Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο το xbmc αλλα πολυπλοκο και βαρυ

Για πιο απλη χρηση για ταινιες και σειρες το popcorn ειναι πολυ καλυτερο νομιζω

Με 2 κλικ τελειωσες

Δημοσ.

Πρεπει να ορισεις ενα site για να τους κατεβαζει. Settings > video > subtitles > default movie/tv service > κλικ και οριζεις καποιο, πχ το opensubtitles.

Αν δεν φαινονται οι επιλογες πατας κατω αριστερα που λεει settings level και το αλλαζεις σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο basic.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ο υπολογιστης που εχω δε σηκωνει 1080p. Μπορω να ρυθμισω ως μεγιστη αναλυση τα 720p;

Συγκεκριμενα για το p2p-streams, στα αλλα τα 1080 δε παιζουν μονα τους.

Επεξ/σία από jeep13
Δημοσ.

Καποιος ειχε ζητησει καποτε ενα προσθετο που να παιζει μονο παιδικα. Και για οποιον δεν το ζητησε και εχει παιδια, ενα δωρο για τις γιορτες :)

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-cartoon-hd-for-xbmc/

Να σαι καλα φιλε μου,εγω εψαχνα, για τα παιδια μου, υποτητλους λες να εχουν η χλομο;;;

Δημοσ.

Απολυτο δεν το λες γιατι εχω βρει παρα μα παρα πολλες ταινιες που τις εχω κανει καθαρο full rip σε bd-iso αρχεια και οταν δοκιμασα να τις αναπαραγω με το xbmc προγραμμα επαιζε μονο την βασικη ταινια χωρις καθολου το μενου της παρολο που το διαλεξα με το που επελεγα το αρχειο bd-iso μιας και σε ρωταει το προγραμμα.

Δημοσ.

Απολυτο δεν το λες γιατι εχω βρει παρα μα παρα πολλες ταινιες που τις εχω κανει καθαρο full rip σε bd-iso αρχεια και οταν δοκιμασα να τις αναπαραγω με το xbmc προγραμμα επαιζε μονο την βασικη ταινια χωρις καθολου το μενου της παρολο που το διαλεξα με το που επελεγα το αρχειο bd-iso μιας και σε ρωταει το προγραμμα.

το xbmc/kodi δεν παίζει br menu,που διάβασες οτι παίζει?

Δημοσ.

Νέος κι εγώ στο XBMC (Kodi πλέον), είχα ασχοληθεί λίγο και το παρελθόν (που νόμιζα πως ήταν απλά media manager), αλλά με ένα 15λεπτο youtube βιντεάκι έβγαλα άκρη κι ομολογώ πως για on-the-fly λύσεις είναι ό,τι πρέπει. Προσωπικά χρησιμοποώ 95% IceFilms, γιατί είδα ότι έχει HD σειρές και ταινίες, κάποια που με ενδιέφεραν τα βρήκα, υπότιτλοι συγχρονίστηκαν, οπότε μια χαρά.. Όπου HD βέβαια μιλάω για 720p, 1080p δεν έχω βρει ακόμα..

Ήθελα να ρωτήσω όμως τους λίγο πιο έμπειρους. Αν περάσω ένα repo που περιέχει κάποια addons και μετά περάσω και δεύτερο repo που περιέχει μεταξύ άλλων κοινά addons, παίζει να παιχτεί μ@λ@κία; Να χάσει τίποτα ρυθμίσεις ή υπάρχει περίπτωση να περιέχει το δεύτερο repo παλαιότερη έκδοση του addon, να γίνει overwritten και να γίνει χαζομάρα; Ή τα παίρνουν από κοινη πηγή οπότε δεν τρέχει τίποτα;

Έχει βρει κανείς κάτι πιο οργανωμένο για live αθλητικά; Μιλάω για premier league, ξένα πρωταθλήματα γενικά, και NBA, Κάποια που δοκίμασα δεν δούλευαν, άλλα έπρεπε να δοκιμάζω ένα-ένα κανάλι, χωρίς να αναφέρει τι αγώνα παίζει, μέχρι να βρω κάποιο που δουλεύει. Κι αυτά για μπάλα. Για ΝΒΑ (την μία φορά που έψαξα βέβαια) δεν βρήκα τίποτα...

Και δεύτερη απορία, λίγο σπαστικό αυτό που κάθε φορά που μπαίνω στις σειρές σε ένα γράμμα για πρώτη φορά κάνει πόσο ώρα μέχρι να κατεβάσει όλη την λίστα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κατεβάσω αυτό σε cache μια και καλή; Πχ να κατεβάσω όλη την λίστα από τις σειρές. Αυτό βέβαια μόνο εφόσον συμφέρει από άποψη χώρου, γιατί εκτός από το PC έχω κατεβάσει το Kodi και σε android tablet, όπου ο χώρος είναι σαφώς πιο περιορισμένος...

Δημοσ.

- Δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν 2 repos το ιδιο πραγμα. Αν κατι δεν σου κατσει καλα, πχ να βρεις κατι χαλασμενο σε μια προσφατη ενημερωση του ταδε προσθετου, μπορεςι να βαλεις την προηγουμενη εκδοση απο την cache των πακετων του kodi.

- Laola, στο οποιο δεν εχω καταφερει να δω τιποτα και ποτε, και sportsdevil, κλασσικη αξια. Για nba οντως δεν υπαρχει τιποτα.

Δημοσ.

βάλε το genesis του lambda που αναφερθεικε παραπανω 

Αυτό τώρα σε ποια ακριβώς ερώτησή μου αποτελεί απάντηση; Γιατί το έχω ήδη περασμένο το Genesis, αλλά αθλητικά δεν βλέπω, μόνο ταινίες/σειρές...

Δημοσ.

Αυτό τώρα σε ποια ακριβώς ερώτησή μου αποτελεί απάντηση; Γιατί το έχω ήδη περασμένο το Genesis, αλλά αθλητικά δεν βλέπω, μόνο ταινίες/σειρές...

στο icefilms,έχει και κάποιες σειρές σε 1080p και έχει αυτόματα ελληνικούς υποτίτλους 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...