Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας εχω εγκαταστημένη στο tv box android το kodi έκδοση 17.1, δεν μου βρίσκει από πουθενά υπότιτλους ούτε από opensubtitles, subtitles.gr, subs.tv έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα.... και πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε?
Ευχαριστώ!

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά το kodi είναι παράνομο και αν χρησιμοποιείται μονο για exodus πόσες πιθανότητες υπαρχουν να με πιάσουν. Υπάρχει τροπος να τις μειώσω'"?Ευχαριστω

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα από Exodus με Opensubtitles by Opensubtitles και δουλεύουν κανονικά σε 17.1.

και σε εμένα δουλεύουν μια χαρά, αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι το subz.tv

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως το Exodus έχει γίνει εκνευριστικό.Πρεπει να πατήσω πάνω στην ταινία 3-4 φορές και πάλι τις περισσότερες φορές κ στις περισσότερες ταινίες βγάζει δεν υπάρχει διαθέσιμη ροή...

Επίσης τελευταία το Kodi μου κάνει συχνά πυκνά force closed.Εχω το 16,1 με . apk κατεβασμένο από κάποιο site.Λετε να φταίει το συγκεκριμένο .apk??

Απλά για να δοκιμάσω κάποιο άλλο θα ήθελα να μου πει κάποιος πως να κάνω τα data του Kodi back up γιατί δεν μπορώ να το ξαναστηνω από την αρχή..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελικά το kodi είναι παράνομο και αν χρησιμοποιείται μονο για exodus πόσες πιθανότητες υπαρχουν να με πιάσουν. Υπάρχει τροπος να τις μειώσω'"?Ευχαριστω

το κοντι σαν εφαρμογη δεν ειναι παρανομο, ενα απλο λογισμικο ειναι,

τα στριμ ομως που βλεπεις δεν θεωρουνται ακομη ουτε νομιμα ουτε παρανομα, ειναι γκριζα ζωνη, αλλοι κανουν χειροτερα και δεν τουσ πιανουν και θα πιασουν εσενα επειδη βλεπεις σειρες ? δε νομιζω,

Δημοσ.

Well... how about that?

https://kodi.tv/article/dev-journal-kodi-and-drm

Για όποιον δεν κατάλαβε, οι devs του Kodi σκέφτονται πολύ σοβαρά το DRM για την καταπολέμηση της πειρατείας που έχει "χαλάσει" το όνομα του λογισμικού στην πιάτσα, ούτως ώστε να αποκατασταθεί. Σύμφωνα με τον Dimitrology τα 3rd party addons θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται, συνεπώς δεν θα αλλάξει κάτι ως προς το περιεχόμενο, κάτι τέτοιο όμως μοιάζει αντίθετο με την ουσία της χρήσης DRM, με σκοπό να προσελκύσουν έσοδα από Netflix, Amazon κτλ για την δημιουργία official addons, εννοείται επί πληρωμή. Για να δούμε που θα πάει η βαλίτσα.

Δημοσ.

Well... how about that?

https://kodi.tv/article/dev-journal-kodi-and-drm

Για όποιον δεν κατάλαβε, οι devs του Kodi σκέφτονται πολύ σοβαρά το DRM για την καταπολέμηση της πειρατείας που έχει "χαλάσει" το όνομα του λογισμικού στην πιάτσα, ούτως ώστε να αποκατασταθεί. Σύμφωνα με τον Dimitrology τα 3rd party addons θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται, συνεπώς δεν θα αλλάξει κάτι ως προς το περιεχόμενο, κάτι τέτοιο όμως μοιάζει αντίθετο με την ουσία της χρήσης DRM, με σκοπό να προσελκύσουν έσοδα από Netflix, Amazon κτλ για την δημιουργία official addons, εννοείται επί πληρωμή. Για να δούμε που θα πάει η βαλίτσα.

καλα κατσε να κοπουν τα γνωστα add ons κ θα δεις πως θα πεσει στα ταρταρα η δημοτικοτητα του kodi

μεγαλοπιαστηκαν κ αυτοι

• Like 4
Δημοσ.

Αφου η αδεια του ειναι GPL,μπορει καποιος να παρει την εκδοση πριν το drm (και το ενδεχομενο μελλοντικο κοψιμο των παρανομων addons) και να την συνεχισουν;

Αν ισχυει τοτε κανενα προβλημα, αρκει να υπαρξει μια νεα κοινοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά για να δοκιμάσω κάποιο άλλο θα ήθελα να μου πει κάποιος πως να κάνω τα data του Kodi back up γιατί δεν μπορώ να το ξαναστηνω από την αρχή..

Ευχαριστώ.

Στο Android:

\Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi\addons

Στα Windows:

C:\Χρήστες\"το όνομα χρήστη"\AppData\Roaming\Kodi\addons

και μεταφέρεις τους φακέλους "addons" και "user data" σε usb stick, SD card κλπ.

Όταν εγκαταστήσεις ξανά το kodi, μεταφέρεις πάλι τους δύο αυτούς φάκελλους και είσαι εντάξει.

Παιδιά μπορεί κάποιος πως μπορώ να ορίσω στο quasar να βλέπει στο path την SD card;

Είμαι σε TV box και μου βγάζει σφάλμα ανάγνωσης όταν ορίζω την SD card.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Android:

\Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi\addons

Στα Windows:

C:\Χρήστες\"το όνομα χρήστη"\AppData\Roaming\Kodi\addons

και μεταφέρεις τους φακέλους "addons" και "user data" σε usb stick, SD card κλπ.

Όταν εγκαταστήσεις ξανά το kodi, μεταφέρεις πάλι τους δύο αυτούς φάκελλους και είσαι εντάξει.

Παιδιά μπορεί κάποιος πως μπορώ να ορίσω στο quasar να βλέπει στο path την SD card;

Αν ειναι εκδοση αντροιτ 5 και παλαιοτερη δεν ειναι δυνατη νομιζω αυτη η δυνατοτητα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορεις επειδη

Αυτο που λες ειναι αναπηρια του android 4.4+. Το λειτουργικο δεν δινει το δικαιωμα στην καθε εφαρμογη να γραφει στην καρτα μνημης για λογους ασφαλειας. Το εχω συναντησει 3 φορες σε 3 διαφορετικα ταμπλετ και παραλιγο να σπασω και τα 3! Δεν φταιει το kodi, ουτε καποιο προσθετο του.

Ψαξτο λιγο με αυτο το σκεπτικο και θα βρεις ακρη.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Οτι μπορουμε κανουμε :P

Περα απο την πλακα, ειδα πρωτα το ποστ στο adslgr αλλα απαντησα εδω γιατι ειχα ετοιμη την απαντηση και απλα την εκανα quote :/

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...