Triple_HR21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Χαιρετώ όλη την παρέα.λοιπόν μάγκες κάθε μα κάθε φορά που μπαίνω στο site κολλάει το λαπ το μου για 10-15 δευτερόλπτα αυτό συμβαίνει κανά 2-3 μήνο,δεν θυμάμαι ακριβώς.απο chrome κολλάει αλλά και απο mozzila και συμβαίνει μόνο στο Ινσόμνια.καμία λύση κάνεις?
afentiko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Και μένα και όχι μόνο σε αυτό τον υπολογιστή αλλά και σε άλλους. Απλά το έχω αποδεχθεί
giannispaok Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 και εμενα κολλαει.....απο τοτε που εκαναν την αναβαθμιση τους και μετα .....
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αχμ, κι έλεγα πως κάτι μυστήριο συμβαίνει με το δικό μου laptop μόνο. Απ τον σταθερό δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά όμως.
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 εμενα δεν κολλαει.. αυτο σας συμβαινει και οταν εχετε το ινσομνια μονο ανοιχτο?
dj_vts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Παιδια οντως κι εγω οταν ειμαι στον υπολογιστη της δουλειας που ειναι 6-7 χρονων κολλαει για καμια 15αρια δευτερολεπτα...
skey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Και σε μενα κολλάει στο ενα νετμπουκ που με Chrome, Mozilla, Safari και IE. Πολυ παράξενο. Τι να φταίει;
gatokoritso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 lol απο την προηγουμενη εβδομαδα κολλαει και στο δικο μου laptop.δεν επρεπε να μιλησω.τ γκαντεμιασα. firefox,windows 7
Gkogkos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Και μένα μου το κάνει αυτό κάθε φορά που ανοίγω το laptop και μπαίνω για πρώτη φορά στο site!Κολλάνε τα πάντα και μερικά δευτερόλεπτα και μετά όλα κομπλέ! Αν μπω μετά ξανά δεν έχει θέμα!Το πρόβλημα είναι την πρώτη φορά που προσπαθώ να μπω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 το έχω προσέξει κι στο PC ενός φίλου αυτό, στο desktop+laptop μου πάντως δεν το κάνει...
GPOWERR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Το ιδιο κολλημα κανει και σε μενα...στο desktop για 3 sec και στο λαπτοπ για 5-6 secs...Αν ομως την δευτερη φορα που επιχειρησω να ξαναμπω στο σαιτ και ηδη εχω τρεξει CCleaner πρωτα,τοτε δεν κολλαει...
Hal9000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αν μπορείτε, δώστε περισσότερες πληροφορίες όπως για τι μηχάνημα μιλάμε, browser και αν αυτό γίνεται σε συγκεκριμένη σελίδα
Gkogkos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αν μπορείτε, δώστε περισσότερες πληροφορίες όπως για τι μηχάνημα μιλάμε, browser και αν αυτό γίνεται σε συγκεκριμένη σελίδα Εμένα αυτό γίνεται σε ένα hp laptop, από chrome έχω κοιτάξει!Δεν έχω κοιτάξει από άλλο browser και γίνεται όταν ανοίξω για πρώτη φορά από την στιγμή που θα ανοίξει το laptop την αρχική σελίδα του insomnia!
Hal9000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εμένα αυτό γίνεται σε ένα hp laptop, από chrome έχω κοιτάξει!Δεν έχω κοιτάξει από άλλο browser και γίνεται όταν ανοίξω για πρώτη φορά από την στιγμή που θα ανοίξει το laptop την αρχική σελίδα του insomnia! ποιο hp laptop ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα