micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ωραια λοιπον.Οποτε κανω fresh start το kodi,μετα περναω το fusion και μετα βαζω τα subztv και subtitles.gr. Σωστα; Από το fusion θα βάλεις το exodus και από το repository του kodi (το έχει default) θα βάλεις τους υπότιτλους. Είναι το ποιο βασικό στήσιμο. Μετά αν θέλεις ψάχνεις για περισσότερα addons. ξενα καναλια πως μπορουμε να δουμε? εχω εγκαταστησει τα προσθετα cloud navi-x αλλα μου βγαζουν σφαλμα μολις τα κλικαρω Δοκίμασε το ultimate iptvm, ίσως σε καλύψει. Σε android συσκευή βάλει το e-doctor iptv (θέλει και το iptv core και mx player)
georgeγ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε το ultimate iptvm, ίσως σε καλύψει. Σε android συσκευή βάλει το e-doctor iptv (θέλει και το iptv core και mx player) αν και δεν εχει ανοιξει ακομα (ειναι απασχολημενο λεει) ουτε μαλλον ανηκει στην κατηγορια που εψαχνα... τουλαχιστον δουλευει ειμαι σε καλο δρομο ευχαριστω για την βοηθεια..τα cloud navi x πως τα σβηνω?
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ότι addon θέλεις να σβήσεις κάνεις δεξί κλικ πάνω του->πληροφορίες πρόσθετου και πατάς Απεγκατάσταση.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Από το fusion θα βάλεις το exodus και από το repository του kodi (το έχει default) θα βάλεις τους υπότιτλους. Είναι το ποιο βασικό στήσιμο. Μετά αν θέλεις ψάχνεις για περισσότερα addons. Εγινε φιλε μου.Σε ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δες αν θέλεις και τον παρακάτω οδηγό https://howtomediacenter.com/en/tutorial-how-to-enable-automatic-subtitles-on-kodi/ Ειδικότερα εκεί που ρυθμίσεις τους υπότιτλους ώστε να επιλέγει μόνο Ελληνικούς. Το επίπεδο ρυθμίσεων πρέπει να είναι στο Ειδικό.
georgeγ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 τελικα αυτο ακριβως εψαχνα (αρχικα επειδη το ειδα στην κατηγορια adult νομισα θα εχει τσοντες ) ειναι τεραστιο και θελει εβδομαδες να το εξερευνησω thanks
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τελικα παιδια εγω βρηκα την ευκολοτερη λυση. Θα βαλω την εξης αγγελια. ''Ζητειται ατομο που να γνωριζει πληρης απο kodi για να μου το στησει ετσι οπως το θελω''. Τιμη συζητησιμη! Εμα....Δεν γινεται αλλιως!!!!!!!!
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τελικα παιδια εγω βρηκα την ευκολοτερη λυση. Θα βαλω την εξης αγγελια. ''Ζητειται ατομο που να γνωριζει πληρης απο kodi για να μου το στησει ετσι οπως το θελω''. Τιμη συζητησιμη! Εμα....Δεν γινεται αλλιως!!!!!!!! https://www.youtube.com/user/dimitrology/videos Αν ξέρεις αγγλικά (αν και παλεύεται και χωρίς να ξέρεις αν κάνεις ότι κάνει), θα βρεις πάρα πολλά βίντεο για να σε βοηθήσουν και για το 16.1 και για το 17. Είτε builds, είτε μεμονωμένα addons και πως τα βάζεις. Είναι Έλληνας αλλά δεν έχει κάνει οδηγούς και στα ελληνικά. Αν και παραμένει το ερωτηματικό στην περίπτωση σου, επειδή το θες για Mac.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ok θα το προσπαθησω.Σε ευχαριστω!
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 επειδη ξαναναφερθηκε το alluc, αυτος ακομα να στειλει το mail ενεργοποιησης του λογαριασμου, του εστειλα και 3-4 emails και τιποτα ο τυπος, οτι ναναι...
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 επειδη ξαναναφερθηκε το alluc, αυτος ακομα να στειλει το mail ενεργοποιησης του λογαριασμου, του εστειλα και 3-4 emails και τιποτα ο τυπος, οτι ναναι... Στα spam (ανεπιθύμητα) email σου κοίταξες; Εμένα αμέσως μου το έστειλε.
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ναι, κοίταξα κι εκεί, υπάρχει και θέμα στο forum του kodi ότι καθυστερεί να στείλει εμένα δεν μου ήρθε ποτέ παρά τα επανειλημμένα email που έστειλα δεν απάντησε κανείς
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μολις ειδα οτι το burst ενημερωθηκε σε 0.3.0 απο upstream, αλλα δεν θελει να ενημερωθει με τιποτα εδω. Το εβγαλα για να το ξαναβαλω με το χερι, τιποτα, λεει απλα installation failed.
dancer_69 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ok θα το προσπαθησω.Σε ευχαριστω! κι αν θέλεις ελληνικά tutorials κλπ: http://osarena.net/search/node/kodi 1
SupaCoopa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ξενα καναλια πως μπορουμε να δουμε? εχω εγκαταστησει τα προσθετα cloud navi-x αλλα μου βγαζουν σφαλμα μολις τα κλικαρω Βαλε το FTV που δινει (εκτος των αλλων) σχεδον ολα τα επιγεια καναλια της Αγγλιας - BBC, ITV, Channel 4 κλπ. Προσεξε να βαλεις στα settings του addon την επιλογη "Low Quality", οπως λεει στο link που σου εδωσα, αλλιως δεν θα παιξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις