Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι απο το netbook μου δεν μπορω να δω κανενα βιντεο?

Οτιδηποτε βιντεο και να εχω βαλει ενω μου δειχνει κανονικα τους ελληνικους υποτιτλους στην οθονη απλα αναβοσβηνει η οθονη λιγο φωτεινει και λιγο σκοτεινη και απλα ακουω τον ηχο του βιντεο και βλεπω τους υποτιτλους αλλα δεν βλεπω πουθενα εικονα.

Σε αλλα προγραμματα οπως vlc. media player classic home cinema edition μια χαρα παιζουν τα ιδια ακριβως βιντεο.

Kodi-Σύστημα-Βίντεο-Επιτάχυνση και κάνε απενεργοποίηση το hardware acceleration (αν έχεις μέχρι android 5) ή το amcodec (αν έχεις android 6).

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες στο netbook μου ειπα μου το κανει αυτο ακομα δεν εχω λαβει το alfawise s92 που εχω παραγγειλει.

Πως μπορουμε να σβησουμε ενα addons?

Μου βγαζει αυτο καθε φορα που ξεκιναει το kodi 17 για pc.

image.jpg

Και συνεχιζει να μην δειχνει εικονα σε κανενα αρχειο βιντεο.

Δημοσ.

Αυτο στην εικονα ειναι για να σου πει οτι δεν ξεκινησε ο ταδε client για pvr, δηλαδη για την περιπτωση που εχεις καρτα τηλεορασης και θες να την χρησιμοποιησεις στο kodi. Αν δεν εχεις, δεν σε ενδιαφερει.

Για να το απενεργοποιησεις, πας settings > addons > my addons > pvr κατι > το βρισκεις > δεξι κλικ > addon information > disable.

Δεν μπορεις να απεγκαταστησεις το συγκεκριμενο γιατι ειναι κομματι του kodi. Αν δεν το ηθελες, επρεπε στην οταν εκανες εγκατασταση να ΜΗΝ επιλεξεις κανεναν pvr client.

Btw, τα παραπανω ειναι απο kodi 16.1, οποτε δεν ξερω αν στην 17 υπαρχουν οι ιδιες επιλογες ή με το ιδιο ονομα.

Δημοσ.

Για την εικόνα στο βίντεο για windows ισχύει ό,τι και για android 5 (hardware acceleration).

Για σβήσιμο addon κάνεις δεξί κλικ πάνω στο addon και πας πληροφορίες πρόσθετου->κατάργηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ πας σε αλλο μενου. Ποσταρω 2 εικονες απο το δικο μου kodi 16, μια στο μενου που λεω και μια σε αυτο που εισαι εσυ.

post-124002-0-36461700-1483462879_thumb.png

post-124002-0-42716500-1483462886_thumb.png

Δημοσ.

Οχι δεν παω σε αλλο μενου.

Παω ακριβως στο μενου που μου ειπατε system settings -> display(Δεν εχει πουθενα video).

Αν θελετε δοκιμαστε να εγκαταστησετε το kodi 17 να δειτε οτι εχω δικιο.

Μην μου συγκρινετε το kodi 16 με το kodi 17 μπορει να εχουν αλλαξει αρκετα αναμεσα στις δυο εκδοσεις και μεσα σ' αυτα μπορει να ειναι και αυτο που λεω.

Εκτος αν λετε αυτο το μενου που ειναι στο player settngs και οχι στο system settings.

image.jpg

Το βρηκα επρεπε να διαλεξω software αλλιως δεν επαιζε τιποτα.

image.jpg

Το hardware acceleration δεν παιζει ρολο αν το εχω ενεργο ή οχι.

Γιατι συμβαινει αυτο ομως αφου αλλα προγραμματα παιζουν κανονικα τα βιντεο απο την intel onboard καρτα γραφικων που εχει το netbook και στην ουσια ειναι και ο επεξεργαστης του netbook.

Δημοσ.

Αυτό είναι το μενού. Αν το hardware acceleration δεν βοηθάει άλλαξε το render method εκεί που λέει auto detect και βάλε κάτι άλλο (δεν ξέρω τι άλλες επιλογές έχει) και δες αν βοηθήσει αυτό.

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες στο netbook μου ειπα μου το κανει αυτο ακομα δεν εχω λαβει το alfawise s92 που εχω παραγγειλει.

Πως μπορουμε να σβησουμε ενα addons?

Μου βγαζει αυτο καθε φορα που ξεκιναει το kodi 17 για pc.

image.jpg

Και συνεχιζει να μην δειχνει εικονα σε κανενα αρχειο βιντεο.

Λάβε υπόψιν σου ότι η 17 έκδοση είναι beta..... ακόμη, Γιατί δεν βολεύεσαι με την 16 που είναι ώριμη.... ?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω οτι το "Kodi v17.0 “Krypton” Release Candidate" ειναι beta.

Αλλο release candidate αλλο beta.

Με τα subtitles.gr, opensubtitles.org και subztv είσαι πλήρης.

Και πως ακριβως δουλευουν αυτα?

Με το που βρει ελληνικους υποτιτλος για το βιντεο που παιζει τα κατεβαζει ή σε ρωταει πρωτα?

Απ' οτι ειδα πρεπει σε καθε επεισοδιο να ψαχνεις χειροκινητα μεσα απο το προγραμμα για ελληνικους υποτιτλους σε οποια site εχεις βαλει στο προγραμμα.

Δεν υπαρχει η δυνατοτητα με το που βρει οπουδηποτε ελληνικο υποτιτλο για το βιντεο που παιζει να σε ρωταει ποιον θες να κατεβασεις?

Και πως μπορω να προσθαφαιρω πραγματα σε αυτην την οθονη?

image.jpg

Π.χ. να σβησω το φακελο "download" που προσθεσα αλλα δεν θυμαμαι πως.

Και με πεισατε θα γυρισω στην εκδοση 16 γιατι αυτη θα εχει και το alfawise s92 που θα μου ερθει σε μερικες μερες.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Μπορείς από τις ρυθμίσεις του kodi (σύστημα-βίντεο-υπότιτλοι) να βάλεις auto download first subtitle όπου πατάς στο εικονίδιο των υποτίτλων, σου εμφανίζει τη λίστα και κατεβάζει αυτόματα τον πρώτο υπότιτλο ή μπορείς από τις ρυθμίσεις των exodus και specto να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους και σου κατεβάζουν αυτόματα τον πρώτο με το που αρχίζει η ταινία χωρίς εμφανιστεί καν η λίστα και χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις τίποτα. Εγώ αυτό έχω κάνει και κατά 99% ο υπότιτλος που κατεβάζει είναι και ο σωστός.

Όλα αυτά ισχύουν για Kodi 16. Στο 17 σίγουρα θα γίνονται και αυτά αλλά δεν ξέρω που είναι στο μενού, επειδή βλέπω ότι είναι διαφορετικό από το 16.

Δημοσ.

Όλα αυτά ισχύουν για Kodi 16. Στο 17 σίγουρα θα γίνονται και αυτά αλλά δεν ξέρω που είναι στο μενού, επειδή βλέπω ότι είναι διαφορετικό από το 16.

κλασσικα, θα ψαχνουμε να βρουμε παλι που ειναι τι...

πειραζει αν αραξουμε στο 16; :P

Δημοσ.

Το κλασικο skin του σημερινου kodi, το confluence (το μπλε ντε!) υπαρχει και για kodi 17 και μπαινει κανονικα. Απλα το default skin για την 17 ειναι το estuary (και το estouchy για τις touch friendly συσκευες).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...