Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχουμε αλλαξει το ονομα της ταινιας ή της σειρας θα μπορει να βρει ελληνικο υποτιτλο ή οχι?

Και τελικα ποιο ειναι το καλυτερο add-on για hd ταινιες κι σειρες παντα με ελληνικου υοποτιτλους.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανεις πληρες backup τα settings του kodi ωστε αν το εγκαταστησεις σε καποια νεα συσκευη android να κανεις επαναφορα τα settings και να μην χρειαζεται να τα περνας ολα απο την αρχη παλι.

Και ποια θα προτεινατε σαν τα καλυτερα add-ons για ταινιες και σειρες hd με ελληνικους υποτιτλους?

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα,δεν κατεβαίνει ταινία σχεδόν με τίποτα τις τελευταίες μέρες,ακόμα και αν το αφήσω να κατεβάσει αρκετή ώρα,μετά παίζει λίγα δευτ/τα και σταματάει πάλι.Το περίεργο είναι ότι στο task manager

στο network δείχνει receive  500kb,1mb,και καλά κατεβάζει στο φουλ.Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους!

Πρεπει να εχει συζητηθει ξανα αλλα δεν θυμαμαι την λυση. Εχω κανει εγκατασταση, τελευταια, το kodi σε 2 pc και του εχω βαλει απο addon μονο το exodus και απο υποτιτλους να τραβαει μονο απο subtitles.gr και subz.tv. Καθε φορα ομως που επιχειρω να φορτωσω υποτιτλο σε καποια ταινια ή σειρα μου βγαζει κατω δεξια το μηνυμα: failed to download subtitles. Σε παλαιοτερες εγκαταστασεις δεν ειχε υπαρξει κανενα προβλημα, τι να φταιει αραγε τωρα?  

Ακριβως το ιδιο εγινε και σε μενα οταν εγκατεστησα το kodi σε αλλο PC. Δοκιμασα να βγαλω το subtitles.gr απο provider και να το ξαναβαλω αλλα ματαια. Στο δικο μου δουλευει μια χαρα.

Επισης, απο το opensubtitles (unofficial) ενω του εχω βαλει φιλτρο να ψαχνει μονο ελληνικα στα settings, βγαζει ολων των χωρων.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανεις πληρες backup τα settings του kodi ωστε αν το εγκαταστησεις σε καποια νεα συσκευη android να κανεις επαναφορα τα settings και να μην χρειαζεται να τα περνας ολα απο την αρχη παλι.

Και ποια θα προτεινατε σαν τα καλυτερα add-ons για ταινιες και σειρες hd με ελληνικους υποτιτλους?

Εγώ το backup μου το κάνω μέσω του Areswizard. Μέχρι στιγμής όπου έχω δοκιμάσει να το επαναφέρω, δεν με έχει απογοητεύσει...

https://barzrul.com/tutorials/install-aresproject-kodi-add-on-repository-1501

Για τα καλύτερα addons θα πω τα κλασσικά...

Exodus, Specto (Με library integration) και 3η επιλογή το SALTS (Σπάνια το χρησιμοποιώ).

Οι υπότιτλοι είναι ανεξάρτητοι των addons.....

Με subtitles.gr & opensubtitles είσαι καλλυμένος για όλα τα addons 

Δημοσ.

Το plexus-streams τελικά τι addon είναι? Νόμιζα ότι είναι σαν το p2p-sport αλλά όταν το ανοίγω μου βγάζει τα ίδια που βγάζει και το plexus όταν το τρέχουμε (όχι στο σετάρισμα, μετά).

Δημοσ.

Για το πρωτο εγκαταστησε το ares wizard , για ταινιες και σειρες , exodus , salts , phoenix ,velocity ,και για υποτιτλους subtitles.gr , subz.tv

Δημοσ.

Το plexus-streams τελικά τι addon είναι? Νόμιζα ότι είναι σαν το p2p-sport αλλά όταν το ανοίγω μου βγάζει τα ίδια που βγάζει και το plexus όταν το τρέχουμε (όχι στο σετάρισμα, μετά).

Αν πατήσεις στο: Addon Website-parsers σου τα βγάζει όλα ωραία και ταξινομημένα ....

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το backup μου το κάνω μέσω του Areswizard. Μέχρι στιγμής όπου έχω δοκιμάσει να το επαναφέρω, δεν με έχει απογοητεύσει...

Exodus, Specto (Με library integration) και 3η επιλογή το SALTS (Σπάνια το χρησιμοποιώ).

τι εννοείς library integration;

Αν πατήσεις στο: Addon Website-parsers σου τα βγάζει όλα ωραία και ταξινομημένα ....

να βάλουμε αυτό το add-on εννοείς;

και τι μας βγάζει ταξινομημένο;

Δημοσ.

να βάλουμε αυτό το add-on εννοείς;

και τι μας βγάζει ταξινομημένο;

Όχι δεν είναι extra addon, είναι μενού του plexus streams.

Με το που ανοίξεις το plexus streams ->Addon Website-parsers

Εκεί μεσα έχει όλες τις πηγές..... με acestreams & sopcast (λίγες)

• Like 1
Δημοσ.

Πριν από 2-3 μέρες παρουσιάστηκε μια περίεργη αλλαγή στην εμφάνιση των Video/Addons και συγκεκριμένα σε μορφή λίστας και όχι εικονιδίων, όπως πριν.

Προσπάθησα να βρω κάποια ρύθμιση αλλά δεν βρήκα.

Πως μπορώ να επαναφέρω την προηγούμενη εμφάνιση;

Δημοσ.

Specto (Με library integration) τι ενοεις ακριβως με το  library integration?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...