλήματα, πάντως έχει αθλητικά και μερικά κανάλια με dual audio (en/ru). Γενικά για ρώσικα είναι must μία άλλη εφαρμογή το "simpletv by maxwell". Ξεφεύγει από το τόπικ ψάξ'το μόνος σου. 1
atrias Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 τον σημερινό τελικό παίζει να τον έχει το sprotsdevil? κι αν ναι σε ποιο site?
Elmago1925 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τσεκαρε το lshunter την ωρα του αγωνα τον σημερινό τελικό παίζει να τον έχει το sprotsdevil? κι αν ναι σε ποιο site? 1
letom Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Το καλύτερης ποιότητας στρημ είναι στο Zem - Sports - PTV Sports - Fox Sports 6 (nl). Τώρα διέκοψε και δείχνει Άγιαξ μέχρι να αρχίσει ο τελικός. 1
stefanidisg Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Το καλύτερης ποιότητας στρημ είναι στο Zem - Sports - PTV Sports - Fox Sports 6 (nl). Τώρα διέκοψε και δείχνει Άγιαξ μέχρι να αρχίσει ο τελικός. Δεν ανοίγει, μήπως θέλει vpn; ok τελικά
Anorymous Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους, πατάω το αντίστοιχο add on όταν παίζει η ταινία μου βγάζει τους διαθέσιμους υπότιτλους με 5 αστερια μετά 4 κλπ πατάω τον υπότιτλο και μετά με πετάει σε κάτι άλλους υπότιτλους χωρίς βαθμολογία. Γιατί γίνεται αυτό ?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Κανείς με Kodi (16.x) σε iOS (8.4) μέσω xcode method build (no jailbreak required) ? Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν ξεκινάει και αναγκάζομαι να το ξαναεγκαταστήσω (μέσω xcode πάλι το build .ipa) για να δουλέψει. Ίσως με χρήση απλού (free) developer account (without fees σε apple) να ισχύει αυτό και να γίνετε απενεργοποίηση της εφαρμογής μετά απο κάποιο καιρό (όπως στην περίπτωσή μου δλδ) τελικά...: -- https://forums.developer.apple.com/thread/48462
jim_p Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τι ειδους βουντου πρεπει να κανω για να στειλω σε μια smart tv τα οσα παιζει το kodi μεσω dlna? Εχω ενεργες ολες τις επιλογες του dlna στο kodi, οταν παταω y σε καποιο stream του exodus βλεπω την τηλεοραση κατω απο το dvd player, αλλα οταν παταω να το στειλω δεν κανει τιποτα, απλα κοβει το stream στο kodi σαν να πατησα στοπ. Kodi 16.1 σε w7.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 @jim_p αν θυμάσαι τα είχαμε πεί εδω (αν, πως κλπ): -- http://www.insomnia.gr/topic/631094-kodi-%CF%83%CE%B5-ubuntu-1604-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-samsung-tv-%CE%BC%CE%B5-dlna/ και επίσης είχα αναφέρει και την μέθοδο με localcast (στο ίδιο θέμα). Μην ξεχνάς πως το kodi δεν υποστηρίζει transcoding άρα αν το αρχείο δεν το καταλαβαίνει η smart tv απλά δεν παίζει.
.kostas. Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τρέχει κάτι με το trakt σήμερα; Ρωτάω γιατί δεν μου έχει τίποτα τσεκαρισμένο από αυτά που έχω δει
letom Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το infinite streams στο zem σας δουλεύει? Σ' εμένα δεν παίζει κανένα λινκ εδώ και μέρες.
speedy23 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το δοκιμασα τωρα και στο λινκ που εχει για το μονο ματς που παιζει τωρα, δεν δουλευει.
p4n0s86 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το infinite streams στο zem σας δουλεύει? Σ' εμένα δεν παίζει κανένα λινκ εδώ και μέρες. RIP κι αυτό; Μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις