Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερουμε πως μπορει να αλλαχτει ο δισκος που γρφονται οι τανιες,σειρες κλπ?

o c ειναι ssd και δεν κανει

μονο για τους υποτιτλους βρηκα επιλογη δισκου και ρυθμισεις το εχω στο ειδικος

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

KODI XBMC 14.2 RC1 και ελληνικοί υπότιτλοι?

Δεν μπορώ να βρω υπότιτλους σε τίποτα από Subtitles.gr & Greeksubtitles.eu. Δεν μου δίνει και καμιά άλλη σελίδα για να κατεβάζει.

Δημοσ.

Και το opensubtitles εχει ελληνικους υποτιτλους. Βασικα, απο τοτε που βγαλανε το subs4free.com, στη μεταβαση απο 12.3 σε 13.0 δηλαδη, μονο το opensubtitles αξιζει αν θες ελληνικους υποτιτλους.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε φρεσκια εγκατασταση kodi σε λαπτοπ με 7 εχω το εξης προβλημα.

Δεν δειχνει εικονα σε ΚΑΝΕΝΑ βιντεο, ασχετως αν ειναι τοπικο ή απο plugin. Οι υποτιτλοι και ο ηχος παιζουν κανονικοτατα.

Για πειτε καμια ιδεα...

Σκεφτηκα πως μπορει να του λειπει καποια library του directx 9, αλλα αφησα τον installer να το βαλει "ολο" (σε εισαγωγικα γιατι δεν ξερω ποσο πληρες ειναι αυτο που βαζει).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιο addon για να δούμε nova ή otetv κανάλια; Από που βλέπουμε ελληνικούς αγώνες;

Επίσης πως αλλαζουμε σε hd τις ταινιες και τις σειρες; Ολες σε sd μου τις βγαζει...

Δημοσ.

Addon για otetv/nova από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει.. Επισήμως και δωρεάν τουλάχιστον..

Επίσης, τι εννοείς να ΑΛΛΑΞΕΙΣ τις ταινίες σε HD; Υπάρχουν HD streams, υπάρχουν και SD streams. Ψάξε στο Genesis, έχει αρκετό πράμα σε HD. Ειδικά σε καινούριες σειρές (πχ εγώ βρήκα για Homeland και House of Cards από αυτές που παρακολουθώ) βρήκα και σε FullHD...

Δημοσ.

Addon για otetv/nova από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει.. Επισήμως και δωρεάν τουλάχιστον..

Επίσης, τι εννοείς να ΑΛΛΑΞΕΙΣ τις ταινίες σε HD; Υπάρχουν HD streams, υπάρχουν και SD streams. Ψάξε στο Genesis, έχει αρκετό πράμα σε HD. Ειδικά σε καινούριες σειρές (πχ εγώ βρήκα για Homeland και House of Cards από αυτές που παρακολουθώ) βρήκα και σε FullHD...

Οκ thanks. Ελληνικους αγωνες ποδοσφαιρου και μπασκετ μπορουμε να δουμε απο καπου;

Δημοσ.

Όχι, δεν έχω ψάξει πολύ κιόλας είναι η αλήθεια, μιας και συνήθως βλέπω μέσω NovaGO στο τάμπλετ..

Δημοσ.

Και κατι ακομα. Το kodi ταλαιπωρει πολυ τα laptop; Εχω ενα acer 6935g fullhd με bluray player του 2009. Το επιβαρυνει πολυ ή να βλεπω αβερτα; Αν συνδεθει με τηλεοραση επιβαρυνεται ακομα περισσοτερο ή δεν παιζει ρολο;

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοείς το "ταλαιπωρεί", αλλά αφού το έχεις, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις..

Δημοσ.

το tvmc ειναι πιο ελαφρια εκδοση του kodi? εχει προεγκατεστημενα καποια ρεπος

βρηκα και το spmc αν εχει κανενας ιδεα τι ειναι καλυτερο και πιο ελαφρύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το tvmc και το spmc ειναι custom builds του kodi με συγκεκριμενα repos και προσθετα προεγκατεστημενα. Δεν βλεπω καποιο λογο που τα κανει πιο ελαφρια ή πιο πρακτικα απο το μαμα kodi με τα ιδια πραγματα εγκατεστημενα.

Επεξ/σία από jim_p
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...