Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωση στο ultimate iptv με αναπηρια που μονο devs των gnome/kde/ff κλπ θα σκεφτοντουσαν για feature!

Για να κρινει αν μια λιστα ειναι "σωστη", δεν τη φορτωνει αλλα πρωτα δοκιμαζει τα 5 πρωτα λινκ. Αν δεν παιζουν, δεν την φορτωνει καν και το kodi πεταει το σχετικο σφαλμα (ultmate iptv: script error). Αν παιζουν, τη φορτωνει. Βεβαια, το οτι καθε λιστα εχει δεκαδες, ισως και εκατονταδες λινκς δεν παιζει ρολο το παραβλεπουμε. Μαλιστα...

Το παραπανω τσεκαρισμενο στο openelec μου που εχει kodi 14.2, αλλα εινια γραμμενο και στο changelog. Θα ειμαι κλινηρης μεχρι τελος της εβδομαδας τουλαχιστον, οποτε δεν θα μπορεσω να το τσεκαρω στο pc μου.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@jeanthira7

Το ultimate iptv

https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/10/ultimate-iptv-kodi-addon-download-and.html

Καμια ιδεα για το πως θα το κανω rollback στην προηγουμενη εκεδοση ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ? Κατεβασα απο το offshoregit την 1.0.3, εβγαλα την νεα, την εβαλα με install from zip και στην επομενη εκκινηση ενημερωθηκε σε 1.0.4 και ξαναμπλεξα με την αναπηρια!

• Like 1
Δημοσ.

@jeanthira7

Το ultimate iptv

https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/10/ultimate-iptv-kodi-addon-download-and.html

Καμια ιδεα για το πως θα το κανω rollback στην προηγουμενη εκεδοση ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ? Κατεβασα απο το offshoregit την 1.0.3, εβγαλα την νεα, την εβαλα με install from zip και στην επομενη εκκινηση ενημερωθηκε σε 1.0.4 και ξαναμπλεξα με την αναπηρια!

Εγώ έχω το BES-IPTV στο pc, δυστυχώς δεν δουλεύει στο Android box δεν ξέρω γιατί (επίσης βγάζει script error) σε KODI 16 Jarvis.

Γενικά πώς μπορώ να δοκιμάσω εάν πειράζοντας το log ή κάποια άλλη ρύθμιση να κάνω την εφαρμογή να δουλέψει?

Το Ultimate IPTV έχει τα Arena Sport - Sport Klub?

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω τα logitech z906..

Tι συμβαίνει όμως όταν μια ταινία που παίζεται στο kodi η σε άλλον player είναι σε μεταγενέστερη έκδοση από digital/dts που υποστηρίζουν?

Γίνετε downmix σε 6 κανάλια digital από τους player/kodi η θα παίρνω απλά stereo από την οπτική?

Δημοσ.

Προφανως διαλεξα κακη ωρα για το fresh start, αλλα τι να κανω:

Εκανα fresh start απο το fusion add on, δεν βγηκε ποτε απο το kodi παροτι εδινα εντολη για quit. Αφου επεστρεψα στην αρχικη οθονη, εκανα restart στο tv box. Εκτοτε δεν ανοιγει καν. Αναβει το μπλε λαμπακι, αλλα δεν δουλευει τπτ. Ουτε λογοτυπο, ουτε τπτ. Καμια ιδεα;

Hard reset και ξαναδούλεψε. Όλα καλά τώρα.
Δημοσ.

Το Ultimate IPTV έχει τα Arena Sport - Sport Klub?

Ναι εχει, αλλα θα χρειαστει να τα βρεις μονος σου μεσα στις λιστες που παρεχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Πάντως μετά από σύγκριση μακράν το καλύτερο είναι το BES-IPTV...!

Δημοσ.

Οι λιστες ειναι σαν του ipbox του ZEM? Γιατι και εκει θελει αρκετο ψαξιμο.

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια. Με το Android όλα οκ.Στο pc που το έβαλα δε μπορώ να τρέξω acestream links.Όταν πατήσω το link βγαίνει το plexus και λέει ότι δεν έχει γίνει εγκατάσταση του acestream ενώ έχω τρέξει από πριν το πρόγραμμα, φαίνεται και κάτω στην μπάρα εργασιών.

Μια βοήθεια αν μπορείτε.

Δημοσ.

το έτρεξες το plexus;

πάτησα το acestream link και μου ζήτησε να κάνει install το plexus.Πάτησα install. Μέσα στα addons δε το βλέπω όμως.Έχει κάνει όμως την εγκατάσταση.
Δημοσ.

Είναι στην κατηγορία programs το Plexus και όχι στα video add-ons.

έχω βάλει το builb του dimitrology και δεν υπάρχει το κλασσικό programmes στην αρχική. Με το Android όλα οκ έκανα το ίδιο στο pc και κάτι γίνεται με το acestream και δεν το βλέπει. Εκεί πιστεύω είναι το λάθος.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...