micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 τι εινε το trakt.tv??? και τι μπορω να κανω με αυτο>> θα λέιτουργησουν οι υποτιτλοι με το 123?? και πως βαζω το 123 στο tract?? Σήμερα το δοκίμασα το 123 στο 17 και βρήκε κανονικά υπότιτλους στο opensubtitles και τους κατέβασε κανονικά τους υπότιτλους για το suicide squad. Το addon δεν υποστηρίζει trakt ούτε υπότιτλους μέσα από τις δικές του ρυθμίσεις. 1
imoaix Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εκει που ειχαμε 2 υπηρεσιες υποτιτλων τωρα τπτ subtitles.gr δεν δουλευει κ δεν μπορεις να το εγκαταστησεις οταν το βγαλεις opensubtitles.org παρολο που εχω κανει λογαριασμο βγαζει error opensubtitles.org by opensubtitles δεν βρισκει τπτ τι κανουμε? 2
Dinos dvs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το subtitles.gr δεν δουλευει κ δεν μπορεις να το εγκαταστησεις Ούτε από το specto. Υπάρχει καμία λύση?
cyrax2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το subtitles.gr δεν δουλευει και παλι και εσυ λες οτι κατεβαζει κανονικα υποτιτλους?? τα ιδια και σε μενα κανει subtitles.gr δεν δουλευει κ δεν μπορεις να το εγκαταστησεις οταν το βγαλεις opensubtitles.org παρολο που εχω κανει λογαριασμο βγαζει error 1
Dinos dvs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αν πάς εγκατάσταση από αποθετήριο/υπότιτλοι..... Δεν πάρχει κάν το subtitle.gr για να το κάνεις εγκατάσταση
cyrax2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 να κανω μια ερωτηση τοτε πως λεει ο αλλος οτι Σήμερα το δοκίμασα το 123 στο 17 και βρήκε κανονικά υπότιτλους στο opensubtitles και τους κατέβασε κανονικά τους υπότιτλους για το suicide squad. και ο αλλος λεει οτι Όχι δεν βρίσκει υπότιτλους, το δοκίμασα κι εγώ μόλις. Είναι αυτό που είπε ο dancer_69 μάλλον τα ονόματα των αρχείων όπως έχουν ανέβει είναι άσχετα και δεν καταλαβαίνει το addon τι να ψάξει. Ούτε με manual search βρήκε κάτι. Δεν καταλαβαίνω εφόσον λειτουργούν τα άλλα addons τι παραπάνω θα βρεις στο 123movies. ο ενας λεει οτι δεν το δοκίμασα το 123 στο 17 και βρήκε κανονικά υπότιτλους στο opensubtitles και τους κατέβασε κανονικά τους υπότιτλους για το suicide squad. και ο αλλος λεει οτι Όχι δεν βρίσκει υπότιτλους, το δοκίμασα κι εγώ μόλις. Είναι αυτό που είπε ο dancer_69 μάλλον τα ονόματα των αρχείων όπως έχουν ανέβει είναι άσχετα και δεν καταλαβαίνει το addon τι να ψάξει. Ούτε με manual search βρήκε κάτι. Δεν καταλαβαίνω εφόσον λειτουργούν τα άλλα addons τι παραπάνω θα βρεις στο 123movies
Dinos dvs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εκει που ειχαμε 2 υπηρεσιες υποτιτλων τωρα τπτ subtitles.gr δεν δουλευει κ δεν μπορεις να το εγκαταστησεις οταν το βγαλεις opensubtitles.org παρολο που εχω κανει λογαριασμο βγαζει error opensubtitles.org by opensubtitles δεν βρισκει τπτ τι κανουμε?
Elmago1925 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Kαλησπερα στο φορουμ αποψε παρατηρησα οτι υπαρχει θεμα με τους υποτιτλους..Εχω περασμενα opensubtitles και subtitles.gr Στο πρωτο μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο ενω τα χω ηδη περασμενα (το ανεφερε και ενας φιλος πιο πανω) και το subtitles.gr βρισκει υποτιτλους μονο σε σειρες και οχι σε ταινιες.Τι εχει παιχτει? Εχουμε καμια λυση? Ευχαριστω εκ των προτερω
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τι να σας πω ρε μάγκες. Εμένα μου δουλεύει και το subtitles.gr και μου κατεβάζει το 123. Το παρακάτω screen είναι από το 123 που παίζει το taboo 3o επεισόδιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να σας κοροϊδεύω και να ανεβάζω screens από άλλο addon.
Elmago1925 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τι να σας πω ρε μάγκες. Εμένα μου δουλεύει και το subtitles.gr και μου κατεβάζει το 123. Το παρακάτω screen είναι από το 123 που παίζει το taboo 3o επεισόδιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να σας κοροϊδεύω και να ανεβάζω screens από άλλο addon. στις σειρες παιζει.στις ταινιες οχι!
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλά μιλάμε ότι να 'ναι... Αν δειτε παραπάνω είπα ότι το δοκίμασα στο suicide squad και όντως μου είχε βγάλει υπότιτλους. Τώρα που το δοκιμάζω με το now you see me 2 δε βρίσκει τίποτα και όχι μόνο αυτό, βγάζει και σφάλματα το opensubtitles. Το δοκίμασα και στο phoenix και πάλι δε βρίσκει υπότιτλους.
Dinos dvs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και εμένα ακριβώς το ίδιο φίλε micos000. Δεν βρίσκει τίποτα. ...μέχρι Τις 20.00 που έβλεπα μια σειρά όλα Όκ. ...μετά τίποτα. ...
p4n0s86 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι έχει παιχτεί σίγουρα. Έβαλα το απόγευμα το Kodi σ' ένα φίλο και δεν έβρισκε καν το Subtitles.gr. Δεν το είχα καταλάβει ότι αφαιρέθηκε και έψαχνα μια ώρα σαν το χαζό γιατί δεν το εμφανίζει. Μετά δοκίμασα όλα τα OpenSubtitles.org και έβγαζαν error. Άντε τώρα να δικαιολογηθείς ότι ξέρεις τι κάνεις κι ότι ο φίλος σου είναι απίστευτα γκαντέμης και να σε πιστέψει. 2
jogatore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα ελεγα να μεινετε στο 16.1 που εχει τους υποτιτλους. Το 17 που δοκιμαζω δεν εχει subtitles.gr ουτε και subsz.
veteranos123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα ελεγα να μεινετε στο 16.1 που εχει τους υποτιτλους. Το 17 που δοκιμαζω δεν εχει subtitles.gr ουτε και subsz. Στο 16,1 βρίσκει μόνο στις ταινίες υπότιτλους. Το δοκίμασα πριν λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις