Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ένα λαπτοπ που δοκίμασα να το βάλω έχω θέμα με τους υπότιτλους μου βγάζει συνέχεια αποτυχία λήψης υπότιτλου. έχει κανείς καμιά ιδέα?

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανακάλυψα το Kodi προ μιας εβδομάδας και πραγματικά σώθηκα. Τέλος και τα downloads και τα torrents και όλα. Έχω βάλει μόνο Genesis γιατί θέλω μόνο ταινίες και σειρές. Έβαλα και ένα remote control στο κινητό και τέλος!

Απλά επειδή δεν το είδα να αναφέρεται πουθενά, ήθελα να δώσω ένα μικρό tip σε όσους ασχολούνται με το Genesis. Μέσω τον ρυθμίσεων στο tab Accounts, συμπληρώστε μέσα στο πεδίο IMDB το IMDB username που έχετε. 

Μόλις το κάνετε αυτό ότι επιλέγετε στο "add to watchlist" μέσω του IMDB, μπορείτε να το βρίσκετε αυτόματα μέσα στο MyGenesis. Κάνει αυτόματο διαχωρισμό αν είναι ταινία ή σειρά και το βρίσκετε στο ανάλογο μενού.

Οπότε όταν μου λέει κάποιος δες την τάδε ταινία, απλά μπαίνω στο IMDB από το κινητό μου, την βρίσκω, πατάω add to watchlist και τέλος. Μόλις πάω σπίτι είναι εκεί και με περιμένει.

Ψάξτε το λίγο αξίζει. Και αν έχετε απορίες ρωτήστε.

Προσοχή: Δεν καταχωρείτε το IMDB username που κάνατε εγγραφή αλλά το username που φαίνεται πάνω στο url. Πχ: ur60539874

• Like 3
Δημοσ.

σε ένα λαπτοπ που δοκίμασα να το βάλω έχω θέμα με τους υπότιτλους μου βγάζει συνέχεια αποτυχία λήψης υπότιτλου. έχει κανείς καμιά ιδέα?

Πρεπει να εγκαταστησεις απο ποια υπηρεσια θα παιρνει τους υποτιτλους (settings > addons > get addons > kodi addon repository > subtitles και βαζεις οτι σου αρεσει, πχ opensubtitles) και να το ορισεις (settings > videos > subtitles > default tv/movie service και επιλεγεις οτι εβαλες πριν).

Αν καποιο απο οσα λεω δεν το δειχνει το interface του kodi, αλλαζεις κατω αριστερα το level σε advanced ή expert.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρεπει να εγκαταστησεις απο ποια υπηρεσια θα παιρνει τους υποτιτλους (settings > addons > get addons > kodi addon repository > subtitles και βαζεις οτι σου αρεσει, πχ opensubtitles) και να το ορισεις (settings > videos > subtitles > default tv/movie service και επιλεγεις οτι εβαλες πριν).

Αν καποιο απο οσα λεω δεν το δειχνει το interface του kodi, αλλαζεις κατω αριστερα το level σε advanced ή expert.

από το addon του λαμδα subtitles.gr δεν τους ανοίγει μόνο. όποιον υπότιτλο και να διαλέξεις δεν τον κατεβάζει και λέει αποτυχία,,,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω  κάποιες ερωτησούλες σχετικά με το Kodi.

α) Μπορώ να το στήσω σε ένα synology NAS ?

β) Με ποιο τρόπο μπορώ να το έχω εγκαταστήσεις σε ένα μηχάνημα ενός οικιακού δικτύου (NAS) πχ και να μπορώ να συνδέομαι από οποιαδήποτε συσκευή του δικτύου και να προβάλω το περιεχόμενο ;

γ) Υπάρχει η δυνατότητα η ίδια εγκατάσταση Kodi να προβάλει σε κάθε συσκευή κάτι διαφορετικό;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) Οχι

Και επειδη και τα αλλα 2 ειναι κατ' επεκταση οχι, αυτο που θες για αυτα που ζητας ειναι να στησεις στο synology εναν dlna server, πχ minidlna ή plex.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Μπηκα τυχαια μια μερα στο thread και αποφασισα να ξαναδοκιμασω το xbmc

και ειναι τρομερο εργαλειο.

Στις προηγουμενες εκδοσεις κατι δε μου αρεσε, χωρις βεβαια να το προσπαθησω πολυ,

αλλα με το kodi φαινεται καλυτερο.

Το μονο που λειπει ειναι 1080p ταινιες, ή δεν βρηκα το καταλληλο add-on?

Δημοσ.

Αν και λόγω αδύναμου pc δε χρησιμοποιώ τόσο υψηλές αναλύσεις, το Genesis(που είναι must για ταινίες/σειρές) απ' ότι διάβασα υποστηρίζει 1080p.

Δημοσ.

γεια σας έχοντας το μυαλό μου πραγματικά ζαλισμένο από τη πρώτη χρηση μου με τον Kodi έχω κάποιες απωρίες

1) πείτε κάποιο πρόσθετο για online streaming ποδοσφαίρου και μπάσκετ εκτός απο sportsdevil,laola (εχω δει το sports a holic αλλά δεν πως να το εγκαταστήσω)

2) υπάρχει κάποιο πρόσθετο για ελληνικά cartoons(μεταγλωτισμένα) ?

Δημοσ.

Ελληνικα παιδικα εχει το hellenic tv απο το repo του lambda, στην επιλογη cartoons. Τις οδηγιες για το sports-a-holic που τις διαβασες? Το sportsdevil παντως ειναι το ιδανικοτερο για αθλητικα.

Δημοσ.

παιδιά μπορεί να μου δώσει κάποιος σας παρακαλώ εναν updated οδηγό για το πως θα δουλέψει το ριμάδι το kodi οσο αφορά τα streams?

με ενδιαφέρουν κυρίως αθλητικά και ταινίες(ταινίες υπάρχουν σε ποιότητα που να βλέπεται και να μπορώ να βάλω ελληνικούς ή αγγλικούς υπότιτλους?)

μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος πως να το κάνω όλο αυτό βήμα βήμα σας παρακαλώ?

το kodi θα μπεί στο Raspi οπότε αν παίζει κάποιο ρόλο η έκδοση του kodi/open elec πείτε μου ώστε να ξέρω ποια να φλασάρω.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ελληνικα παιδικα εχει το hellenic tv απο το repo του lambda, στην επιλογη cartoons. Τις οδηγιες για το sports-a-holic που τις διαβασες? Το sportsdevil παντως ειναι το ιδανικοτερο για αθλητικα.

αυτο ειναι το προβλημα σχετικά με το sports a holic,δεν ξερω πως να το εγκαταστήσω..

βρήκα αυτό αλλα δεν μπορώ https://streamboxlive.wordpress.com/sports-a-holic/

Δημοσ.

Ανακάλυψα το Kodi προ μιας εβδομάδας και πραγματικά σώθηκα. Τέλος και τα downloads και τα torrents και όλα. Έχω βάλει μόνο Genesis γιατί θέλω μόνο ταινίες και σειρές. Έβαλα και ένα remote control στο κινητό και τέλος!

Απλά επειδή δεν το είδα να αναφέρεται πουθενά, ήθελα να δώσω ένα μικρό tip σε όσους ασχολούνται με το Genesis. Μέσω τον ρυθμίσεων στο tab Accounts, συμπληρώστε μέσα στο πεδίο IMDB το IMDB username που έχετε. 

Μόλις το κάνετε αυτό ότι επιλέγετε στο "add to watchlist" μέσω του IMDB, μπορείτε να το βρίσκετε αυτόματα μέσα στο MyGenesis. Κάνει αυτόματο διαχωρισμό αν είναι ταινία ή σειρά και το βρίσκετε στο ανάλογο μενού.

Οπότε όταν μου λέει κάποιος δες την τάδε ταινία, απλά μπαίνω στο IMDB από το κινητό μου, την βρίσκω, πατάω add to watchlist και τέλος. Μόλις πάω σπίτι είναι εκεί και με περιμένει.

Ψάξτε το λίγο αξίζει. Και αν έχετε απορίες ρωτήστε.

Προσοχή: Δεν καταχωρείτε το IMDB username που κάνατε εγγραφή αλλά το username που φαίνεται πάνω στο url. Πχ: ur60539874

yatse εχεις η το kore?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...