letom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Χρειάζεται να απεγκαταστήσουμε πρώτα και μετά να εγκαταστήσουμε το fix ή δεν πειράζει; Αν έχεις σετάρει το plexus απο παλιά και σου παίζουν τα acestreams δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Το fix αφορά μόνο σε όσους εγκαθιστούν τώρα plexus. Εδώ και καναδυο βδομάδες έχει εμφανίσει πρόβλημα και δεν κατεβάζει τα modules κατά το σετάρισμα. Τώρα αν κάποιος έχει βάλει πρόσφατα το προβληματικό plexus και δεν του κάνει σωστό σετάρισμα, δεν χάνει τίποτα να το απεγκαταστήσει πριν βάλει το fix. τι εγινε παλι; πρεπει να το βαλουμε κι εμεις που μας επαιζε αυτο με το fix; Όχι, αυτό το γνωστό fix είναι. 1
p4n0s86 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Έχετε βάλει κάποιο build κι αν ναι, ποιο προτιμάτε που είναι all-in-one? Έβαλα το Vanilla από Schism σήμερα σε φρέσκια εγκατάσταση του Kodi 17 να το δοκιμάσω. Καλό φαίνεται, αν και ακόμη ψάχνομαι.
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 μπα, δεν ειμαστε φαν των builds, εχουν πολυ σαβουρα, καλυτερα στησιμο μονος σου 1
vrwmiaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Στο spmc ποιον φάκελο παίρνω αντίγραφο για μεταφορά; 1
jeep13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Λογικα στο φακελο εγκαταστασης να δεις αν υπαρχει φακελος userdata κλπ. αν υπαρχει θα ειναι αυτος σιγουρα. ακομα ψαξε στην sd καρτα η οπου ειναι οι εφαρμογες σου 1
vrwmiaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Λογικα στο φακελο εγκαταστασης να δεις αν υπαρχει φακελος userdata κλπ. αν υπαρχει θα ειναι αυτος σιγουρα. ακομα ψαξε στην sd καρτα η οπου ειναι οι εφαρμογες σου Έβαλα το back up add-on και έκανα δουλειά,
drdedus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 απο το kodi γίνετε να μεταφέρουμε τα addons και τις ρυθμίσεις στο spmc?
jeep13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 απο το kodi γίνετε να μεταφέρουμε τα addons και τις ρυθμίσεις στο spmc? Χωρις να ξερω σιγουρα και αφου δεν απανταει καποιος, νομιζω οτι addons τυπου genesis που εχουν σχεση μονο με το kodi δεν θα εχουν κανενα προβλημα. Τωρα καποια αλλα που σχετιζονται με το συστημα που τρεχουμε το Kodi θα εχουν προβλημα.
letom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Παντού παίζει. Απλώς ανάλογα τη συσκευή μπορεί να ζορίζεται λίγο.
Lolarikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μου έδωσε ένας γνωστός το laptop να του περάσω Kodi με Exodus και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κατεβάσει υπότιτλους (παρότι τους βρίσκει κανονικά) και να τσεκάρω λέει το log. Χρησιμοποιώ Subtitles.gr. Όπου το είχα περάσει μέχρι σήμερα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Είμαι με Jarvis αλλά και στο Isengard το ίδιο κάνει. Καμία ιδέα κανείς; Τώρα πάω να ανεβάσω το log σε file host και μου βγάζει το άλλο κουλό: Error: Could not move the file into storage on www.megafileupload.com, possibly a permissions issue with the file storage directory. Παίζει να σχετίζονται αυτά τα δύο; Και εδώ κάτι τέτοιο λέει, για permissions issue: https://www.reddit.com/r/kodi/comments/3kcpsh/failed_to_download_subtitle/ "It turned out to be a permission issue with Win7 on the netbook; apparently the default install location even on C:/ requires elevated permission to download the subtitles to. Solution: Settings > Video > Subtitles Select custom subtitle location. Create a new folder named Subtitles in your default download folder and set the path to point to it. It should all work now for both manual subtitle downloads or automatic downloads." Κατάφερα και ανέβασα το log: http://www.megafileupload.com/86ox/kodi.log Να και το σφάλμα σε βίντεο: http://www.megafileupload.com/86pc/2.avi Προσπαθώ όλη μέρα, αλλά δεν έχω βρει κάτι. Μάλλον θα το πετάξω από το παράθυρο μου φαίνεται. Ούτε με custom folder που λέει, παίζει ούτε τίποτα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2016 από Lolarikos
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μου έδωσε ένας γνωστός το laptop να του περάσω Kodi με Exodus και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κατεβάσει υπότιτλους (παρότι τους βρίσκει κανονικά) και να τσεκάρω λέει το log. Χρησιμοποιώ Subtitles.gr. Όπου το είχα περάσει μέχρι σήμερα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Είμαι με Jarvis αλλά και στο Isengard το ίδιο κάνει. Καμία ιδέα κανείς; Τώρα πάω να ανεβάσω το log σε file host και μου βγάζει το άλλο κουλό: Error: Could not move the file into storage on www.megafileupload.com, possibly a permissions issue with the file storage directory. Παίζει να σχετίζονται αυτά τα δύο; Και εδώ κάτι τέτοιο λέει, για permissions issue: https://www.reddit.com/r/kodi/comments/3kcpsh/failed_to_download_subtitle/ "It turned out to be a permission issue with Win7 on the netbook; apparently the default install location even on C:/ requires elevated permission to download the subtitles to. Solution: Settings > Video > Subtitles Select custom subtitle location. Create a new folder named Subtitles in your default download folder and set the path to point to it. It should all work now for both manual subtitle downloads or automatic downloads." Κατάφερα και ανέβασα το log: http://www.megafileupload.com/86ox/kodi.log Να και το σφάλμα σε βίντεο: http://www.megafileupload.com/86pc/2.avi Προσπαθώ όλη μέρα, αλλά δεν έχω βρει κάτι. Μάλλον θα το πετάξω από το παράθυρο μου φαίνεται. Ούτε με custom folder που λέει, παίζει ούτε τίποτα. Παλαιότερα απ' ότι θυμάμαι υπήρχε πρόβλμα όταν ένα user account είχε ελληνικά (user/pass --- ελληνικά στο λειτουργικό), συνεπώς απ' ότι βλέπω στα logs δείχνει κάτι να μην του αρέσει και σε character encoding (το video δεν δείχνει και τπτ χρήσιμο btw, static screen image): ======================================================================================================== ....... ....... 18:43:30 T:3948 NOTICE: special://masterprofile/ is mapped to: C:\Users\Αχιλλέας\AppData\Roaming\Kodi\userdata 18:43:30 T:3948 NOTICE: special://home/ is mapped to: C:\Users\Αχιλλέας\AppData\Roaming\Kodi\ 18:43:30 T:3948 NOTICE: special://temp/ is mapped to: C:\Users\Αχιλλέας\AppData\Roaming\Kodi\cache ......... 18:45:25 T:3812 ERROR: Exception in thread Thread-1: Traceback (most recent call last): File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\threading.py", line 810, in __bootstrap_inner self.run() File "C:\Users\\C1\F7\E9\EB\EB\DD\E1\F2\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.lamlib\lib\lamlib\workers.py", line 28, in run self._target(*self._args) File "C:\Users\\C1\F7\E9\EB\EB\DD\E1\F2\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.subtitles.gr\service.py", line 134, in xsubstv self.list.extend(xsubstv.xsubstv().get(self.query)) TypeError: 'NoneType' object is not iterable 18:45:30 T:3052 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.UnicodeEncodeError'> Error Contents: 'ascii' codec can't encode characters in position 9-16: ordinal not in range(128) Traceback (most recent call last): File "C:\Users\\C1\F7\E9\EB\EB\DD\E1\F2\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.subtitles.gr\service.py", line 191, in <module> download().run(url, source) File "C:\Users\\C1\F7\E9\EB\EB\DD\E1\F2\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.subtitles.gr\service.py", line 145, in run path = path.decode('utf-8') File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\encodings\utf_8.py", line 16, in decode return codecs.utf_8_decode(input, errors, True) UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode characters in position 9-16: ordinal not in range(128) -->End of Python script error report<-- ================================================================================================ Θα δοκιμάζα με νέο user account σε english username/password (στο λειτουργικό) και εγκατάσταση του kodi στο νέο account.
letom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν παίζει το κόντι αν το username είναι με ελληνικούς χαρακτήρες. 1
Lolarikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οπότε τί κάνω; Άλλαξα το username αλλά ο φάκελος παρέμεινε με τα ελληνικά και δεν επιτρέπεται η μετονομασία. Φτιάχνω άλλον λογαριασμό;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οπότε τί κάνω; Άλλαξα το username αλλά ο φάκελος παρέμεινε με τα ελληνικά και δεν επιτρέπεται η μετονομασία. Φτιάχνω άλλον λογαριασμό; Yeap, τα πάντα σε αγγλικά (username/paasword) για νέο account στο λειτουργικό και εγκατάσταση μετά του kodi στον νέο αυτό account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις