dmpatanis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγω τι να κανω θα πρεπει να ξαναπερασω το kodi απο την αρχη
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγω τι να κανω θα πρεπει να ξαναπερασω το kodi απο την αρχη Δοκίμασε να πας από τη διαχείριση εφαρμογών και να απεγκαταστήσεις την νέα έκδοση ή αν έχει επιλογή, να επιστρέψεις στην αρχική έκδοση. Υπάρχει όμως ένα θέμα. Το 15 είναι πλέον αρκετά παλιό και δεν ξέρω αν το υποστηρίζουν πλέον τα addons. Κάτι είχε πει πριν ο jim_p νομίζω για ασυμβατότητες. Αν γνωρίζεις να μπεις στα αρχεία της συσκευής και να διαγράψεις το kodi ή το addon που έχει πρόβλημα. Αλλιώς διέγραψε το και πέρασε το από την αρχή ή κάνε επαναφορά όλης της συσκευής, αν δεν έχεις κάτι άλλο που να σε απασχολεί.
dmpatanis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Υπαρχει καποιος οδηγος γιατι το ειχα παρει ετοιμο.
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Υπαρχει καποιος οδηγος γιατι το ειχα παρει ετοιμο. για να αφαιρέσεις το kodi; Πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, βρίσκεις το kodi, κανεις clear cache και μετα απεγκατασταση. Μετα μπαίνεις στο playstore, βρίσκεις το kodi και το εγκαθιστάς Μετα αρχίσεις τις εγκαταστάσεις addons, κλπ
dmpatanis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Και ποια εκδοση να περασω την τελευταια η καποια πιο παλια??
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 τι εννοεις παλια; Την 15 ξέχασε την Η 16 ειναι στα φορτε της αλλά παει σιγα σιγα για κατάρτηση απο την 17 Εγω στα μηχανήματα μου εχω και την 17 αλλά και την 16 (μεσω forks) Οποια σε βολέυει. Επειδή σε κόβω οτι δεν το εχεις τρελά με την τεχνολογία, βάλε την 16 γιατί με τις αλλαγές στη 17 σε βλέπω να αλλάζεις θρησκεία. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεις να δοκιμάσεις και τις δυο και να δεις ποια σε βολευει
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Βασικά και το 17 με το confluence skin είναι σχεδόν ίδιο με την 16.
kostasbm Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Γίνεται να κάνουμε τίποτα για τα λινκς των παρόχων του Exodus που πετάνε σφάλματα; Δηλαδή το openload λέει μπες και κάνε pair την Ip σου κάθε φορά. Γίνεται αυτόματα αυτό ή δεν μπορούμε να το αποφύγουμε; Επίσης το torba μερικές φορές λέει να επισκεφτούμε το trackmyshows.tv... Τί είναι αυτό; Dead Link; οπως εισαι πας πισω ενα η 2 κλικ στα tools - providers και ξετσεκαρεις τον συγκεκριμενο-ους αυτο εχω κανει και φορτωνει πολυ γρηγοροτερα αφου αποφευγει τους αργους-χαλασμενους - πεθαμενους providers
Lolarikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 οπως εισαι πας πισω ενα η 2 κλικ στα tools - providers και ξετσεκαρεις τον συγκεκριμενο-ους αυτο εχω κανει και φορτωνει πολυ γρηγοροτερα αφου αποφευγει τους αργους-χαλασμενους - πεθαμενους providers Ποιους έχεις κρατήσει;
kostasbm Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 απλα οταν φορτωνει κοιταζω ποιος provider ειναι αργος και τον ξετσεκαρω θα κοιταξω να δω και θα σου πω.....εχω σιγουρα 3 ομως αν φυγεις απο exodus και πας bubbles πχ πρεπει να κανεις τη ρυθμιση και σε αυτον ξεχωριστα ...θα δεις μεγαλη διαφορα
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δε χρειάζεται να κάθεσαι να ψάχνεις ποιος/ποιοι providers καθυστερούν και να τους ξετσεκάρεις. Πήγαινε απλά στις ρυθμίσεις του exodus (ή οποιουδήποτε addon που δουλεύει με providers) και βρες στην 1η καρτέλα (general) την επιλογή για providers timeout. Συνήθως είναι στο 30 (too much), εγώ το βάζω στο 10. 1
Lolarikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ναι και γω 15 sec το χω. Στα 15 έχει διανύσει κάπου ενενήντα κάτι τα εκατο συνήθως οπότε δεν χάνεις κάτι ουσιαστικό.
VasKag Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εχει παρατηρησει κανεις προβληματα στο exodus τις τελευταιες μερες? Σε αρκετες σειρες ενω βρισκει providers δεν παιζει. Ενω αλλες φορες δεν βρισκει καθολου.
SupaCoopa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Τι συνεβει αραγε και ο Seo Michael αφαιρεσε απο το blog του ολες τις αναρτησεις και ενημερωσεις για τα add-on του Kodi; Για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε σημερα με το SportsDevil...
Προτεινόμενες αναρτήσεις