Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλη την παρέα.λοιπόν μάγκες κάθε μα κάθε φορά που μπαίνω στο site κολλάει το λαπ το μου για 10-15 δευτερόλπτα αυτό συμβαίνει κανά 2-3 μήνο,δεν θυμάμαι ακριβώς.απο chrome κολλάει αλλά και απο mozzila και συμβαίνει μόνο στο Ινσόμνια.καμία λύση κάνεις?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχμ, κι έλεγα πως κάτι μυστήριο συμβαίνει με το δικό μου laptop μόνο. Απ τον σταθερό δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά όμως.

Δημοσ.

Παιδια οντως κι εγω οταν ειμαι στον υπολογιστη της δουλειας που ειναι 6-7 χρονων κολλαει για καμια 15αρια δευτερολεπτα...

Δημοσ.

Και σε μενα κολλάει στο ενα νετμπουκ που με Chrome, Mozilla, Safari και IE. Πολυ παράξενο. Τι να φταίει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

lol απο την προηγουμενη εβδομαδα κολλαει και στο δικο μου laptop.δεν επρεπε να μιλησω.τ γκαντεμιασα.

firefox,windows 7

Δημοσ.

Και μένα μου το κάνει αυτό κάθε φορά που ανοίγω το laptop και μπαίνω για πρώτη φορά στο site!Κολλάνε τα πάντα και μερικά δευτερόλεπτα και μετά όλα κομπλέ!

Αν μπω μετά ξανά δεν έχει θέμα!Το πρόβλημα είναι την πρώτη φορά που προσπαθώ να μπω!

• Super Moderators
Δημοσ.

το έχω προσέξει κι στο PC ενός φίλου αυτό, στο desktop+laptop μου πάντως δεν το κάνει...

Δημοσ.

Το ιδιο κολλημα κανει και σε μενα...στο desktop για 3 sec και στο λαπτοπ για 5-6 secs...Αν ομως την δευτερη φορα που επιχειρησω να ξαναμπω στο σαιτ και ηδη εχω τρεξει CCleaner πρωτα,τοτε δεν κολλαει...

Δημοσ.

Αν μπορείτε, δώστε περισσότερες πληροφορίες όπως για τι μηχάνημα μιλάμε, browser και αν αυτό γίνεται σε συγκεκριμένη σελίδα 

Δημοσ.

Αν μπορείτε, δώστε περισσότερες πληροφορίες όπως για τι μηχάνημα μιλάμε, browser και αν αυτό γίνεται σε συγκεκριμένη σελίδα 

Εμένα αυτό γίνεται σε ένα hp laptop, από chrome έχω κοιτάξει!Δεν έχω κοιτάξει από άλλο browser και γίνεται όταν ανοίξω για πρώτη φορά από την στιγμή που θα ανοίξει το laptop την αρχική σελίδα του insomnia!

Δημοσ.

Εμένα αυτό γίνεται σε ένα hp laptop, από chrome έχω κοιτάξει!Δεν έχω κοιτάξει από άλλο browser και γίνεται όταν ανοίξω για πρώτη φορά από την στιγμή που θα ανοίξει το laptop την αρχική σελίδα του insomnia!

ποιο hp laptop ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...