Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε HP elitebook (δε θυμάμαι μοντέλο), 3GB RAM, i5-κάτι, Windows Vista Enterprise 32bit με srware iron (chromium clone) κολλάει standard όταν θ ανοίξω για πρώτη φορά το insomnia (κεντρική ή forum) για περίπου 10". Antivirus κάποιο symantec corporate edition (ή κάτι τέτοιο) αν παίζει ρόλο. Δεν έχω αξιωθεί να δοκιμάσω με άλλον web-browser.

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα πάνω απο μήνα (C2Q9550/4Gb/Win7 x64/Firefox).

Στην καλύτερη θα κολλήσει ο browser για ~10 δεύτερα και στην χειρότερη όλο το σύστημα, για περίπου ~20sec.

Έψαξα για κάποιες λύσεις,άλλα ήταν πολυ generic και περιορίζονταν σε 3 πράγματα:

-Add-ons και ενημέρωση ή απενεργοποίηση τους

-Clear cache ή χειροκίνητο σετάρισμα μεγέθους της.

-Απενεργοποίηση ελέγχου για αυτόματες ενημερώσεις.

Η δεύτερη περίπτωση βοήθησε για ένα διάστημα,βάζοντας χειροκίνητα την cache@500mb.Ελατώθηκε αισθητά το πρόβλημα,με το κόλλημα να διαρκεί μέχρι 2 δεύτερα.

Εδώ και μια βδομάδα περίπου έχω ξανά τα ίδια...

• Super Moderators
Δημοσ.

το κόλλημα σου γίνεται κι όταν έχεις επιλέξει "always logged in" ή κάνεις κάθε φορά login όταν μπαίνεις στο forum?

Δημοσ.

Το "always logged in" είναι προεπιλεγμένο απο τότε που έστησα το pc (2009).Αυτό που παρέλειψα να αναφέρω ήταν οτι το πρόβλημα υφίσταται μετά το boot και όταν ανοίγω για πρώτη φορά τον Firefox και μετά στρώνει.Θα το δοκιμάσω χειροκίνητο log-in,κάνοντας πρώτα μια επανεκκίνηση.

Πάντως μιας και το ανέφερες (διαφορετικό πρόβλημα),όταν συνδέομαι απο το laptop της δουλειάς με ΙΕ,κάποιες φορές με κάνει log-in και κάποιες άλλες απλά κάνει refresh.Σε όλα τα άλλα sites/forum/whatever που συνδέομαι,δέν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα.

Δέν ξέρω αν είναι θέμα firewall ή ρυθμίσεων,δέν είδα κάτι μεμπτό όταν το κοίταξα...

Δημοσ.

Ναι με μηχανικούς παλεύω ακόμα.

Πάντως μετά το restart και έχοντας βγάλει την επιλογή του "always logged in",η σελίδα φόρτωσε πιο γρήγορα.Υπήρχε βέβαια κόλλημα ~3 sec και ο Firefox έδειχνε να έχει παγώσει,είχα όμως έλεγχο των win7.Σαφώς καλύτερα απο πρίν πάντως.

Πάμε για Samsung 840pro μάλλον...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε εμένα συμβαίνει (όχι πάντα) από κάθε PC-laptop του σπιτιού μου που είναι μέτρια έως παλιά συστήματα αλλά συμβαίνει και στον ξάδελφο μου που έχει τούμπανο PC (16BG RAM, i7 κλπ). Επίσης μου γίνεται με οποιονδήποτε browser. Add ons δεν έχω πολλά(λέτε να φταίει το ad-block; χλομό...), firewall δεν έχω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ κι απ το κινητό που μπαίνω δεν μου έχει κολλήσει ποτέ...η εφαρμογή όμως με πετάει συχνά και έχει αρκετά προβλήματακια...στο pc δεν έχει κανένα πρόβλημα ανοίγει εύκολα γρήγορα παρ όλο που έχω έναν αρκετά παλιό και αργό σταθερό...και μετά την αναβάθμιση δουλεύει άψογα...με την εφαρμογή το έχει κανένας το θέμα;

Δημοσ.

Από οπουδήποτε και να έχω μπει, είτε αυτό είναι laptop dual core 2 ετίας είτε κινητό android με τον stock browser, το site μου κολλάει το σύμπαν. Μάλιστα στο android κινητό μου κάνει τον stock browser να κρασάρει. Το πρόβλημα δεν διορθώνεται ούτε με κάποιον ad blocker.

Δημοσ.

Περιεργο. Με τους κατω συνδιασμους δεν εχει κολλησει ποτέ :

1. Asus eeepc 701 + windows xp 32bit+ firefox/chrome

2. Msi Wind + windows 7 32 bit+ ie / firefox /chrome

3. Σταθερος τετραπυρηνος + windows 8 x64+ ie / firefox /chrome

4. Laptop υπογραφης + windows 8 x64+ ie / firefox /chrome

5.  Laptop υπογραφης + Kubuntu 12.10 32bit + firefox /chromium

Δημοσ.

Και σε μένα συμβαίνει, δεν είχα ασχοληθεί να δω αν κάποιος το έχει αναφέρει.

Μόνο την πρώτη φορά που μπαίνω στο site, μετά από κάθε κλείσιμο του υπολογιστή (σοβαρά, μόνο τότε, πχ αν κλείσω Chrome και τον ξανανοίξω δεν έχει θέμα).

Win 7 Professional+Chrome

Σε Win Vista Ultimate που είχα προ τριμήνου δεν είχε πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Το χω παρατηρησει και γω με το συστημα της υπογραφης μου 2-3 φορες.Προχθες συγκεκριμενα δεν μπορουσα να κλικαρω τιποτα στο site.Ο chrome δουλευε κανονικα οπως και οι αλλες σελιδες που ειχα ανοιχτες.Επιπλεον οταν πατησα να κλεισω τη σελιδα του insomnia δεν εκλεινε με τιποτα ωσπου καποια στιγμη μετα απο μισο λεπτο περιπου εκλεισε μονη της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...