Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AceStream, πολυ καλυτερο απο το PopCorn, εχεις την δυνατοτητα να δεις τα torrents ταινιες χωρις να τις κατεβασεις καν.

φίλος το popcorn δεν θέλει να κατεβάσει για να παίξει , μόνο σε android σε δίνει αυτήν την επιλογή και προσοχή γιατί υπάρχουν και τα alternative popcorn sites  ..

thanks φιλος 

το repo του οδηγού που έλεγε οτι ειναι MUST HAVE δεν μπορούσα να βρώ  Bstrdsmkr’s Repository

υπάρχει καμιά λίστα με το τη περιλαμβάνει το κάθε repo για να μην τα κάνω εγκατάσταση όλα και χαθώ ??

ποιο repo να βάλω για να εχω live streaming ελληνικούς και ξένους αγώνες???

τα live streaming κανάλια παίζουν συνέχεια ή ανοίγουν λίγο πρίν τον κάθε αγώνα όπως κάποιες ιστοσελίδες με live streaming

τα gotham,helix, frodo τη είναι ????? κατι σαν το fusion?????

θα κάνω δουλειά με το Raspberry Pi 2 ??? ή να δω κάτι σε mini pc???

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-Z64W-Windows-TV-Box-Mini-PC-Intel-Z3735F-64-BIT-Windows-8-1-Quad-Core-2G-RAM-32G-ROM-XBMC-KODI-Bluetooth-Black-340937.html

sorry αλλα είμαι εντελώς άσχετος 

αν θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά για player γιατί δεν κοιτάς κάτι σε τέτοιο

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Meta-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-H-265-Bluetooth-SATA-OTA-DLNA-336152.html

με το οποίο μπορείς να βάλεις και ubuntu αν θέλεις αλλά υπάρχει και η ποιο οικονομική λύση με αυτό

http://www.geekbuying.com/item/MXIII-Amlogic-S802-Quad-Core-2-0GHz-Android-4-4-2-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-2G-8G-Built-in-XBMC-Dual-Band-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-Miracast-DLNA-330455.html

με το οποίο μπορείς (αν δεν θέλεις να έχεις το android) να περάσεις openelec και πίστεψέ με το μηχάνημα πετάει (με openelec -boot time λιγότερο από 8"-απλά έχει κάποια μικρά θεματάκια τα οποία τα λύνουν με κάθε αναβάθμιση )

ποιό πολλά + σε media player με android  γιατί μπορείς να έχεις και άλλα προγράμματα όπως popcorntme , hdcinema,ace strwamer,showbox κλπ

Δημοσ.

Έκανα την μεταφορά από XBMC σε Kodi και χάθηκε ότι επιλογή είχα κάνει. Επανέφερα τα περισσότερα, αλλά θα χρειαστώ λίγη βοήθεια σε 1-2 πραγματάκια.

1. Στο MPC:HC έχω τη δυνατότητα να πω στο πρόγραμμα, σε ποιο κανάλι να στέλνει τον έκαστο ήχο. Θα ήθελα να είχα τις φωνές (όπου πάνε στο Center) ΚΑΙ στο Center και στα 2 Front sattelites.

2. Στο XBMC η μουσική σταματούσε μονάχα όταν έκανα κλικ στην αναπαραγωγή ταινίας, με το που την σταματούσα, συνέχιζε το Winamp να παίζει καπάκια. Έκλεισα ότι GUI ήχο, το πρόγραμμα δε βγάζει τσιμουδιά.. αλλά η μουσική κόβεται και επανέρχεται υπό ανύποπτο χρόνο.

3. Παίζω με μια ASUS XONAR DS, συνδεδεμένη με Z5500 μέσω οπτικού jack, και το πανελάκι μου είναι μόνιμα DTS Digital Signal. Ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις ήχου (με μόνη εξέρεση το το οποίο είναι λάθος, αλλά personal taste); Να ανεβάσω sample rate λ.χ. κτλπ

Δε μου έρχεται κάτι άλλο atm. Αλλά θα 'ρθει, να ανησυχείτε.

Πέρα από όλα αυτά τα αναπάντητα.. παρατήρησα επίσης πως:

4. Δεν λειτουργούν τα Ελληνικά subs. Όλα εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα. 

Δημοσ.

Για το 4 μονο.

Settings > videos > subtitles > character set > greek (iso) ή greek (windows).

Αν δεν εμφανιζεται η επιλογη character set, κανεις κλικ κατω αριστερα που λεει level και το αλλαζεις σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο basic.

Με αυτη την αλλαγη ισως να σου βγαλει στο settings > system > audio output αυτα που ρωτας παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί χρειάζομαι αυτό το πρόγραμμα...

αν δεν βλέπεις ταινίες σειρές αθλητικά μουσικά βίντεο ντοκιμαντέρ ή δεν δουλέυεις για καμία μεγάλη εταιρία ταινιών τότε δεν σε χρειάζεται αν δεν ισχύει κάτι από αυτά Ε! όλο και κάτι θα βρεις χρήσιμο B)

Δημοσ.

Δηλαδή, πριν το xbmc δε βλέπαμε όλα τα παραπάνω; Τέλος πάντων, σόρυ για το όφτοπικ.

Για Streaming, βασικά για Streaming. Τα βλέπεις ολα τα παραπάνω χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάζεις, σε πολύ καλή ποιότητα και με δυνατότητα να κολλήσεις πάνω υπότιτλους. Πέρα απο αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αν και έχει πάααρα πολλά plugins που δεν αποκλείεται να βρεις και άλλη σημαντική για σένα χρήση.

Δημοσ.

Για desktop χρήση μετά απο καιρό καταντάει κουραστικό το UI του XBMC-Kodi. Άσε που άμα η γραμμή σου δεν είναι καλή στο streaming (δεν μιλάω για youtube) κολλάει όλη την ώρα το stream. 

Δημοσ.

Για Streaming, βασικά για Streaming. Τα βλέπεις ολα τα παραπάνω χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάζεις, σε πολύ καλή ποιότητα και με δυνατότητα να κολλήσεις πάνω υπότιτλους. Πέρα απο αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αν και έχει πάααρα πολλά plugins που δεν αποκλείεται να βρεις και άλλη σημαντική για σένα χρήση.

Το popcorn time δεν κάνει;

Δημοσ.

Το popcorn time δεν κάνει;

Κάνει αλλα το popcorn time "πέφτει" εύκολα, + οτι το XMBC είναι το ίδιο λειτουργικό σε pc, android tablets και tvboxes. Οι εκδόσεις του Popcorn για όλες τις άλλες πλατφόρμες πέρα απο πισί είναι χάλι. + τα αθλητικά + πολλά plugins για συγκεκριμένο περιεχόμενο(ελληνικές σειρές, καρτούν, Twitch και δεν ξέρω εγώ τι άλλο)

Δημοσ.

παιδια καλησπερα! 

αγορασα μια καινουρια τηλεοραση και θελω να δω τι λεει το 3d. εχω 1-2 ταινιες σε iso. μπορω να δω 3d αμα τις παιξω μεσω kodi (xbmc)?

τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? γιατι ξεκιναει και μου τις παιζει κανονικα σε 2d. και η τηλεοραση μου δινει επιλογη μονο για 2d -> 3d σαν να ειναι απλη η ταινια....

πρεπει να βρω αλλο προγραμμα μηπως? εχετε να προτεινετε καποιο?

ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα! 

αγορασα μια καινουρια τηλεοραση και θελω να δω τι λεει το 3d. εχω 1-2 ταινιες σε iso. μπορω να δω 3d αμα τις παιξω μεσω kodi (xbmc)?

τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? γιατι ξεκιναει και μου τις παιζει κανονικα σε 2d. και η τηλεοραση μου δινει επιλογη μονο για 2d -> 3d σαν να ειναι απλη η ταινια....

πρεπει να βρω αλλο προγραμμα μηπως? εχετε να προτεινετε καποιο?

ευχαριστω!

δεν παίζει 3d iso,μόνο side by side ή over/under

Δημοσ.

Για βοηθά με λίγο ακόμα... Πρέπει να εχω καποιο mkv ας πούμε που στα screenshots να έχει αυτό που λες; να βλέπω την εικόνα σε 2 κομμάτια; είτε πάνω κάτω είτε δεξια αριστερά; Πώς αλλιώς μπορώ να ξέρω ότι θα παίξει κάποιο αρχείο;

Τα iso παίζουν με άλλο πρόγραμμα;

Δημοσ.

Για βοηθά με λίγο ακόμα... Πρέπει να εχω καποιο mkv ας πούμε που στα screenshots να έχει αυτό που λες; να βλέπω την εικόνα σε 2 κομμάτια; είτε πάνω κάτω είτε δεξια αριστερά; Πώς αλλιώς μπορώ να ξέρω ότι θα παίξει κάποιο αρχείο;

Τα iso παίζουν με άλλο πρόγραμμα;

ναι,για 3d iso powerdvd,TMT

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...