silmarien Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 κανενα καλο παιδι δεν δοκιμασε ακομη να κανει ροοτ τη συσκευη ε? παλι εγω θα χρειαστει να βγαλω το φιδι απ'την τρυπα!?? χααχαχα Δοκίμασα να το κάνω και δεν είχε fast boot οπότε δεν το ρίσκαρα αφού δεν είναι και δικό μου. Αλλά είναι τραγικότατο από άποψη αποθηκευτικού χώρου εφαρμογών. 4 κατέβασα και γέμισε παρόλο που πέρασα τις 3 στην κάρτα μνήμης. Είχε και άλλα 5 update αλλά ούτε καν!
corpse_grinder Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δοκίμασα να το κάνω και δεν είχε fast boot οπότε δεν το ρίσκαρα αφού δεν είναι και δικό μου. Αλλά είναι τραγικότατο από άποψη αποθηκευτικού χώρου εφαρμογών. 4 κατέβασα και γέμισε παρόλο που πέρασα τις 3 στην κάρτα μνήμης. Είχε και άλλα 5 update αλλά ούτε καν! εγω μου φαινεται πως θα το ρισκαρω. το εχω και εγω και αλλοι δυο φιλοι μου οποτε κριμα να μην.. αν γινει κατι ετσι κι αλλιως εφοσον δεν θα φαινεται τιποτα ιδιαιτερο καθως θα ναι φουλ brick θα το στειλω πισω στη μοτορολα στο σερβις με το κολπο που πιανει: "ειχε ελαχιστη μπαταρια και το βαλα σε flight mode πριν κοιμηθω για να αντεξει μεχρι αυριο, και οταν ξυπνησα το πρωι ηταν κλειστο και ουτε που ανοιγε καν" αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα χρειαστει τιποτα απ'αυτα και θα ειναι ολα οκ με το ροοτ... σαν ονειρο φαινεται να διαγραφουν ολα τα bloatware της motorola και του motoblur που εχει η συσκευη...!!
SwAToNeR Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Έχει κανείς πρόβλημα του στυλ χάνεται το σήμα και θέλει επανεκίνηση για να πιάσει πάλι το δίκτυο της κινητής;Βγάζει αρκετές φορές το σήμα και ένα κυκλάκι πάνω.
gr234567 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 εγω μου φαινεται πως θα το ρισκαρω. το εχω και εγω και αλλοι δυο φιλοι μου οποτε κριμα να μην.. αν τα καταφέρεις, ανέβασε αν μπορείς κι έναν οδηγό how to για όποιον δεν ξέρει.. μερσί
silmarien Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 αν τα καταφέρεις, ανέβασε αν μπορείς κι έναν οδηγό how to για όποιον δεν ξέρει.. μερσί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=358978
Fuel7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλημέρα σε όλουςΠροσπάθησα να το παραγγειλω απο αμαζον αλλα απογοητεύτικα απο την τιμη(Η του αμαζον εδεινε 63.51 Λιρές,και το θεώρησα ακριβο γιατι μου έφτανε 83 ευρώ).Εύχομαι να πεσει μήπως και το παρω.Ειδα οτι το πουλάνε και άλλοι πιο φτήνα ,αλλα σε μια εταιρια που προσπάθησα να το παραγγείλω δεν στέλνει Ελλάδα,απο οτι κατάλαβα.Εσεις που το αγοράσατε πήρατε αυτο με το ταμπελάκι άμαζον ή απο αυτά με το ταμπελάκι π.χ Fonz Mania,Palm Mobile UK,gsm m
gr234567 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλημέρα σε όλους Προσπάθησα να το παραγγειλω απο αμαζον αλλα απογοητεύτικα απο την τιμη(Η του αμαζον εδεινε 63.51 Λιρές,και το θεώρησα ακριβο γιατι μου έφτανε 83 ευρώ).Εύχομαι να πεσει μήπως και το παρω.Ειδα οτι το πουλάνε και άλλοι πιο φτήνα ,αλλα σε μια εταιρια που προσπάθησα να το παραγγείλω δεν στέλνει Ελλάδα,απο οτι κατάλαβα. Εσεις που το αγοράσατε πήρατε αυτο με το ταμπελάκι άμαζον ή απο αυτά με το ταμπελάκι π.χ Fonz Mania,Palm Mobile UK,gsm m πριν λίγο καιρό είχε 59 λίρες=70ευρώ από άμαζον, μπορεί να ξαναπέσει τα κινητά του άμαζον δεν έχουν ποτέ λογότυπο πάνω τους
corpse_grinder Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Απο αμαζον να κοιτας γενικοτερα, διοτι εχει δωρεαν μεταφορικα
Fuel7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 ΚλησπέραΕαν πας εκει που περιγράφει ποσα new used refurbished τηλεφωνα υπάρχουν,εκει μπορεις να δεις και ποια ειναι τα τηλεφωνα που εχονται απο αλλα μαγαζια προφανως.Αυτα ειναι που με το ταμπελάκι π.χ Fonz Mania,Palm Mobile UK,gsm mΑπο ότι έχω καταλάβει η αμαζον πιζει με την τιμη καθημερινά.και ειναι οτι τιμη σου κατσει εκεινη την ημερα.Τωρα το πουλαει 62.53
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αυτο που λες ισχυει 100% στο αμαζον, οι τιμες αλλαζουν αλλες φορες καθημερινα, αλλες φορες μεχρι και καθε 1-2-3 μηνες. Οι τριτοι πωλητες ομως δεν ειναι τοσο αξιοπιστοι (παντα ή πολλες φορες, οπως θες το λες) για να σου προτεινει καποιος να αγορασεις απο εκει. Μιας και δεν υπαρχει λοιπον η προσφορα για να μην μπερδευει τον κοσμο που θα την βλεπει ψηλα, την κλειδωνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις