Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχουν ρομς δυστυχως για το defy mini οποτε το καλυτερο δυνατο ειναι μια rooted 2.3.6 :-/ :-)

κοιταξες στο xdadevelopers ;

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανένας αρκετά υψηλές θερμοκρασίες κατά την φόρτιση? Το πήρα για μια φίλη μου και μου είπε ότι την προβλημάτισε πολύ η φόρτιση.

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανένας αρκετά υψηλές θερμοκρασίες κατά την φόρτιση? Το πήρα για μια φίλη μου και μου είπε ότι την προβλημάτισε πολύ η φόρτιση.

το ειχα το κινητο 2 φορες, ουτε τωρα ουτε παλαιωτερα παρατηρησα καποιο

προβλημα παρομοιο με αυτο που αναφερεις :-/

Δημοσ.

το ειχα το κινητο 2 φορες, ουτε τωρα ουτε παλαιωτερα παρατηρησα καποιο

προβλημα παρομοιο με αυτο που αναφερεις :-/

πφφφ! ευχαριστώ! Αν χρειαστεί προτιμότερο να επικοινωνήσω με Amazon ή να βρω επίσημο σέρβις motorola?

Δημοσ.

Φυσιολογικότατο να ζεσταίνεται το κινητό (η μπαταρία ζεσταίνεται) από τη φόρτιση.

ναι αλλα οχι σε βαθμο που να 'ενοχλει' καποιον.. εκτος κι'αν ενοχλειται πανευκολα :-P

Δημοσ.

Στο amazon 70 λιρες το βλεπω, ανεβηκε η τιμη του?

skroutz βλεπω εχει 85 ευρω, να το παρω απο εδω?

Γενικα να το παρω, αξιζει τα λεφτα του? Για δωρο το θελω, γενικα ηθελα καποιο ανθεκτικο, να χτυπησω το defy mini η να δω κατι αλλο?

Δημοσ.

Απο ανθεκτικό και σε τέτοιο budget δεν θα βρεις κάτι άλλο. Ανέβηκε η τιμή του απο αμαζον ναι. Πλέον για τόση διάφορα νομίζω καλύτερα απο σκρουτζ.

Δημοσ.

Απο ανθεκτικό και σε τέτοιο budget δεν θα βρεις κάτι άλλο. Ανέβηκε η τιμή του απο αμαζον ναι. Πλέον για τόση διάφορα νομίζω καλύτερα απο σκρουτζ.

Ναι αν υπαρχει σε ενα απο τα μαγαζια που ειναι στο δρομο μου θα το χτυπησω, αλλιως amazon

Δημοσ.

κανενα καλο παιδι δεν δοκιμασε ακομη να κανει ροοτ τη συσκευη ε?

παλι εγω θα χρειαστει να βγαλω το φιδι απ'την τρυπα!?? χααχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...