Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι που είναι εύκολο στη χρήση... :X

torrent και subtitles και είσαι κομπλε.

Aδερφε κοιτα,πραγαμτι ειναι λιγο μπελαλιδικο την πρωτη φορα που πας να το σεταρεις και οντος το μενου του δεν ειναι πολυ ευχρηστο,θελει πολλα μπες-βγες κτλ κτλ αλλα εμενα μου πηρε ενα 2ωρο ασχολιας στην αρχη και μετα τελος,το ειχα μαθει.Δωστου μια ευκαιρια και θα δεις οτι θα τελειωσεις με το θεμα download μια και καλη.Θα μπαινεις μεσα,θα βρισκεις την ταινια σου,θα κατεβαζεις τον υποτιτλο σου σε δευτερολεπτα και τελος.Ουτε να ψαχνεις το αρχειο,να εχει seeders,αντε μετα να ψαχνεις και τον ιδιο υποτιτλο και αν υπαρχει,να περιμενεις να κατεβει κτλ κτλ.Κανε μια προσπαθεια και πιστεψε με θα σε βολεψει πολυ.Καλες γιορτες :-)

Δημοσ.

Καποιος ειχε ζητησει καποτε ενα προσθετο που να παιζει μονο παιδικα. Και για οποιον δεν το ζητησε και εχει παιδια, ενα δωρο για τις γιορτες :)

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-cartoon-hd-for-xbmc/

Να εισαι καλα ρε φιλε μου.Μερες τωρα κοιτουσα να βρω ενα προσθετο για παιδικα.

Για αγωνες ποδοσφαιρου (Ελληνικα - τσαμπιονς λιγκ ,οπως το οτεtv) εχουμε κανενα.

Καλη χρονια σε ολους μας παιδια.....

Δημοσ.

Το sportsdevil, κλασσικη αξια, απλα μην περιμενεις ποιοτητα.

https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-sportsdevil-on-xbmc/

Υπαρχει και το laola, το οποιο εχω εδω και ενα μηνα σχεδον, αλλα δεν καταφερα να δω κανεναν αγωνα ακομα. Περιμενω να ξαναρχισει το champions league μπας και :/

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=173209

Δημοσ.

Καποιος ειχε ζητησει καποτε ενα προσθετο που να παιζει μονο παιδικα. Και για οποιον δεν το ζητησε και εχει παιδια, ενα δωρο για τις γιορτες :)

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-cartoon-hd-for-xbmc/

Το πρωι πηγα λιγο να ασχοληθω και ειδα οτι πρεπει να κανουμε εγκατάσταση καινουργια πηγη οπως το Fusion.Τα καναλια του fusion θα χαθουν η θα υπαρχουν ολα μαζι ?Δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει ολο το xbmc.Καθε φορα που θελω να δω τα παιδικα η καποια ταινια απο τα προσθετα του fusion θα πρεπει να επιλεγω ποια πηγη θα ειναι σε προεπιλογή.... 

Δημοσ.

Το fusion δεν ειναι τιποτε παραπανω απο ενας δικτυακος "φακελος" που εχει μαζεμενα σε zips καποια repos που μπορεις να εγκαταστησεις. Απλα αντι να λεμε πχ "πηγαινε στο git του lambda, κατεβασε το repository-blablabla.zip, αποθηκευσε το εκει, ανοιξε το xbmc, πηγαινε εκει, πατα install from zip, βρες το και κανε το εγκατασταση" λεμε "πηγαινε στο fusion και βαλε το repository-blablabla.zip".

Οταν βαλεις το repo που σε ενδιαφερει, πχ του lambda, μπορεις να βαλεις οτιδηποτε εχει αυτο το repo μεσα του, πχ το genesis. Πλεον δεν σου χρειαζεται ουτε το αποθηκευμενο zip ή το fusion ή οτιδηποτε παρομοιο. Οποτε, εφοσον εγκατεστησες, το genesis ειναι ετοιμο για χρηση και δεν σου το πειραζει κατι αλλο.

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω φιλε μου για της απαντησης σου. Το παιδικο το εβαλα αλλα δυο φορες που δοκιμασα δεν υπηρχε ροη.

Τεσπα

Ταινιες απο καποιο προσθετο μπορουμε να τα κατεβασουμε- αποθηκευσουμε  σε καποιο στικακι (το andrid box εχει usb 2.0?)μαζι με υποτιτλους,και αν ναι πρεπει να παιζει η ταινια ?

Δημοσ.

Ταινιες απο καποιο προσθετο μπορουμε να τα κατεβασουμε- αποθηκευσουμε  σε καποιο στικακι (το andrid box εχει usb 2.0?)μαζι με υποτιτλους,και αν ναι πρεπει να παιζει η ταινια ?

Δες εδώ: Download files from Genesis! Και απο τις ρυθμίσεις επέλεξε σε ποιο φάκελο θα κατεβαίνουν οι υπότιτλοι!

Δημοσ.

Δες εδώ: Download files from Genesis! Και απο τις ρυθμίσεις επέλεξε σε ποιο φάκελο θα κατεβαίνουν οι υπότιτλοι!

Εκανα της ρυθμισεις αλλα δεν γνωριζω πως βλεπουμε αν αρχιζει να κατεβαίνει η ταινια ,αν εχει ολοκληρωθει.

Επισης αν πρεπει να το αφησεις το προσθετο οπως ειναι η μπορεις να πας στο μενου του xbmc και να βαλεις ραδιο.

εγω δεν καταφερα να κατεβασω κατι,και ειδα οτι δεν ειναι για ολες της ταινιες.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δημοσ.

για πείτε καμιά γνώμη γιατί το χάλασα!

έκανα αναβάθμιση απο xbmc σε kodi (εκδοση 23/12) και πλέον στις συντομεύσεις της αρχικής οθόνης τα addon δεν έχουν εικονίδια

και τα 5 που μου επιτρέπει να έχω δείχνουν μόνο γράμματα απο κάτω!

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα android media player(minix neo x8 plus ή το απλο neo x8) που λεει οτι υποστηριζει xbmc να ρωτησω αν μεσω αυτου του προγραμματος μπορει να αναπραγει bd-iso αρχεια που στην ουσια ειναι πληρες αρχειο μιας bluray ταινιας μαζι με το μενου.

Μπορει να παιξει δηλαδη bd-iso αρχεια με τα κανονικα τους μενου και οχι καποια υποτιποδες(lite) μενου?

Παντως στο κινητο μου(samsung galaxy s4 i9505 android 4.4.2) που εγκατεστησα αυτο το προγραμμα και δοκιμασα μερικα bd-iso αρχεια απο το δισκο του λαπτοπ μου ενω επελεξα να παιξει ολοκληρο το μενου αυτο ξεκινησε να παιζει την βασικη ταινια χωρις να δειξει το μενου της ταινιας πρωτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...