letom Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ίσως το έκαναν σαν φόρο τιμής στην ηθοποιό που απεβίωσε πρόσφατα.
jogatore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Τώρα πρόσεξα ότι στον οδηγό στο δεύτερο μέρος έχει προστεθεί αυτή η ανακοίνωση: IMPORTANT: the providers shown on this guide are no longer being supported and some of them won’t work anymore, read our guide on How to install Magnetic, a new addon to search for torrents on Quasar and other addons with lots of providers. Αναφερετε στο kodi 17...
kostasbm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 το ονομα Λεια σας πειραζει λολ ας το εξελισσουν και ας το βαφτιζουν οτι ναναι
dancer_69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω ένα πρόβλημα με τους movie scrapers(γίνεται το ίδιο και με το the movie database και με το universal scraper), οι οποίοι ψάχνουν συνεχώς και βάζουν στις "Ταινίες" όλες τις ταινίες που υπάρχουν. Έχω δοκιμάσει να διαγράψω τη βάση δεδομένων ΜyVideos πολλές φορές και πάντα γίνεται το ίδιο. Έχω επίσης τροποποιήσει το sources.xml και υπάρχουν μόνο 2-3 φάκελοι(οι δύο για σειρές και ένας για ταινίες). Για τις σειρές όλα λειτουργούν σωστά, αλλά στις ταινίες όταν επιλέξω αυτό το φάκελο ενώ αρχικά ψάχνει και βρίσκει τις ταινίες που έχει σωστά, μετά ξεκινάει και ψάχνει για όλες τις ταινίες που υπάρχουν και τις προσθέτει στο "Ταινίες" με αποτέλεσμα να υπάρχουν όλες εκεί και να γίνεται ένας χαμός. Συν του ότι δεν κλείνει το kodi κανονικά και χρείαζεται να τερματίσω τη διεργασία.Έχει κανείς καμία ιδέα πως να το διορθώσω αυτό? Ένα φάκελο(με άλλους 2 υποφακέλους) έχω που θέλω να ψάχνει για ταινίες και θέλω να εμφανίζεται μόνο ότι υπάρχει εκεί(και να ενημερώνεται), δε μ' ενδιαφέρει να έμφανίζονται όλες οι ταινίες που έχουν βγει ποτέ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2017 από dancer_69
speedy23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτήσω γιατί παιδεύεστε και δεν χρησιμοποιείτε το Subtitles.gr? Εγώ βρίσκω υπότιτλους για τα πάντα, οπότε που είναι το πρόβλημα; Γιατι δεν θελουμε παντα Ελληνικους υποτιτλους; Επισης καλο ειναι να υπαρχει μια εναλλακτικη για οποιαδηποτε γλωσσα θελουμε. Ας πουμε σε μενα και το προβλημα μου που εχω παραθεσει απο πανω. Εβαλα σε ενα φιλο το kodi και το subtitles.gr για καποιο (σπαστικο) λογο δεν δουλευει.
dancer_69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα πρόβλημα με τους movie scrapers(γίνεται το ίδιο και με το the movie database και με το universal scraper), οι οποίοι ψάχνουν συνεχώς και βάζουν στις "Ταινίες" όλες τις ταινίες που υπάρχουν. Έχω δοκιμάσει να διαγράψω τη βάση δεδομένων ΜyVideos πολλές φορές και πάντα γίνεται το ίδιο. Έχω επίσης τροποποιήσει το sources.xml και υπάρχουν μόνο 2-3 φάκελοι(οι δύο για σειρές και ένας για ταινίες). Για τις σειρές όλα λειτουργούν σωστά, αλλά στις ταινίες όταν επιλέξω αυτό το φάκελο ενώ αρχικά ψάχνει και βρίσκει τις ταινίες που έχει σωστά, μετά ξεκινάει και ψάχνει για όλες τις ταινίες που υπάρχουν και τις προσθέτει στο "Ταινίες" με αποτέλεσμα να υπάρχουν όλες εκεί και να γίνεται ένας χαμός. Συν του ότι δεν κλείνει το kodi κανονικά και χρείαζεται να τερματίσω τη διεργασία.Έχει κανείς καμία ιδέα πως να το διορθώσω αυτό? Ένα φάκελο(με άλλους 2 υποφακέλους) έχω που θέλω να ψάχνει για ταινίες και θέλω να εμφανίζεται μόνο ότι υπάρχει εκεί(και να ενημερώνεται), δε μ' ενδιαφέρει να έμφανίζονται όλες οι ταινίες που έχουν βγει ποτέ. Καμιά ιδέα κανείς? Έχω γεμίσει με ένα σωρό άσχετες αναφορές σε ταινίες(6742) οι οποίες δεν υπάρχουν καν εννοείται και δεν αναπαράγονται από πουθενά.
jim_p Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Clean library δοκιμασες? Settings > videos > library > clean library. Αν δεν φαινεται η επιλογη, αλλαξε το level απο οτι ειναι σε advanced ή expert.
makiss8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γιατι δεν θελουμε παντα Ελληνικους υποτιτλους; Επισης καλο ειναι να υπαρχει μια εναλλακτικη για οποιαδηποτε γλωσσα θελουμε. Ας πουμε σε μενα και το προβλημα μου που εχω παραθεσει απο πανω. Εβαλα σε ενα φιλο το kodi και το subtitles.gr για καποιο (σπαστικο) λογο δεν δουλευει. εαν το εβαλες χτες ουτε σε μενα δουλευε , μεχρι κ πριν 2 μερες εβλεπα καθε μερε σειρα με σαμπσ
speedy23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 εαν το εβαλες χτες ουτε σε μενα δουλευε , μεχρι κ πριν 2 μερες εβλεπα καθε μερε σειρα με σαμπσ Οχι πριν κανα 2βδομαδο εγινε οταν του εγκατεστησα. Σε μενα παντα εχει δουλεψει κανονικα.
letom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Κάποια στιγμή πριν κάνα μήνα είχε ζητηθεί αν υπάρχει addon που να έχει τα κανάλια sportklub (κροατίας) που δείχνουν ευρωλίγκα κλπ. Βρήκα σήμερα το Live TV Serbia: https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/12/live-tv-serbia-kodi-addon-serbia-repo.html και έχει σε IPTV όλα τα βαλκανικά κανάλια, αθλητικά και μη. Εννοείται και τα sport klub και τα σερβικά arena, το βουλγάρικο nova που κι αυτό δείχνει ελληνικούς αγώνες κλπ. 3
speedy23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η εμπειρια μου με ολα τα iptv, την ωρα των ματς, ειναι οτι σερνονται. Μακαρι να δουλευει παντως και ευχαριστω για το addon. 1
stark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Γιατι δεν θελουμε παντα Ελληνικους υποτιτλους; Επισης καλο ειναι να υπαρχει μια εναλλακτικη για οποιαδηποτε γλωσσα θελουμε. Ας πουμε σε μενα και το προβλημα μου που εχω παραθεσει απο πανω. Εβαλα σε ενα φιλο το kodi και το subtitles.gr για καποιο (σπαστικο) λογο δεν δουλευει. Αν θυμαμαι καλά το subtitles.gr μετα από εναν αριθμο συνεχόμενων requests ζηταει να εχεις λογκαριστεί με username + password του forum του xsubs.tv για να τους κατεβασει. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο;
speedy23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν θυμαμαι καλά το subtitles.gr μετα από εναν αριθμο συνεχόμενων requests ζηταει να εχεις λογκαριστεί με username + password του forum του xsubs.tv για να τους κατεβασει. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο; Οχι καμια σχεση. Εκεινη την μερα που το εβαλα, δοκιμασα με διαφορες ταινιες και απο την πρωτη στιγμη του βγαζει μηνυμα λαθους. Εγινε και σε καποιον αλλο φιλο εδω μεσα.
letom Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 To infinite streams του Zem μας αποχαιρέτησε? Σήμερα όλη μέρα δεν εμφανίζει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις