Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες βοήθεια..

Μόλις έκανα εγκατάσταση το Kodi 17,1 σε Android box αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα add on.Ενώ περνάω κανονικά το fusion μετά προσπαθώ να περάσω κάποιο repository και μου βγάζει σε όλα failed to install add on from zip file.

Σε όλα όμως....

Τι φταίει;;Τι πρέπει να κάνω;;

Δοκίμασα uninstall κτλ αλλά δεν.....

Καμιά ιδέα κανείς;;;;

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το εκανες?

Με το kodi κλειστο, σβησε το αρχειο userdata/Database/Addons27.db για αρχη και ξαναδοκιμασε. Οσα προσθετα εχεις εγκατεστημενα, αν ειχες καποια, θα απενεργοποιηθουν αλλα μπορεις να τα ενεγοποιησεις μετα ενα ενα με το χερι.

Ο φακελος userdata ειναι εδω

http://kodi.wiki/view/Userdata

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, δυστυχώς τα ίδια...

Στο Kodi 16 όλα καλά...

Με το που κάνω update στο Krypton δεν μπορώ να βάλω κανένα νέο add-on...

Δημοσ.

εννοειται, κι εγω αραχτος στην 16, δεν το κουναω :D

με την 16 σας παιζουν τα exodus κτλ streaming.? γιατι απο οτι ξερω μονο στη 17 παιζουν με htpps .  (σε android το εχω)

Δημοσ.

α, εγω μονο σε pc,εκει απ οτι ξερω δεν εχει τετοια θεματα, ειχα ποσταρει κι ενα λινκ παντως πριν κατι μερες πως να παιζουν τα https σε android και 16

Δημοσ.

με την 16 σας παιζουν τα exodus κτλ streaming.? γιατι απο οτι ξερω μονο στη 17 παιζουν με htpps .  (σε android το εχω)

Με 16.1 είδα χθες το "Get Out" στο Exodus χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις γυρισει το pi zero μου απο τις διακοπες του (το δανεισα σημερα σε ενα φιλο για το τριημερο), θα ποσταρω screenshots απο exodus για να δουμε αν οντως εχει διαφορα στα αποτελεσματα. Το pi zero το εχω με kodi 16.1 και το pc με kodi 17.1.

Δημοσ.

Με 16.1 είδα χθες το "Get Out" στο Exodus χωρίς πρόβλημα.

σε android χωρις προβλημα? Γιατι εμενα στο 16 (android) τα λινκς δεν παιζουν (χωρις να εχω κανει οτι λεει το ποστ του patrickdrd, το οπο'ιο θα το δοκιμασω)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι ποιότητα έχει η ταινία (screener, blue ray, DVD κτλ) πριν την ανοίξουμε σε android box? Γιατί πολλές φορές λέει ότι είναι 1080p αλλά όταν βάζω να παίξει είναι screener από κινηματογράφο... Kodi 17.1 και SPMC 16.6 με πρόσθετα specto, exodus

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οχι. Το προσθετο απλα κανει parsing την πληροφορια που του δινει η σελιδα απο την οποια θα τραβηξει το βιντεο για να το παιξει.

Αν θες να οριζεις εσυ τι ποιοτητα θα δεις, βαζεις καποιο τορρεντοπροσθετο, πχ quasar, και οτι θες να δεις το φορτωνεις απο το .torrent το οποιο εχεις τσεκαρει απο πριν και σου αρεσει.

Δημοσ.

Οχι. Το προσθετο απλα κανει parsing την πληροφορια που του δινει η σελιδα απο την οποια θα τραβηξει το βιντεο για να το παιξει.

Αν θες να οριζεις εσυ τι ποιοτητα θα δεις, βαζεις καποιο τορρεντοπροσθετο, πχ quasar, και οτι θες να δεις το φορτωνεις απο το .torrent το οποιο εχεις τσεκαρει απο πριν και σου αρεσει.

ΟΚ, ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις γυρισει το pi zero μου απο τις διακοπες του (το δανεισα σημερα σε ενα φιλο για το τριημερο), θα ποσταρω screenshots απο exodus για να δουμε αν οντως εχει διαφορα στα αποτελεσματα. Το pi zero το εχω με kodi 16.1 και το pc με kodi 17.1.

Τελικα εχει διαφορα στα αποτελεσματα! Και στα 2 ειναι exodus 3.1.9, με μεγιστη ποιοτητα 720p, χωρις hosts με captcha και τα αποτελεσματα κατηγοριοποιημενα ανα provider. Αυτο με το amber skin (το ανοιχτοχρωμο) ειναι απο το pc μου (kodi 17.1) και το αλλο με το quartz skin (το σκουρο) ειναι απο το pi zero (kodi 16.1).

Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στο pc μου τελειωσε μεσα σε λιγα δευτερα την αναζητηση, ενω στο αλλο τελειωσε 2 μερες μετα :P

Βεβαια, το μεν ειναι κανονικος υπολογιστης συνδεδεμενος ενσυρματα και το δε ειναι ενα ταπεινο pi zero συνδεδεμενο ασυρματα.

post-124002-0-46344500-1493451200_thumb.png

post-124002-0-73713800-1493451217_thumb.png

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Κανείς με Kodi (16.x) σε iOS (8.4) μέσω xcode method build (no jailbreak required) ? Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν ξεκινάει και αναγκάζομαι να το ξαναεγκαταστήσω (μέσω xcode πάλι το build .ipa) για να δουλέψει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...