Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειναι εκδοση αντροιτ 5 και παλαιοτερη δεν ειναι δυνατη νομιζω αυτη η δυνατοτητα.

Δεν μπορεις επειδη

Με έκδοση 6.0.1 είμαι.

Οτι μπορουμε κανουμε :PΠερα απο την πλακα, ειδα πρωτα το ποστ στο adslgr αλλα απαντησα εδω γιατι ειχα ετοιμη την απαντηση και απλα την εκανα quote :/

Δεν διαβάζουν όλοι τα συγκεκριμένα φόρουμ, οπότε καλό είναι οι απαντήσεις να υπάρχουν παντού...

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα ισχυει αυτο που λεω. Σε εμποδιζει ενα feature του android που προστεθηκε στην 4.4 και υπαρχει μεχρι και σημερα και λογικα θα υπαρχει και στο μελλον.

Δημοσ.

Παλαιότερα στην έκδοση 4.4 και 5.0 δεν σου επέτρεπε να μεταφέρεις αρχεία στην sd card. Στην 6.0 σου επιτρέπει, αλλά πρέπει μέσα από την εκάστοτε εφαρμογή να δώσεις εσύ, τα δικαιώματα για εγγραφή στην SD card.

Στο kodi δεν βγάζει τέτοια επιλογή.

Δημοσ.

Δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω επειδη δεν εχω android 6. Θα το τσεκαρω σε καποιο κινητο οταν μου δωθει η ευκαιρια.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το αν διαβάζει δίσκο ext4 είναι θέμα του kodi ή του android box;

Δημοσ.

Του android box. Γενικα, το kodi ειναι μια ακομα εφαρμογη που τρεχει στο Χ λειτουργικο. Αν το λειτουργικο εχει τον ταδε περιορισμο, ο περιορισμος περναει εμμεσα και στην εφαρμογη. 

Δημοσ.

ασ το απολαυσουμε οσο υπαρχει γιατι ολα τα ωραια καποοια στιγμη τελειωνουν

και κυριως αυτα που ειναι τζαμπα....

παντα θα υπαρχουν τρυπες αλλα κατι απο τα παλια μου θυμιζει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως αν γίνει το χειρότερο ελπίζω σε fork. Είδωμεν.

Δημοσ.

Φίλος μου ζήτησε βοήθεια να του προτείνω πρόγραμμα για να παρακολουθεί κανάλια στα ισπανικά (latin america) και ρώσικα καθότι μαθαίνει τις 2 γλώσσες.

Ειδήσεις, αθλητικά, free stuff γενικά, όχι απαραίτητα ταινίες.

Τo Kodi το έχω προσωπικά μόνο για ταινίες που έχω όμως ήδη αποθηκευμένες στο πισί μου και δεν έχω ιδέα από live streaming κλπ.

Είδα λίγο το βίντεο στην πρώτη σελίδα αλλά είναι λίγο παλιό και μπερδεύει.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ρυθμίσω το Kodi και κάπου να δώ πώς θα μπορέσω να βρώ και να προσθέσω το υλικό που μου ζητήθηκε ;

Ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

Φίλος μου ζήτησε βοήθεια να του προτείνω πρόγραμμα για να παρακολουθεί κανάλια στα ισπανικά (latin america) και ρώσικα καθότι μαθαίνει τις 2 γλώσσες.

Ειδήσεις, αθλητικά, free stuff γενικά, όχι απαραίτητα ταινίες.

Τo Kodi το έχω προσωπικά μόνο για ταινίες που έχω όμως ήδη αποθηκευμένες στο πισί μου και δεν έχω ιδέα από live streaming κλπ.

Είδα λίγο το βίντεο στην πρώτη σελίδα αλλά είναι λίγο παλιό και μπερδεύει.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ρυθμίσω το Kodi και κάπου να δώ πώς θα μπορέσω να βρώ και να προσθέσω το υλικό που μου ζητήθηκε ;

Ευχαριστώ. :)

Τα πάντα για το Kodi: https://www.pcsteps.gr/165094-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%ce%bb%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%81%cf%85%ce%b8%ce%bc%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-kodi/
Δημοσ.

Καναλια οπως λεμε iptv? Γινεται γενικα, με το ultimate iptv*, απλα οι λιστες που χρησιμοποιει παλιονουν και δεν δουλευουν πολυ γρηγορα, σε διαστημα λιγων ημερων, οποτε δεν αξιζει να ασχοληθει κατα τη γνωμη μου. Ας βαλει βιντεο στο youtube για practice.

http://koditips.com/ultimate-iptv-kodi-addon-live-tv-m3u8/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...