Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αφου μωρε τα εσβησα ολα και περασα σε καθαρο kodi μονο το schism απο τον αδηγο που εβαλα πιο πανω.Τωρα αν δεν ειναι σωστα αυτα που γραφουν η δεν τα εχουν γραψει σωστα τι να πω;Ολα τα εκανα βημα βημα οπως ελεγε στον οδηγο.Θελω να πιστευω πως δεν ειμαι πια τοσο ηλιθιος!!!! Εχω την 17 εκδοση krypton-alpha.
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αφου μωρε τα εσβησα ολα και περασα σε καθαρο kodi μονο το schism απο τον αδηγο που εβαλα πιο πανω.Τωρα αν δεν ειναι σωστα αυτα που γραφουν η δεν τα εχουν γραψει σωστα τι να πω;Ολα τα εκανα βημα βημα οπως ελεγε στον οδηγο.Θελω να πιστευω πως δεν ειμαι πια τοσο ηλιθιος!!!! Εχω την 17 εκδοση krypton-alpha. Δεν εννοώ ότι είσαι ηλίθιος κατ' αρχήν. Έστησα το δικό μου με βάση το build του schism και είναι όλα τέλεια. Μπορεί να μην έκανες σωστή απεγκατάσταση, το kodi εγκαθίσταται κυρίως στο φάκελο AppData/Roaming (γράψε %appdata% στην αναζήτηση των windows και θα το βρεις) και όχι στα ProgramFiles. Σου είπα και πριν, αλλά δε με διαβάζεις, να δοκιμάσεις με την Release Build από εδώ https://kodi.tv/download/ η Alpha που μου λες δεν ξέρω ποια είναι. Επίσης συνεχίζεις να μη μου απαντάς για τα άλλα, αν έχεις win10, αν έχεις vpn κι αν τσέκαρες το antivirus. Αν δεν θέλεις να ξαναδοκιμάσεις όλα απ' την αρχή με τον οδηγό, ξαναβάλε για σίγουρα το 16.1 και τα άλλα παιδιά σου είπαν ποια addons να βάλεις. Θέλει περισσότερη δουλειά όμως αυτή η διαδικασία και δεν σε βλέπω πρόθυμο. Δεν σε κατηγορώ, αν είσαι αρχάριος σου φαίνονται βουνό, απ' τη στιγμή που θέλεις την ευκολία του να βάζεις και να βλέπεις, χωρίς να κατεβάζεις ταινίες, θα πρέπει να κουραστείς λίγο στο στήσιμο και να ψαχτείς αρκετά μέχρι να του πάρεις τον αέρα.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το εχω εγκαταστησει σε mac mini.Το antivirus το ειχα απενεργοποιημενο.Οσο για το vpn πως το κλεινω;Δεν ρωταω τι ειναι γιατι τοτε σιγουρα θα μου πειτε ''δεν φτανει που δεν ξερεις τι ειναι το vpn τρομαρα σου μου θες και να στησεις και kodi'' !!!!
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το εχω εγκαταστησει σε mac mini.Το antivirus το ειχα απενεργοποιημενο.Οσο για το vpn πως το κλεινω;Δεν ρωταω τι ειναι γιατι τοτε σιγουρα θα μου πειτε ''δεν φτανει που δεν ξερεις τι ειναι το vpn τρομαρα σου μου θες και να στησεις και kodi'' !!!! Συγνώμη για Mac μιλάς από χθες;;;!!!! Μη μου πεις ότι έβαζες την έκδοση των Windows σε Mac και περιμένεις να δουλέψει; Πήγαινε στο site του kodi που σου έδωσα πριν και κοίτα εκεί που λέει Mac OS X να κατεβάσεις την Release build. Το όνομα του αρχείου πρέπει να είναι kodi-17.0-Krypton_rc3-x86_64
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οχι ντε...Ειπαμε!!! Για mac κατεβασα απο Site: εδω Το 1ο κατεβασα απο πανω,οχι το Kodi v16.1 Jarvis.Λες να δοκιμασω να βαλω το Jarvis?
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οχι ντε...Ειπαμε!!! Για mac κατεβασα απο Site: εδω To Krypton είναι καινούριο ακόμη, δεν ξέρω τι παίζει με τα Mac. Δεν είναι απολύτως συμβατό ούτε καν σε άλλα Windows εκτός των 10. Είτε δοκίμασε να κατεβάσεις την Release build και να τα κάνεις απ' την αρχή, είτε ξαναβάλε την Jarvis 16.1 και χειροκίνητα μετά τα addons που σου είπαν μαζί με Subtitles.gr και AutoSubs. Να ξέρεις όμως ότι σαν αρχάριος μπορεί ξανά να μη τα καταφέρεις μέχρι να το μάθεις, προσπάθησε με υπομονή να βρεις τι φταίει, ρώτα κι εδώ στην πορεία και θα σε βοηθήσουμε, κάτι άλλο δε μπορεί να γίνει.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η εκδοση μου ειναι η v17.0 krypton-alpha. To Krypton είναι καινούριο ακόμη, δεν ξέρω τι παίζει με τα Mac. Δεν είναι απολύτως συμβατό ούτε καν σε άλλα Windows εκτός των 10. Είτε δοκίμασε να κατεβάσεις την Release build και να τα κάνεις απ' την αρχή, είτε ξαναβάλε την Jarvis 16.1 και χειροκίνητα μετά τα addons που σου είπαν μαζί με Subtitles.gr και AutoSubs. Να ξέρεις όμως ότι σαν αρχάριος μπορεί ξανά να μη τα καταφέρεις μέχρι να το μάθεις, προσπάθησε με υπομονή να βρεις τι φταίει, ρώτα κι εδώ στην πορεία και θα σε βοηθήσουμε, κάτι άλλο δε μπορεί να γίνει. Μπορει να γινει!!!!! Αμα δεν τα καταφερω και τωρα στο φερνω στο χωρο σου και μου το φτιαχνεις εσυ!!!!! Τελος τα βασανα μου!!!!
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η εκδοση μου ειναι η v17.0 krypton-alpha. Ναι σου είπα, δεν ξέρω ποια έκδοση είναι, μάλλον κάποια προηγούμενη που ήταν σε beta μορφή (δοκιμαστική). Πότε την κατέβασες; Γιατί αυτή τη στιγμή στο site του Kodi έχει την Release build που έχει όνομα αρχείου kodi-17.0-Krypton_rc3-x86_64. Αυτή θα βάλεις πλέον, αν θες να ξαναδοκιμάσεις, αφού πρώτα αφαιρέσεις το kodi ολοκληρωτικά όπως σου είπα πριν για τον φάκελο appdata. Αλλιώς ξαναγύρνα στην jarvis 16.1 αν σου δούλευε εκείνη.
dancer_69 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν και τα teamviewer, anydesk κλπ 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Απο χθες την εχω βαλει.Οκ θα βαλω αυριο την kodi-17.0-Krypton_rc3-x86_64.Οχι δεν ειχα ποτε ξανα αλλη εκδοση kodi. Πρωτη φορα πειραματιστηκα χθες. Υπάρχουν και τα teamviewer, anydesk κλπ Και ποιος θα την πληρωσει τη νυφη...; Ο εξυπνος που πεταχτηκε και ειπε την σωστη ιδεα!!!!Ετοιμασου αυριο να μου το στησεις φιλε μου καλε!!!!
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αφου μωρε τα εσβησα ολα και περασα σε καθαρο kodi μονο το schism απο τον αδηγο που εβαλα πιο πανω.Τωρα αν δεν ειναι σωστα αυτα που γραφουν η δεν τα εχουν γραψει σωστα τι να πω;Ολα τα εκανα βημα βημα οπως ελεγε στον οδηγο.Θελω να πιστευω πως δεν ειμαι πια τοσο ηλιθιος!!!! Εχω την 17 εκδοση krypton-alpha. Εγώ πάντως που έβαλα την 17 μου φάνηκε λίγο περίεργο το interface. Την 16 την έχω στήσει τουλάχιστον σε 4 σταθερούς, 6 λάπτοπ, 3 τάμπλετ, ένα κινητό android και ένα tv box χωρίς κανένα πρόβλημα με τα alivegr, alluc, exodus, phoenix, sportsdevil, ultimate iptv, opensubtitles, subztv και subtitles.gr (αυτά βάζω σχεδόν σε όλα). Το autosubs δεν το έβαλα. Στο δικό μου λάπτοπ έβαλα και το official quazar με burst μετά από τις οδηγίες του jim μερικές σελίδες πριν (το οποίο δουλεύει αν και αργούν να ξεκινήσουν οι ταινίες με magnets). Γνώμη μου είναι να μείνουμε για λίγο μακριά από το 17 εμείς που θέλουμε ένα setup που να μην ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του. 2
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Χμ...Θα το δοκιμασω κι εγω αυριο να δω τι θα κανω.Θα τα καταφερω;Απλα καπου το χανω/βρισκω μανικι με τα προσθετα addons γι'αυτο και προτιμησα να βαλω το schism που με βαση αυτον εδω τον Site: οδηγο λεει οτι ειναι ολα μαζι κομπλε και δεν θα χρειαστει να βαζω μονος τα addons.Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος εγω η ο οδηγος δεν ειναι σωστος (γιατι παρατηρησα πως εκει που ελεγαν πχ το ταδε θα το βαλεις απο εκει η θα σου ανοιξει εκεινο το παραθυρακι,σε εμενα ηταν λιγο διαφορετικα και ηταν αλλου,σε αλλες θεσεις).Τεσπα.θα δω αυριο.
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η ποιο απλή λύση είναι fusion, από εκεί exodus και από τα επίσημα kodi addons τα subztv και subtitles.gr
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η ποιο απλή λύση είναι fusion, από εκεί exodus και από τα επίσημα kodi addons τα subztv και subtitles.gr Ωραια λοιπον.Οποτε κανω fresh start το kodi,μετα περναω το fusion και μετα βαζω τα subztv και subtitles.gr. Σωστα;
georgeγ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 ξενα καναλια πως μπορουμε να δουμε? εχω εγκαταστησει τα προσθετα cloud navi-x αλλα μου βγαζουν σφαλμα μολις τα κλικαρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις