Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα την μεταφορά από XBMC σε Kodi και χάθηκε ότι επιλογή είχα κάνει. Επανέφερα τα περισσότερα, αλλά θα χρειαστώ λίγη βοήθεια σε 1-2 πραγματάκια.

1. Στο MPC:HC έχω τη δυνατότητα να πω στο πρόγραμμα, σε ποιο κανάλι να στέλνει τον έκαστο ήχο. Θα ήθελα να είχα τις φωνές (όπου πάνε στο Center) ΚΑΙ στο Center και στα 2 Front sattelites.

2. Στο XBMC η μουσική σταματούσε μονάχα όταν έκανα κλικ στην αναπαραγωγή ταινίας, με το που την σταματούσα, συνέχιζε το Winamp να παίζει καπάκια. Έκλεισα ότι GUI ήχο, το πρόγραμμα δε βγάζει τσιμουδιά.. αλλά η μουσική κόβεται και επανέρχεται υπό ανύποπτο χρόνο. Έψαξα και βρήκα την επιλογή που αφήνει inaudible noise μετά από κάθε Video/Movie για να κρατάει το ηχοσύστημα ενεργό. Audio Outpit / Keep Audio Device Alive / Off.

3. Παίζω με μια ASUS XONAR DS, συνδεδεμένη με Z5500 μέσω οπτικού jack, και το πανελάκι μου είναι μόνιμα DTS Digital Signal. Ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις ήχου (με μόνη εξέρεση το το οποίο είναι λάθος, αλλά personal taste); Να ανεβάσω sample rate λ.χ. κτλπ

Δε μου έρχεται κάτι άλλο atm. Αλλά θα 'ρθει, να ανησυχείτε.

4. Δεν λειτουργούν τα Ελληνικά subs. Όλα εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα.  Ty jim_p!

5. Κάθε φορά όταν το ανοίγω, μου βγάζει ένα Forecast πίνακα.. φυσικά άδειο. Έχω πάει στα addons, έχω φάει τον τόπο γενικά, δεν μπορώ να το βγάλω απ' την εκκίνηση. Ή και γενικά, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ο καιρός εκεί, απλά ήθελα να δω αν λειτουργεί και κάπως κόλλησε.

Ελάτε τρία έμειναν και σπάω.. Το σημαντικότερο όλων είναι το 1 και αν δε το λύσω εδώ, δε βλέπω να το λύνω και ποτέ, fyi.

Δημοσ.

Για το 3, υπαρχουν σχετικες επιλογες στο settings > system > audio output > output configuration > fixed και απο κατω επιλεγεις το sampling rate που θες, απο 44,1 μεχρι 192 kHz. Λιγο πιο κατω εχει και κατι που λεει resample quality.

Για το 5. Για να δουλεψει το οποιοδηποτε widget εχει το εκαστοτε skin για τον καιρο πρεπει να ειναι ρυθμισμενος ο ιδιος ο καιρος. Settings > weather > κανεις εγκατασταση ενα απο τα 5-6 services για τον καιρο > το επιλεγεις προς χρηση > settings > βρισκεις την/τις τοποθεσια/ες που θες και την/τις οριζεις εκει.

Για το 1 δεν υπαρχει σχετικη ρυθμιση απ' οσο εψαξα, ουτε με το προσθετο kodi audio mixer.

• Like 1
Δημοσ.

Μια λύση για το πρώτο να σου πω ποια φαντάζομαι πως είναι;
Να κάνω αναπαραγωγή των βίντεο μέσω του MPC μέσα στο XBMC(Kodi). Άκουσα πως γίνεται, βρώμες;

Δημοσ.

GRATZ!

Έφτιαξα weather και το άφησα, έβαλα 192khz & high (όπως τα είχα, αν δεν έχει κάτι άλλο να επηρεάζει), τα αλαμπουρνέζικα επίσης τα έφτιαξες, και το SVP/MPC το παράτησα απλά. :P

Δημοσ.

Παιδιά, πρόσφατα εγκατέστησα το kodi στο pc(windows), στο laptop (mac) και σε δύο κινητά (ios-android) και για λίγο καιρό έπαιζε μια χαρά. Πρόσθεσα αρκετά add-ons και έβλεπα ταινίες, σειρές, αθλητικά live κλπ.

Εδώ και λίγες μέρες όμως, ότι και να προσπαθώ να ανοίξω μου βγάζει σφάλμα no stream available και δεν ανοίγει τίποτα.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ; Είναι γενικό πρόβλημα ή έκανα εγώ κάτι που πρέπει να διορθώσω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λινκ για sportsdevil? μιας και αυτο λειπει μονο για να ειναι πληρης

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ.

@kostakiss

Αυτο που δινεται εδω. Ειναι η τελέυταια επισημη εκδοση sportsdevil (1.8.8) συν καποια patches για να συνεχιζει να δουλευει.

https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-sportsdevil-on-xbmc/

@bakchr

Μηπως εχεις ορισει καποιον proxy? Εδω κανενα προβλημα με hellenic tv, genesi\s, sportsdevil και laola. Αλλα πραγματα που απαιτουνε ιντερνετ σου δουλευουν κανονικα? Μπορεις πχ να κατεβασεις προσθετα?

Δημοσ.

Κι εγώ έβαλα πρόσφατα αυτήν την έκδοση του sportsdevil που προτείνει ο φίλος και είναι η πιο πλήρης από όσες κυκλοφορούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...