bobiras13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) καλη τιμη για ανθεκτικο smartphone http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006Z37ZOU/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B006Z37ZOU&tag=camelcamel-21&linkCode=as2 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2013 από matrixxx Αφαιρεση ref link
eko13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 http://www.gsmarena.com/motorola_defy_mini_xt320-4375.php συμπαθητικο κινητακι χωρις καποια χτυπητη αδυναμια που συνηθιζουν τα κινητα αυτου του μπατζετ...
parsifal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Σούπερ τιμή για βασικό ανδροειδές, 2η συσκευή ή δωράκι σε γονιούς για να τους μπάσουμε στο τριπάκι των smartphones. Το σκέφτομαι ακριβώς για την τελευταία περίπτωση. Thanks, bobiras13!
Zandim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 http://www.gsmarena.com/motorola_defy_mini_xt320-4375.php συμπαθητικο κινητακι χωρις καποια χτυπητη αδυναμια που συνηθιζουν τα κινητα αυτου του μπατζετ... ο επεξεργαστης ειναι η χτυπητη αδυναμια, αλλα σωζεται απο τη μικρης αναλυσης οθονη, και φυσικα απο την τιμη. το θεωρω κι εγω καλη επιλογη
basilis5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 εχω το wildfire με παρομοια χαρακτηριστικα και 2.3 και ειναι πιο αργο και απο την καθυστερηση... καλυτερα ενα feature photo σε αυτα τα λεφτα. μην σε βαλει και στο τρυπακι να κατεβασεις εφαρμογες, email κλπ Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
mikegad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μια χαρά σε αυτά τα χρήματα. Το wildfire έχει και sense βέβαια όποτε λογικό να κολλάει
fylatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγώ το τσίμπησα πάντως, ότι άλλο είχα έσπασε. Να δούμε αυτό πόσο θα αντέξει. Νομίζω τίμια η προσφορά για αυτά που παρέχει. Έχει και ff camera.
SwAToNeR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Και εγώ γτο τσίμπησα. Έψαχνα κιν για τον γαμπρό μου γιατί το δικό του έκανε κουλά και άρχησε να τα φτήνει. Έκατσε γάντι αν και υπολόγιζα να δώσω λιγότερα. Πολλά υποσχόμενο απο review γενικά. Ελπίζω να μην κολάει όσο το wildfire s μου λόγο μη ύπαρξης sense ui
pedrojay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν έχει,απλά πρόσεξε να επιλέξεις Free super saver delivery.
giokspy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οντως ειναι αργος ο επεξεργαστης ααλ στο παλιο μου lg p500 με τα ιδια specs εβαλα μια rom ics και το κινητο παει παρα πολυ γρηγορα και σπανια κολλαει. Περναει σε ταχυτητα και το galaxy s. Τα παντα ειναι θεμα rom. Sent from my Galaxy Note using Insomnia App
kallair Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 o επεξεργαστής με προβληματίζει.. το κινητό που μου έκλεψαν χθες ήταν το xperia x10mini pro που είχε και αυτό 600άρη επεξεργαστή και σερνόταν.. edit. βεβαια τώρα που το σκέφτομαι, είχε και πολυ λιγότερη μνήμη ram..
Astromeri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Τίμιο κινητό για τα λεφτά του. Το είχα παλιά για σαν 2ο όταν έκανα mountainbike και χρειαζόμουν gps. Εμένα δεν μου κολλούσε σχεδόν ποτέ αν και δεν του είχα έξτρα εφαρμογές.
mikeas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Στα θετικά του είναι η προστασία από σκόνη, νερό και γρατζουνιές. Αν το συγκρίνουμε όμως με το galaxy mini 2 φαίνεται να υπολείπεται κατά πολύ στον επεξεργαστή και άρα στη ταχύτητα. Επίσης νομίζω δεν έχει option για ics ενώ το mini2 έχει. Εψαξα για κανένα συγκριτικό στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις