haris013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 παιδιά μπορεί να μου δώσει κάποιος σας παρακαλώ εναν updated οδηγό για το πως θα δουλέψει το ριμάδι το kodi οσο αφορά τα streams? με ενδιαφέρουν κυρίως αθλητικά και ταινίες(ταινίες υπάρχουν σε ποιότητα που να βλέπεται και να μπορώ να βάλω ελληνικούς ή αγγλικούς υπότιτλους?) μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος πως να το κάνω όλο αυτό βήμα βήμα σας παρακαλώ? το kodi θα μπεί στο Raspi οπότε αν παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση του kodi/open elec πείτε μου ώστε να ξέρω ποια να φλασάρω. ευχαριστώ κάποια βοήθεια βρε παιδιά? κυρίως πως να το σετάρω για ταινίες και σειρές?
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Η λύση είναι μια. Πας στο tvaddons.ag κατεβάζεις το δικό τους bundle που τα έχουν όλα έτοιμα και δεν κάνεις τίποτα άλλο. Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση. Γίνεται να κάνω stream σε Chromecast ότι βλέπω από το Genesis;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια υπαρχει τροπος να κανω το xbmc, τώρα πια kodi να παίζει μέσω mpc home cinema; Επίσης το σημαντικοτερο, γινεται να βλέπω τις ταινίες χωρίς να τις κόβει και να τοποθετει μαυρες μπαρες πάνω-κάτω; ευχαριστω εκ των προτερων!
jim_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Γινεται αλλα ειναι πολι ζορι. Εχει ζητηθει και παλιοτερα. http://kodi.wiki/view/External_players Αν σε ενοχλουνε τα μαυρα borders πανω και κατω, πατα το z την ωρα που παιζει η ταινια για να αλλαξει το aspect ratio. Δεν ειναι η ιδανικοτερη λυση επειδη μερικες φορες παραμορφωνει την εικονα, αλλα αφου σε ενοχλουνε τοσο πολυ τα borders... @Bourdoulas Αν πατησεις y την ωρα που παιζει οτιδηποτε, σου δινει την επιλογη να το streamαρεις μεσω dlna σε καποιον αλλο dlna compatible player. Πριν απο αυτο βεβαια, πρεπει να εχεις ενεργοποιησει τα οσα εχει το kodi για dlna. Settings > services > upnp και τικαρεις τα παντα (και τις 4 επιλογες που εχει). Αν δεν δειχνει 4, αλλαξε κατω αριστερα το level σε advanced ή expert. 2
jim_p Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Kodi 15.0 – Isengard – One Release to Rule Them All http://kodi.tv/kodi-15-0-isengard-one-release-to-rule-them-all/ Και το quartz ακομα δεν εγινε συμβατο με την 14.2...
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω εάν θα δουλεύει το genesis γι'αυτό δεν το περνάω
Redshift Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 αν το περασεις πανω απο το 14,2 θα δουλευει η θα τα κανει μανταρα?
pp6210 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 κάποια βοήθεια βρε παιδιά? κυρίως πως να το σετάρω για ταινίες και σειρές? έχεις που μου...
jim_p Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ειχα δοκιμασει το genesis στην 2η alpha της 15 και δουλευε, οποτε λογικα θα δουλευει και στην τελικη 15. Εδω παντως δεν με βλεπω να πηγαινω συντομα σε 15 για το quartz.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ειχα δοκιμασει το genesis στην 2η alpha της 15 και δουλευε, οποτε λογικα θα δουλευει και στην τελικη 15. Εδω παντως δεν με βλεπω να πηγαινω συντομα σε 15 για το quartz. Τι add-on είναι αυτό;
jim_p Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Skin ειναι. Υπαρχει στα επισημα repo μεχρι την 13.x και για την 14.x μονο χειροκινητα μπορεις να το βαλεις κατεβαζοντας το απο το σχετικο θεμα στο φορουμ. http://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=141
dancer_69 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλό φαίνεται, μόλις πριν λίγο αναβάθμισα κι εγώ σε 15. Πάω να το βάλω.
jim_p Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το quartz θα βαλεις? Απ' οτι διαβασα στο θεμα του στο φορουμ του kodi, εχει θεματα με το on screen keyboard στην 15.
dancer_69 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ναι, γύρισα στο default όμως γιατί δεν επισημαίνει τα προβληθέντα. Δεν πρόλαβα να ελέγξω για το πληκτρολόγιο. Κρίμα γιατί είναι ωραίο θέμα σε γενικές γραμμές.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Skin ειναι. Υπαρχει στα επισημα repo μεχρι την 13.x και για την 14.x μονο χειροκινητα μπορεις να το βαλεις κατεβαζοντας το απο το σχετικο θεμα στο φορουμ. http://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=141 Ααα πολύ ωραίο ρε συ, θα το βάλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις