Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια λοιπον.Οποτε κανω fresh start το kodi,μετα περναω το fusion και μετα βαζω τα subztv και subtitles.gr.

Σωστα;

Από το fusion θα βάλεις το exodus και από το repository του kodi (το έχει default) θα βάλεις τους υπότιτλους. Είναι το ποιο βασικό στήσιμο. Μετά αν θέλεις ψάχνεις για περισσότερα addons.

ξενα καναλια πως μπορουμε να δουμε?

εχω εγκαταστησει τα προσθετα cloud navi-x αλλα μου βγαζουν σφαλμα μολις τα κλικαρω :mad: :shock: :devil:

Δοκίμασε το ultimate iptvm, ίσως σε καλύψει.

Σε android συσκευή βάλει το e-doctor iptv (θέλει και το iptv core και mx player)

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε το ultimate iptvm, ίσως σε καλύψει.

Σε android συσκευή βάλει το e-doctor iptv (θέλει και το iptv core και mx player)

αν και δεν εχει ανοιξει ακομα (ειναι απασχολημενο λεει) ουτε μαλλον ανηκει στην κατηγορια που εψαχνα... τουλαχιστον δουλευει :-) ειμαι σε καλο δρομο

ευχαριστω για την βοηθεια..τα cloud navi x πως τα σβηνω?

Δημοσ.

Από το fusion θα βάλεις το exodus και από το repository του kodi (το έχει default) θα βάλεις τους υπότιτλους. Είναι το ποιο βασικό στήσιμο. Μετά αν θέλεις ψάχνεις για περισσότερα addons.

Εγινε φιλε μου.Σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Δες αν θέλεις και τον παρακάτω οδηγό

https://howtomediacenter.com/en/tutorial-how-to-enable-automatic-subtitles-on-kodi/

Ειδικότερα εκεί που ρυθμίσεις τους υπότιτλους ώστε να επιλέγει μόνο Ελληνικούς. Το επίπεδο ρυθμίσεων πρέπει να είναι στο Ειδικό.

Δημοσ.

τελικα αυτο ακριβως εψαχνα :-D (αρχικα επειδη το ειδα στην κατηγορια adult νομισα θα εχει τσοντες  :-D  :-D  :-D )

ειναι τεραστιο και θελει εβδομαδες να το εξερευνησω :confused: :-D 

thanks

Δημοσ.

Τελικα παιδια εγω βρηκα την ευκολοτερη λυση.

Θα βαλω την εξης αγγελια. ''Ζητειται ατομο που να γνωριζει πληρης απο kodi για να μου το στησει ετσι οπως το θελω''.

Τιμη συζητησιμη! :-D  Εμα....Δεν γινεται αλλιως!!!!!!!! :-D

Δημοσ.

Τελικα παιδια εγω βρηκα την ευκολοτερη λυση.

Θα βαλω την εξης αγγελια. ''Ζητειται ατομο που να γνωριζει πληρης απο kodi για να μου το στησει ετσι οπως το θελω''.

Τιμη συζητησιμη! :-D  Εμα....Δεν γινεται αλλιως!!!!!!!! :-D

https://www.youtube.com/user/dimitrology/videos

Αν ξέρεις αγγλικά (αν και παλεύεται και χωρίς να ξέρεις αν κάνεις ότι κάνει), θα βρεις πάρα πολλά βίντεο για να σε βοηθήσουν και για το 16.1 και για το 17. Είτε builds, είτε μεμονωμένα addons και πως τα βάζεις. Είναι Έλληνας αλλά δεν έχει κάνει οδηγούς και στα ελληνικά. Αν και παραμένει το ερωτηματικό στην περίπτωση σου, επειδή το θες για Mac.

Δημοσ.

επειδη ξαναναφερθηκε το alluc, αυτος ακομα να στειλει το mail ενεργοποιησης του λογαριασμου,

του εστειλα και 3-4 emails και τιποτα ο τυπος, οτι ναναι...

Δημοσ.

επειδη ξαναναφερθηκε το alluc, αυτος ακομα να στειλει το mail ενεργοποιησης του λογαριασμου,

του εστειλα και 3-4 emails και τιποτα ο τυπος, οτι ναναι...

Στα spam (ανεπιθύμητα) email σου κοίταξες; Εμένα αμέσως μου το έστειλε.

Δημοσ.

Ναι, κοίταξα κι εκεί, υπάρχει και θέμα στο forum του kodi ότι καθυστερεί να στείλει

εμένα δεν μου ήρθε ποτέ παρά τα επανειλημμένα email που έστειλα δεν απάντησε κανείς

Δημοσ.

Μολις ειδα οτι το burst ενημερωθηκε σε 0.3.0 απο upstream, αλλα δεν θελει να ενημερωθει με τιποτα εδω. Το εβγαλα για να το ξαναβαλω με το χερι, τιποτα, λεει απλα installation failed.

Δημοσ.

ξενα καναλια πως μπορουμε να δουμε?

εχω εγκαταστησει τα προσθετα cloud navi-x αλλα μου βγαζουν σφαλμα μολις τα κλικαρω :mad: :shock: :devil:

Βαλε το FTV που δινει (εκτος των αλλων) σχεδον ολα τα επιγεια καναλια της Αγγλιας - BBC, ITV, Channel 4 κλπ.

Προσεξε να βαλεις στα settings του addon την επιλογη "Low Quality", οπως λεει στο link που σου εδωσα, αλλιως δεν θα παιξουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...