Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μετα απο τοσο κοπο σεταρισματος του kodi βρε παιδια (ολο το απογευμα) κι ενω επαιξε μια χαρα,βαζω το βραδακι με τη γυναικα να δουμε καμια ταινια απο τις 21.00 η ωρα μεχρι τις 23.00 και δεν ειδαμε καμια τελικα!!!! :mad: Ενω υπαρχουν παρα πολλες ταινιες δεν επαιζαν σχεδον καμια!!!! :shock: Καποιες δεν θα ειχα ελληνικους υποτιτλους καθολου και αλλες δεν θα τις ανοιγε καν με μηνυμα ''δεν υπαρχει διαθεσιμη ροη''.Και να πω οτι εβαζα παρα πολυ παλιες (αν και γιατι οχι;μπορει να θελαμε να βλεπαμε καμια παλια ταινια εφοσον τις βαζουν γιατι να μην εχουν υποτιτλους η να μη παιζει καν);  ;) Εβαζα τουλαχιστον 4-5ετιας ταινιες ακομη και του 2014-15 και ειτε δεν επαιζαν,ειτε δεν θα ειχαν υποτιτλους. :mad: Μιλαμε εβαζα καμια 10αρια ταινιες και ειτε δεν θα ειχαν υποτιτλους,ειτε δεν θα επαιζαν!Δηλαδη ελεος!Ταινια να εβαζα να κατεβαζα πιο γρηγορα θα την βλεπαμε! :-D Χασαμε την ωρα μας στο ψαξιμο.Δηλαδη μονο για τις πιο καινουριες κυκλοφοριες λειτουργει το kodi?Οχι τιποτα αλλο,εψαχνα να αγορασω κι ενα πολυ καλο tv box για να το χρησιμοποιω μονο για το kodi.Καλα που δεν το πηρα τζαμπα!!!Δεν αξιζει να χρεωθω 50-60 ευρω και να μη βρισκω ταινιες να δω!!!!!Εφοσον κουτσα στραβα βλεπουμε καμια ταινια (οποτε βρισκει υποτιτλους και οποτε γουσταρει να παιζει καποιες ταινιες) κανει τη δουλεια μια χαρα και το mac mini μου!!! Απογοητευτικα πολυ! :-(

Με ποιο προσθετο ολα αυτα?

με τι πρόσθετο για ταινίες και με τι πρόσθετο για υπότιτλους θα προσθέσω εγώ.

Δεν είναι δυνατόν ένα πρόγραμμα που τρέχει ικανοποιητικά σε πολύ κόσμο να μην τρέχει σε μας και να λέμε ότι φταίει το πρόγραμμα.

Κι αυτό με τους υπότιτλους, πολύ τραβηγμένο, είναι δύσκολο να βρεις ταινία που να μην έχει καθόλου υπότιτλους.

Θα είναι ή indie παραγωγή με πολύ μικρή διανομή ή εκτός hollywood.

Πάντως, για να έχουμε μια ιδέα για τις δυνατότητες του μέσου, αυτή την εβδομάδα εγώ είδα το Wailing μια χαρά, που μπορεί κάποιος να την θεωρήσει δύσκολη να την βρεις ταινία, αφού πρόκειται για Κορεάτικο κινηματογράφο.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε,ωραια.Εξηγησε το μου φιλε μου.Σου ειπα,εβαλα μονο το schism που υποτιθεται οτι εχει ολα τα addons μαζι για να μη καθομαι και ψαχνω/βαζω ενα ενα!!!Πως δεν επαιζαν τοτε;Θα με κανεις δηλαδη τωρα να βαλω να βρω ποιες ταινιες δεν εχαν υποτιτλους και ποιες δεν τις επαιζε καν;Για υποτιτλους ειχα βαλει τα opensubtitle,bs player,substitle.gr και κανα δυο ακομα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

Σημειωση.

Το schism το εγκατεστησα βημα βημα απο αυτο τον Link.png Site: οδηγο.

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι με έτοιμα πακέτα,

δεν έχω ιδέα τι είναι το schism

και γενικά στους υπολογιστές προσπαθώ να ελέγχω εγώ το μηχάνημα μου και να ξέρω τι έχει μέσα και πως μπαίνει αυτό που έχει μέσα.

Το δικό μου set up είναι Pi 3 με osmc και σύνδεση με το οικιακό δίκτυο ενώ εικόνα έχω από τηλεόραση και hdmi.

Αν θες προτάσεις για addons, ψάξε

exodus

quasar

subtitles.gr

και να ξέρεις ότι τα addons του kodi, λόγω της φύσης τους, μπορεί να παίζουν τέλεια την μία μέρα και μετά να χαθούν.

Πολλά τέτοια παραδείγματα και πρέπει να παρακολουθείς τις εξελίξεις με τα νέα addon, μήνα τον μήνα.

Είναι δύσκολο δηλαδή να στήσεις μηχάνημα και να περιμένεις ότι θα παίζει άψογα για 1 χρόνο.

Θα χρειαστεί συντήρηση, με νέα addons ή με χειροκίνητα πέρασμα update σε κάποια φάση.

Αν επιμένεις να γκρινιάζεις πάντως ότι κάτι δεν πάει καλά, επικεντρώσου στο έτοιμο πακέτο, παρά στο kodi και στα addons ξεχωριστά.

Τα addons είναι ενημερωμένα;

Μπορούν να ενημερωθούν;

Είναι από το σωστό αποθετήριο;

Καλή τύχη και αν θες να κάνεις κάποια ερώτηση συγκεκριμένη, εδώ είμαστε, να σε βοηθήσουμε.

Και φυσικά, πάντα το google είναι φίλος μας, μάλλον και καλύτερος από το φόρουμ.

:)

• Like 2
Δημοσ.

Ε,ωραια.Εξηγησε το μου φιλε μου.Σου ειπα,εβαλα μονο το schism που υποτιθεται οτι εχει ολα τα addons μαζι για να μη καθομαι και ψαχνω/βαζω ενα ενα!!!Πως δεν επαιζαν τοτε;Θα με κανεις δηλαδη τωρα να βαλω να βρω ποιες ταινιες δεν εχαν υποτιτλους και ποιες δεν τις επαιζε καν;Για υποτιτλους ειχα βαλει τα opensubtitle,bs player,substitle.gr και κανα δυο ακομα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

Σημειωση.

Το schism το εγκατεστησα βημα βημα απο αυτο τον Link.png Site: οδηγο.

εχθες στην προηγουμενη σελιδα εγω δεν μπορουσα να εγκαταστησω το schism και εσυ ειχες καποιο παρομοιο προβλημα

λοιπον απεγκατεστησα το kodi krypton και ξαναεγκατεστησα kodi jarvis 16

εβαλα μονο το exodus,εκανα εγγραφη στο opensubtitle,ενεργοποιησα το προσθετο opensubtitle και εβαλα μεσα τους κωδικους απο την εγγραφη (user name,pasword)

ολα δουλευουν αψογα

μαλλον δεν θα εκανες εγγραφη στο opensubtitle ή δεν θα εβαλες user name pasword

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες προτάσεις για addons, ψάξε

exodus

quasar

subtitles.gr

Αυτα τα εχω ηδη.

και να ξέρεις ότι τα addons του kodi, λόγω της φύσης τους, μπορεί να παίζουν τέλεια την μία μέρα και μετά να χαθούν.

Πολλά τέτοια παραδείγματα και πρέπει να παρακολουθείς τις εξελίξεις με τα νέα addon, μήνα τον μήνα.

Είναι δύσκολο δηλαδή να στήσεις μηχάνημα και να περιμένεις ότι θα παίζει άψογα για 1 χρόνο.

Θα χρειαστεί συντήρηση, με νέα addons ή με χειροκίνητα πέρασμα update σε κάποια φάση.

Αν επιμένεις να γκρινιάζεις πάντως ότι κάτι δεν πάει καλά, επικεντρώσου στο έτοιμο πακέτο, παρά στο kodi και στα addons ξεχωριστά.

Τα addons είναι ενημερωμένα;

Μπορούν να ενημερωθούν;

Είναι από το σωστό αποθετήριο;

Καλή τύχη και αν θες να κάνεις κάποια ερώτηση συγκεκριμένη, εδώ είμαστε, να σε βοηθήσουμε.

Και φυσικά, πάντα το google είναι φίλος μας, μάλλον και καλύτερος από το φόρουμ.

:)

Εγω ειχα διαβασει/ακουσει για την ευκολια του kodi που σου δινει τη δυνατοτητα να βλεπεις (υποτιθεται πιο ευκολα και γρηγορα οποια ταινια θες) απο το να την κατεβαζεις απο τορεντ.Ομως για αρχαριους δεν κανει απ'οτι καταλαβα εγω.Μη σου πω και για εμπειρους.Αν ειναι να κανω ολη αυτη τη διαδικασια,να μου σπαει τα νευρα μια ταινια που θελω να δω ΣΗΜΕΡΑ κι οχι αλλη μερα,να μη τη παιζει εκεινη τη στιγμη,αν ειναι να κανω update καθε τοσο σε ολα τα addons κι αν ειναι στη υπολοιπη ζωη μου να καθομαι να ασχολουμε με το kodi,να ενημερωνομαι σε διαφορα forums,google κτλ ε,οχι.ΔΕΝ ειναι για μενα!!!Συγνωμη που εχουμε κι αλλες δουλειες να κανουμε και εχουμε και προσωπικη ζωη!!!!Ας μεινω με το να κατεβαζω την ταινια και να την βλεπω σε 20-30 λεπτα!!!!!Βαζω οσες θελω και τις αφηνω να κατεβαινουν ενω βλεπω αλλη.Την ανοιγω με το bs player,βρισκει αυτοματα τους υποτιτλους και την βλεπω αμεσα!!!!

Διαρκεια ολης της διαδικασιας 5 λεπτων και 2-3 κλικ!!!!! :-D Ετσι αποφευγω το βασανο του kodi/addons,δεν ψαχνω σε ολη μου την ζωη να ενημερωνομαι για να δω τη αλλαζει στα addons και δεν τρελαινω και καποιους εδω μεσα που τα παιρνουν οταν σε καποιον αλλον δεν δουλευει κατι σωστα!!!!! :-D

Και η τελικη λυση για να μη ασχολειτε κανεις με ολα τα παραπανω ειναι ταινιες απο το Gamato!!!!! :-D

εχθες στην προηγουμενη σελιδα εγω δεν μπορουσα να εγκαταστησω το schism και εσυ ειχες καποιο παρομοιο προβλημα

λοιπον απεγκατεστησα το kodi krypton και ξαναεγκατεστησα kodi jarvis 16

εβαλα μονο το exodus,εκανα εγγραφη στο opensubtitle,ενεργοποιησα το προσθετο opensubtitle και εβαλα μεσα τους κωδικους απο την εγγραφη (user name,pasword)

ολα δουλευουν αψογα

μαλλον δεν θα εκανες εγγραφη στο opensubtitle ή δεν θα εβαλες user name pasword

Τα εχω κανει αυτα που λες φιλε μου γιατι στην αρχη δεν μου τους εβρισκε αν δεν εκανα πρωτα εγγραφη.Οποτε και γραφτηκα.

Βρισκει σε αρκετες δεν λεω,ομως υπαρχουν και πολλες που δεν βρισκει υποτιτλους και παρα πολλες που δεν τις ανοιγει καν!!!!

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.

και εγω αρχαριος ειμαι στο kodi αλλα μια χαρα παει τωρα μη μασας διαβασε το προηγουμενο ποστ μου.ισως χρειαστει να βαλεις την jarvis οπως εγω

Δημοσ.

και εγω αρχαριος ειμαι στο kodi αλλα μια χαρα παει τωρα μη μασας διαβασε το προηγουμενο ποστ μου.ισως χρειαστει να βαλεις την jarvis οπως εγω

Λες ρε γαμωτο;Οσο σκεφτομαι ομως που θα ξανα κανω αλλα αυτα απο την αρχη... :shock:  :mad:

Δημοσ.

Λες ρε γαμωτο;Οσο σκεφτομαι ομως που θα ξανα κανω αλλα αυτα απο την αρχη... :shock:  :mad:

παντως σε εμενα το krypton δεν ακουγε τις εντολες που του εδινα

ειχε μουλαρωσει  παταγα ενεργοποιηση δεν επαιρνα επιβεβαιωση :mad: :mad: :mad:

τωρα που περιπου εμαθες την διαδικασια για πλακα την εχεις επανεγκατασταση jarvis-->exodus->opensub :-D

βεβαια δεν δοκιμασα και σε πολλες ταινιες αλλα σε 5-6 που το δοκιμασα εβαλε υποτιτλους και μαλιστα αυτοματα χωρις να ψαξω εγω

Δημοσ.

Δοκιμασες σε παλιες και νεες ταινιες;

Καποιες ταινιες που θυμηθηκα που δεν επαιζαν η δεν ειχαν υποτιτλους ειναι οι παρακατω.Για δες οποτε μπορεις βρε φιλε μου να δουμε αν στις παιζουν σε εσενα γιατι θα τρελαθουμε!

Edgar Allan Poe's Lighthouse Keeper (2016)

The Horde( 2016)

Jeruzalem (2015)

Boo! A Madea Halloween (2016)

Amityville Exorcism (2017) (καλα αυτη τι δικαιολογω διοτι ειναι καινουρια)

Km 31-2 (2016)

Δημοσ.

Δοκιμασες σε παλιες και νεες ταινιες;

Καποιες ταινιες που θυμηθηκα που δεν επαιζαν η δεν ειχαν υποτιτλους ειναι οι παρακατω.Για δες οποτε μπορεις βρε φιλε μου να δουμε αν στις παιζουν σε εσενα γιατι θα τρελαθουμε!

The Horde( 2016)

Jeruzalem (2015)

Amityville Exorcism (2017) (καλα αυτη τι δικαιολογω διοτι ειναι καινουρια)

Km 31-2 (2016)

παιζουν αψογα με υποτιτλους

The Horde( 2016)

Jeruzalem (2015)

παιζουν χωρις υποτιτλους

Amityville Exorcism (2017)

δεν υπαρχει ροη exodus

Km 31-2 (2016)

λαβε υποψιν σου οτι εχω βαλει μονο exodus και μονο opensubtitles,μου αρκουν βαριεμαι να το ψαξω παραπερα

Δημοσ.

Λες;!!!!! :confused: Εγω να σου πω την αληθεια χθες το κοιτουσα μονο με το Zen γιατι λεγανε στον οδηγο οτι ειναι ο καλυτερος και γι'αυτο τον ειχε και σαν προεπιλογη (τρομαρα του) ο schism. :mad: Θα το δοκιμασω αργοτερα (τωρα ξυπνησε η μικρη μου και βλεπει παιδικα :-D  θα με φαει αν της το αλλαξω!!!) και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Εδω και κάνα μήνα παρατηρώ οτι δεν βρίσκει πηγές σε σειρές που έβλεπα παλιότερα πχ poirot και συναφή.

Έχει παρατηρηθεί κάτι και από άλλους?

Δημοσ.

Λες;!!!!! :confused: Εγω να σου πω την αληθεια χθες το κοιτουσα μονο με το Zen γιατι λεγανε στον οδηγο οτι ειναι ο καλυτερος και γι'αυτο τον ειχε και σαν προεπιλογη (τρομαρα του) ο schism. :mad: Θα το δοκιμασω αργοτερα (τωρα ξυπνησε η μικρη μου και βλεπει παιδικα :-D  θα με φαει αν της το αλλαξω!!!) και θα ενημερωσω.

Έχεις χαλάσει τον κόσμο και κατηγορείς τα πάντα, ενώ είναι βέβαιο πως έχεις κάνει λάθη εσύ στο στήσιμο. Και αυτό γιατί δεν διάβασες αναλυτικά τον οδηγό και το καταλαβαίνω απ' αυτό που είπες ότι πρέπει να τα ξανακάνεις όλα απ' την αρχή για το 16.1 Στον οδηγό έλεγε ξεκάθαρα να κάνεις ένα backup (και πως να το κάνεις) πρώτα για να μη χάσεις τίποτα, άρα τον ξεπέταξες επιφανειακά.

Επειδή σε είδα αρχάριο και θες μεγάλη ευκολία όπως λες γι' αυτό σου πρότεινα έτοιμο build. Κι αυτό όμως θέλει λίγη δουλίτσα στην αρχή, καμιά ωρίτσα μη σου πω και 2 μέχρι να τα στήσεις όλα κομπλέ, να κάνεις και το νέο backup σου κι από εκεί και πέρα θα ενημερώνεται κάθε φορά μόνο του, εσύ θα κάνεις αυτό που θες, βάζεις-βλέπεις-τέλος, δεν γίνεται να τα περιμένεις όλα έτοιμα.

Μήπως δεν έχεις το Anniversary update στα Win10? Ή μήπως δεν έχεις καν Win10? Κι αυτά τα έλεγε ξεκάθαρα στον οδηγό. Αν τα έχεις δοκίμασε με το Release build απ' το site του Kodi και όχι με το app απ' το store. Κλείσε vpn ή proxy αν έχεις και τσέκαρε το antivirus αν μπλοκάρει με false alarms κάποιες πηγές ή πρόσθετα. Ειδάλλως σου ανέφεραν κι άλλα παιδιά αναλυτικά ποια πρόσθετα να βάλεις χειροκίνητα αν δεν θες έτοιμο build.

Δημοσ.

Έχεις χαλάσει τον κόσμο και κατηγορείς τα πάντα

Φιλε μου αν βαριεσαι να συζητας σε φορουμ η δεν εισαι υπομονετικος εγω δεν σου φταιω.

Οπως και να το κανουμε υπαρχουν και αρχαριοι εδω που δεν τα ξερουν ολα.

Αν θες απαντας,αν δεν θες δεν απαντας.Δεν σε υποχρεωσε κανεις.Τοσο απλο!

Επειδη προφανως ειμαι ''κουτος'' και δεν τα καταλαβαινω με την πρωτη και καποιοι νευριαζουν και μονο που διαβαζουν οκ σταματαω εδω και δεν ξαναρωταω τιποτα.Καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Φιλε μου αν βαριεσαι να συζητας σε φορουμ η δεν εισαι υπομονετικος εγω δεν σου φταιω.

Οπως και να το κανουμε υπαρχουν και αρχαριοι εδω που δεν τα ξερουν ολα.

Αν θες απαντας,αν δεν θες δεν απαντας.Δεν σε υποχρεωσε κανεις.Τοσο απλο!

Επειδη προφανως ειμαι ''κουτος'' και δεν τα καταλαβαινω με την πρωτη και καποιοι νευριαζουν και μονο που διαβαζουν οκ σταματαω εδω και δεν ξαναρωταω τιποτα.Καλη συνεχεια.

Μάλλον εσύ δεν είσαι υπομονετικός. Κι εγώ και οι υπόλοιποι σε βοηθήσαμε σε οτιδήποτε ρώτησες. Αν δεν γούσταρα να κάνω αυτά που λες, δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Να σε βοηθήσω θέλω, γι' αυτό και σου έδωσα οδηγό για έτοιμο build που είναι πιο εύκολη διαδικασία για αρχάριους. Σε τίποτα απ' τα υπόλοιπα δεν μου απάντησες όμως, το μόνο που είχες να πεις σε κάποιον που προσπαθεί να σε βοηθήσει ήταν ότι βαριέται και νευριάζει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...