direwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι με το dvd drive στο λαπτοπ μου. Για να αναγνωρίσει τα dvd ( ειτε αδεια ειτε γεματα) πρεπει να παω στο device manager, να κανω uninstall το drive, και μετα να κανω scan for hardware changes.Τοτε θα δουλεψει, γραφω ενα cd με τραγουδια, και μετα παλι. Δεν αναγνωριζει τιποτα. Πατάω διπλο κλικ και δε κανει τιποτα. Open in new windows ανοιγει ενα παραθυρακι κενο το οποιο κλεινει αμεσως. Παντως στο my computer φαινεται το dvd drive,και αν του βαλω cd γραφει cd. Κ ουτε τα προγραμματα μπορουν να γραψουν παρα μονο οταν εμφανιστει η χωρητικοτητα του cd/dvd (δλδ να λεει 700mb free out of 700) δοκιμασα να βρω drivers αλλα δε βρηκα. δοκιμασα update αλλα ελεγε latest version εχω τα windows 8 64bit οποιος εχει καμια ιδεα θα με βοηθουσε ευχαριστω
bog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για τσέκαρε αυτο φίλε μου, https://customercare.acer-euro.com/customercare/ISB.aspx?ITYPE=IntelSandyBridge&CID=GR&LID=GRE 1
dreaming123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Για δοκίμασε και κάνε τα παρακάτω... Στη διαχείριση συσκευών κατάργησε την εγκαταστάση του DVD Δημιούργησε ένα αρχείο στο notepad βάζοντας τις παρακάτω εντολές: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] "UpperFilters"=- "LowerFilters"=- Αποθήκευσε το αρχείο με το όνομα NoFilter.reg Πάτα δεξί κλίκ στο αρχείο και Συγχώνευση Επανεκίνηση Windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα